- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOMI4ETA KAKVO VI PODLUDQVA?
Momi4eta kakvo vi podludqva u mujki pol???Stava vypros za durjanie,jestove,pogled,govorene i t.n. .....
при всеки е различно. примерно направо откачах когато бившия караше колатамного възбуждащо ми действаше, особено когато едната му ръка беше на краката ми
сега много ме кефи когато моя ми говори за футбол. по принцип той избягва тази тема, но аз незнам защо наистина полудявам когато ми говори за това![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Ако има плочки....Първоначално написано от irrestivible
![]()
Фаянс или гранитогрес ?Първоначално написано от Krem4eto
![]()
Ти май си нямаш!Затова ли питаш :PПървоначално написано от Pit Of SnakeS
Аз направо полудявам,когато ме гледа с нежен поглеад и ме гали![]()
![]()
ммм яко тяло ииии нежни целувки
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
къде де гали?Първоначално написано от pyx4eto
![]()
Когато седи и ме гледа тъпо, влюбено и загубено.
Ъ, и като пука масури, много му се кефя на физиономиите, и след това като се изцепи с тънък, треперещ и едвам едвам чувайки се глас м-и-л-о д-р-ъ-ж.![]()
Погледа на 1во място и второ силата - като ме прегърне да ми изкара въздуха (ама не нарочно), защото така се чувствам сигурна!
![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Емиии ако става дума эа фиэическо привличане...секси тяло,мускулки,плочици(фаян) и т.н.!Ама ако като си отвори устата е пън привличането се иэпарява
.Мене попринцип по-умнички момчета ме привличат
Така де да сме си един дол дренки
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Много неща ми подлудяват...
Примерно като е сериозен направо ме побърква, гледа страхотно и като го извади един поглед и...
Като ми се усмихне чаровно също.А и стегнатото и хубаво тяло.![]()
Само едно момче ме е подлудявало..първо, че има много яко тяло и страхотни плочки, но като ме прегърне се чувствам толкова сигурна, толкова щастлива, толкова добре...
Ами бившото гадже...всъщност не е точно бивш, странно е, както и да е..
Има невероятен поглед, като се опитва да изглежда сериозен или когато ме гледа като малко детенце, страшно миличко ми става. Усмивката му е много лъчезарна и топла. Тялото му е...СТРАШНО! Подлудява ме, когато прокарва ръце през косата ми, когато ме притиска до себе си или когато хване ръката ми в неговата. Подлудява ме, когато се старае да ми е добре.
Ако става на въпрос,доста неща може да ме подлудятЕдно от тях се знае
Ааа друго...Да има хубаво,стегнато тяло.Повече обичам по-яки пичове,но да имат сиво вещество в горните глави
Това направо ме подлудява...И ме навежда на непорочни мисли
А друго,което ме подлудява е погледът...Уаау...И също може би да ме целува лекичко по врата
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!