.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

FRIENDS(TAKA KAZANO)

Моля ви за помощ!Тази година съм в нов клас.В на4алото се запознах с едно моми4е и станахме мн добри приятелки.Но сега ме използва.В един момент е до мен и иска да ходи с мен а щом се пояВят другите Веднага ти4а при тях и ме оставя!Какво да правя?

Ами явно тя не ти е приятелка щом се държи така с теб. В класа ти би трябвало да има и други момичета с които да се движиш. Или пък и ти се дръж по същия начин с нея, когато ти трябва ходи при нея.. иначе я отбягваи. Може пък да се досети че не е много правилно това дето прави .
    Когато на хубав човек му е кофти, това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво, това е чалга.

Stanali ste mnogo dobri priqtelki? Pomisli si pak! Po -dobre si nameri dr priqtelka
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Кажи й че не харесваш начина по който се държи ии .. кажи й какво искаш от нея. Пък е добре да си намериш още приятели, а да не зависиш само от това момиче..
    Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.

Град
    Berlin/Germania
    Цитирай Първоначално написано от deva
    Ами явно тя не ти е приятелка щом се държи така с теб. В класа ти би трябвало да има и други момичета с които да се движиш. Или пък и ти се дръж по същия начин с нея, когато ти трябва ходи при нея.. иначе я отбягваи. Може пък да се досети че не е много правилно това дето прави .
    To4no taka!!! i si nameri drugi priqtelki taka 6te e nai dobre! Kasmet!!!!!!!
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

Супер фен Аватара на Exothermic
    Бий и` шута на тая царевица ,бе!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Не се занимавай с нея вече. Все пак цял клас на разположение имаш. Опознай и другите си съученици. Сигурна съм, че като го направиш ще си намериш по-добри приятели от тая въпросната... Според мен е добре да общуваш да общуваш с абсолютно всички .. е с които имаш сходни теми за разговор де Аз лично така съм правила през всички години в даскало и рядко ми доскучава Айде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си