.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: vlubena sam

desita14
    Guest

vlubena sam

Vlubena sam v edno mom4e na 21 godini az sam po4ti na 15 no vsi4ko e mnogo slojno mejdu naz.toi si ima gadje az sum malka ai e mn dobar pr sas vui4o mi i ne iska i zaradi nego .ina4e mi e kazval 4e ima 4uvstva kam men no ...bihte li mi pomognali malko ako mojete

Re: vlubena sam

Цитирай Първоначално написано от desita14
    Vlubena sam v edno mom4e na 21 godini az sam po4ti na 15 no vsi4ko e mnogo slojno mejdu naz.toi si ima gadje az sum malka ai e mn dobar pr sas vui4o mi i ne iska i zaradi nego .ina4e mi e kazval 4e ima 4uvstva kam men no ...bihte li mi pomognali malko ako mojete
    Ми... да, сложно е. Но не е невъзможно !
    Слушай сега. Свирки знаеш ли как се правят ?

Най-разумно е да му се обадиш и да излезете.Когато си влюбен е много трудно да мислиш трезво , но най-добре е да поговорите и да си изясните нещата дали между вас може да има някакви отношения ако се раздели пича с приятелката си може да се получи нещо между вас.Нека бъде искрен с теб и ако смята ,че няма да може да отговори напълно на чувствата ти да не ти дава напразни надежди.Така дори и да боли ще знаеш ,че пътят ти е чист и след като преболедуваш копнежа си към него ще можеш спокойно да се огледаш....за някой друг , който да те заслужава.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Най-разумно е да му се обадиш и да излезете.Когато си влюбен е много трудно да мислиш трезво , но най-добре е да поговорите и да си изясните нещата дали между вас може да има някакви отношения ако се раздели пича с приятелката си може да се получи нещо между вас.Нека бъде искрен с теб и ако смята ,че няма да може да отговори напълно на чувствата ти да не ти дава напразни надежди.Така дори и да боли ще знаеш ,че пътят ти е чист и след като преболедуваш копнежа си към него ще можеш спокойно да се огледаш....за някой друг , който да те заслужава.
    момче съм бе!

Абе вие момиченцата по на 14-15-16 години се мислите за много големи ама някои ден някои такав батко ще ви го вкара в дупето и ще си мирните на задниците
    Обновения форум Teenproblem.com

Re: vlubena sam

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от desita14
    Ми... да, сложно е. Но не е невъзможно !
    Слушай сега. Свирки знаеш ли как се правят ?
    А така, ако не ша са научиш!
    Light The Universe

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Леко каката да не те проскубе дете я си стой вкъщи още ти е рано за батковци....
    намери си друг или поне да скъса със приятелката си стига разваляли връцките на хората ....детски прищявке

Мега фен
    Град
    София
    Остави го.
    1.Доста е голям эа тебе и доста се съмнявам да имате общи теми,камоли ентереси.
    2.Все пак има приятелка.
    3.Съмнявам се да эареже приятелката си ,эаради 14-годишна пикла(с иэвинение эа думата)
    4.Остани от малкото не-раэвратили се момиченца на твоята въэраст
    [size=7][b][u]fosse cos

Има надежда за вас
    Една приятелка когато беше на 14 се влюби в 21годишно момче което също имаше сериозна приятелка,но въпреки това нещата между тях се получиха - тои заряза приятелката си и сега още са заедно (ходят от 6 месеца) Тъи че не се отчайваи,кво като не сте на една възраст - любовта няма граници

Както каза някой по - горе - поговорете с тоя пич
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Мега фен Аватара на koalka
    Сложно е, да.Не може да сте заедно, така че го забрави.Какво можеш да направиш?Той си има приятелка.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Аз пък си харесах жената на лелинчо ми. Тя на 37, а аз съм на 14. но това не мисля, че ще е пречка. Пък и на лелинчо вече му е омръзнало да се занимава с нея. Вика ми че е мн разшлякана.
    А бе вие нормални ли сте аз пък ти предлагам да го зарежеш тоя и да си харесаш някой на 31 повече ще си отивате. ПФфффф ненормална работа!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

намери си някои съмишленник , не ти трябват големи хора, те имат други проблеми на главата. Ще има разлика в интересите ви, във ценностите ви, във годините най-вече,а и едно , за какво ти е 21 годишен ?!? Като искаш някои стар пълно е 60 годинши овдовели старци баси...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си