.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Гери17
    Guest

Бившия ми иска да се срещаме само за секс

Бившия ми от скоро се появи и ме натиска да правим само секс. Приятеля ми е постоянно зает, защото работи от скоро и на мен ми е скучно.
    Дали да тръгна и с двамата?

Град
    the Savage Garden
    ти добре ли си?!?!?!?! БИВШИЯ...ти сама го казваш, щом е бивш, значи нямате нищо общо вече(освен приятели)
    откъде на къде ще правите секс..ХА...как въобще си могла да си го помислиш...
    виж друго е, ако искаш да скъсаш със сегашния и да тръгнеш пак с бивкия, но би било тъпо, ако той те иска само за секс...
    или на теб секса ти е по-важен отколкото да запазиш сегашната си връзка...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dazzle
    ти добре ли си?!?!?!?! БИВШИЯ...ти сама го казваш, щом е бивш, значи нямате нищо общо вече(освен приятели)
    откъде на къде ще правите секс..ХА...как въобще си могла да си го помислиш...
    виж друго е, ако искаш да скъсаш със сегашния и да тръгнеш пак с бивкия, но би било тъпо, ако той те иска само за секс...
    или на теб секса ти е по-важен отколкото да запазиш сегашната си връзка...
    Съгласна съм с това което казваш!Но има и друга гледна точка,тя явно не държи на сегашния,за тва по добре направо да го зарязва и да си праи там секса с бившия!

Голям фен
    Град
    Stz
    Тва горе бях аз!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Ми явно не обича сегашния си приятел щом е могла да помисли такова нещо.Според мене е много глупаво това, което възнамеряваш да правиш и по-скоро се откажи от единия.Пък закво ти е човек, който те иска единствено за секс? Толкоз ли си лесна, че веднага му се връзваш? Като е зает сегашния ти приятел седи си у вас или излизай с приятелки, трябва да се еб.ш с някой ли...Мирясай мене ако питаш.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Ти луда ли си?по-добре недей.Ще излезеш много лека,а и щом иска само тва...ясна ми е работата... и явно не държиш достатъчно на сегашния си приятел..умната
    НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!

Супер фен
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Ако си на 15 или 16 неа да се учудя от постъпката ти. Ма щом ти е скучно... пробвай с морков или краставица ... за кфо треа си прецакваш връзката? Сигурно не държиш толкова на него, а на бившия ти да. Аве ходите там, чукайте се, ще си говорим пак един ден, като земе да разтребва навсякъде как просто те е клатил и тфа е. Ти си знаеш, за мен си тъпа патка

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от NoTaLoNe
    Ти луда ли си?по-добре недей.Ще излезеш много лека,а и щом иска само тва...ясна ми е работата... и явно не държиш достатъчно на сегашния си приятел..умната
    Дам с това съм съглана... просто ми е ясно какво иска бившия. Ако му се вържеш на акъла само можеш после да съжаляваш. Вярвай ми!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    ти добре ли си?!?!?!?!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Re: Бившия ми иска да се срещаме само за секс

Цитирай Първоначално написано от Гери17
    Бившия ми от скоро се появи и ме натиска да правим само секс. Приятеля ми е постоянно зает, защото работи от скоро и на мен ми е скучно.
    я си дай телефона. предлагам ти 20 кинта на ден - когато ти се обадя идваш и ми правиш свирка. но ще ти дезинфекцирам устата ръчно преди това, не искам да ми лепнеш нещо.
    съгласна ?

a be stiga be kak sha pravish takiva gluposti? onq bivshiq mai dosta e zagorql i ai 4e nqma koq dai bivshata da opravim .....
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    a be stiga be kak sha pravish takiva gluposti? onq bivshiq mai dosta e zagorql i ai 4e nqma koq dai bivshata da opravim .....
    трай бе ! ако всички имаха мозък нямаше да има къде да си го пъхнеш, гад дем.

Не,недеи в никакъв случаи....първо защото това си е жива изневяра,второ бившият ти икса само секс...на мен не би ми било приятно ако правя секс с човек ,които не ме обича...

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    гага

чукай се с бащата на бившия си

ся сериозно - прави каквото искаш, ако на гаджето ти не му харесва да си духа сам
    п.п. дано някой мод не ми едитне поста
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]
    ти добре ли си?!?!?!?!

Супер фен

Защо не?!Тръгни и с двамата!Стига да можеш да ги въртиш..

Град
    Ibiza

перфектно нали ?! единия на работа другия в леглото ти и после смяна
    Много ще ти дойдат двама
    момче съм бе!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Старата любов ръжда не хваща виж по добре го зарежи каквото било било нали си имаш приятел така от двата стола ще паднеш на земята

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от naia
    Старата любов ръжда не хваща виж по добре го зарежи каквото било било нали си имаш приятел така от двата стола ще паднеш на земята
    И аз така мисля само се чудя как може да си мислиш за секс с бившия(и то само за секс....) като имаш "сериозна връзка" не се излагай за толкова ли лека се имаш ?
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Град
    Etropole
    Цитирай Първоначално написано от Bezrazli4na
    Цитирай Първоначално написано от naia
    И аз така мисля само се чудя как може да си мислиш за секс с бившия(и то само за секс....) като имаш "сериозна връзка" не се излагай за толкова ли лека се имаш ?

Може и така да е .....

П.С Нищо лично , но ако помислиш найстина е така

"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    tragvai s dvamata i tova e..kvo gubish hu?
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на koalka
    И с двамата не може да си.Ще си спестя мнението за теб, как искаш да лъжеш приятеля ти.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Можеш да си и с двамата, стига да не разбират един за друг, по-точно настоящия, да не разбере за бившия, че се чукате и нема да имаш проблем. Има момичета дето правят тая врътка, са всеки си преценява, как му е най-комфортно. Ако те кефи, що пък не

Град
    Там...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И с двамата не може да си.Ще си спестя мнението за теб, как искаш да лъжеш приятеля ти.
    Така е

Хайде няма да казвам мн тежки думи за теб но как можеш дори да си го мислш скучно ти е и давай с бившия а какво ще причиниш на сегашния си приятел не се замисляш ако той разбере(а той със сигурност ще разбере)

The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си