- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vlubena sam
Vlubena sam v edno mom4e na 21 godini az sam po4ti na 15 no vsi4ko e mnogo slojno mejdu naz.toi si ima gadje az sum malka ai e mn dobar pr sas vui4o mi i ne iska i zaradi nego .ina4e mi e kazval 4e ima 4uvstva kam men no ...bihte li mi pomognali malko ako mojete
Ми... да, сложно е. Но не е невъзможно !Първоначално написано от desita14
Слушай сега. Свирки знаеш ли как се правят ?
Най-разумно е да му се обадиш и да излезете.Когато си влюбен е много трудно да мислиш трезво , но най-добре е да поговорите и да си изясните нещата дали между вас може да има някакви отношения ако се раздели пича с приятелката си може да се получи нещо между вас.Нека бъде искрен с теб и ако смята ,че няма да може да отговори напълно на чувствата ти да не ти дава напразни надежди.Така дори и да боли ще знаеш ,че пътят ти е чист и след като преболедуваш копнежа си към него ще можеш спокойно да се огледаш....за някой друг , който да те заслужава.
Абе вие момиченцата по на 14-15-16 години се мислите за много големи ама някои ден някои такав батко ще ви го вкара в дупето и ще си мирните на задниците
Обновения форум Teenproblem.com
А така, ако не ша са научиш!Първоначално написано от Digital
![]()
Light The Universe
Остави го.
1.Доста е голям эа тебе и доста се съмнявам да имате общи теми,камоли ентереси.
2.Все пак има приятелка.
3.Съмнявам се да эареже приятелката си ,эаради 14-годишна пикла(с иэвинение эа думата)
4.Остани от малкото не-раэвратили се момиченца на твоята въэраст![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Има надежда за вас![]()
Една приятелка когато беше на 14 се влюби в 21годишно момче което също имаше сериозна приятелка,но въпреки това нещата между тях се получиха - тои заряза приятелката си и сега още са заедно (ходят от 6 месеца) Тъи че не се отчайваи,кво като не сте на една възраст - любовта няма граници![]()
Както каза някой по - горе - поговорете с тоя пич![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Сложно е, да.Не може да сте заедно, така че го забрави.Какво можеш да направиш?Той си има приятелка.
Аз пък си харесах жената на лелинчо ми. Тя на 37, а аз съм на 14. но това не мисля, че ще е пречка. Пък и на лелинчо вече му е омръзнало да се занимава с нея. Вика ми че е мн разшлякана.
А бе вие нормални ли сте аз пък ти предлагам да го зарежеш тоя и да си харесаш някой на 31 повече ще си отивате. ПФфффф ненормална работа!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
намери си някои съмишленник , не ти трябват големи хора, те имат други проблеми на главата. Ще има разлика в интересите ви, във ценностите ви, във годините най-вече,а и едно , за какво ти е 21 годишен ?!? Като искаш някои стар пълно е 60 годинши овдовели старци баси...![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !