- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм :(
Здравейте от мен,
Исках с някой да споделя историята си, за да видя какво мислите и да получа някои полезни съвети. Казвам се Силвия и съм на 18, сега завърших даскало, но по същество...
Много обичам 3 момчета и наистина адски държа на тях и като на приятели и като нешо повече. С първия ходих близо година и всичко беше супер между нас - той адски ме обичаше и ми даваше всичко, от което имах нужда, но в един момент реших да скъсам с него зашото сексът с него не беше толкова хубав колкото ми се искаше и веднага тръгнах с втория, който си падаше по мен от много време. Миналото лято отидохме на море и там беше супер - всичко беше перфектно и с него се чувствах много по-свободна отколкото с първия, но и него зарязах веднага защото реших, че ми липсва първия... все пак една година не е малко време, а и може би един не ми беше достатъчен, а не исках да ги лъжа, защото се познаваха. Пролетта пак правих секс и с двамата и се виждах и с двамата, но пак трябваше да избера и реших да тръгна с второто момче и наското щяхме да направим 3 месеца, но точно преди бала скъсах с него заради 3тия... На един купон се забихме и .......
![]()
![]()
![]()
след това не можех просто да продължа със старото си гадже...
Сега се колебая между тримата и нз кой да избера или пък да съм с тримата едновременноНа стената в училището някой е написал, че съм курва и предполагам, че е един от тях ама нз кой е... как да разбера? ох нз кой да избера а толкова много обичам и тримата
![]()
Споко сигурно до към 30 години ше се осъэнаеш.Мноо е кофти да не энаеш ко искаш
[size=7][b][u]fosse cos
abe momi4e osaznai se malko kade se namira6,kak moje da govori6 za obi4 sled kato nz kfo e tfa,kak 6e obi4a6 trima.![]()
![]()
![]()
![]()
Hehehehe da ima6 vreme do 30...
Offf ami nie kak da ti kajem koi ? Ti trqbva da izbere6 ...
Като ги направиш 10 пак пиши!
Това вече е ненормарна работа.И дай да сме наясно-не обичаш да обичаш двама души едновременно, а пък камо ли трима.Чувстваш някакво привличане, секса е доста важен за теб, просто те кефят.Не знаеш какво искаш и се чудиш като желаеш единия, а си с другия.Просто харесване.Избери един и не мисли за другите.И с тримата няма как да ти, това ти е ясно.
Била си достатъчно време с тях, за да разбереш кой е най- подходящия. Мисля че прекалено много си чакала да направиш тази крачка, просто не е честно спрямо тях. И все пак не мисля, че секса е най- важното, но това е единствено твое решение.
Действай, за да не стане "от 3 стола- на земята"![]()
spored men ako imat akyl 6te te zarejat i 3mata
търсиш решение на проблема - няма да намериш. За да ги въртиш тримата явно си сладурана и от тук идва проблема със сладураните - става им широко около врата и почват да летят от цвят на цвят...така до като един прекрасен ден не се усетят на къде са тръгнали...разбира се има шанс и да не се осетят.. вземи се стегни малко щото почнеш ли веднъж да ги сменяш така ще е и за напред.
Ние неможем да ти кажем кой да избереш от тримата, нито може да ти налеем мозъка, от който се нуждаеш според мене. Даваме ти съвети с целта да влезеш в правия път...и това дето са го написали на стената...за съжаление имат право .. на 18 си замисли се малко какво искаш от живота![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
не заслужаваш нито един от тримата![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Пък и са написали, че си курва вече нали ?
Може да не ти стане мн приятно, но съм съгласен с тва..
Не обичаш никой ти.Утре ще се появи четвърти , после пети и все ще има да си се чудиш кой да избера.Не знаеш какво искаш а си на 18 години.Крайно време е да пораснеш! Намери си някой и бъди само с него и не прави к*******и номера!!!!
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Това твойто е болестно състояние и му се вика нимфомания. Жалко за момчетата![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Разбирам,че си много объркана.Само в любовните взаимоотношения ли си такава или по принцип.Не знаеш какво търсиш и какво искаш,макар че от опит знам,че когато истинската,дълбока любов те завладее,тя те обсебва напълно и те омагьосва независимо от това какво търсиш и какво искаш.Според мен това са кратки моментни увлечения,твоето разтроение го доказва.Въпроса е какво да правиш .Знаеш ли когато срешнеш истинския,няма да се двоумиш и няма да искаш да го замениш с друг,така,че давай живей си живота,не насилвай нещата и знай,че винаги има по умен,по хубав,по готин,по забавен,но не можем да притежаваме всичко и всички.Когато срешнеш твоя човек......ще разбереш,че това е той :P
Абсолютно невъзможно е да обичаш трима едновременно!Ти не ги обичаш, просто чувстваш някаква симпатия, харесване, или каквото е там, но за обич не може да се говори...А пък относно момчетата, избери този който искаш ТИ (ако знаеш какво искаш де ), недей ни пита нас, ние няма как да знаем...![]()
Май не е любов цялата тая работа, а просто начин да намериш по - подходящия сексуален партньор!
Ако бях на твое място, щях да бия една майна и на тримата и да се огледам за друг, необвързан с историите ми до момента!
Каква любов ве момиче?Ако обичаш някого наистина по начина по който се обича любим човек, няма да имаш очи за друг!
Аз обичам Пенчо,Пък ходя с Драганчо..ами пък спя с Петканчо..Ау а ако го знаете кЪф е Иванчо....Не можеш да обичаш истински 3ма!![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
zdraveite,samo iskah da vi kaja 4e predi profila slv be6e moi,no se razdelih s predi6niq mi priqtel,a toi qvno ne moje da go prejivee i vsi4ki tezi gluposti deto sa napisani ot profila mi toj gi e pisal,za6toto mi e razbil parolata...taka 4e tova sa izmislici
sori iskah da napi6a profil silv ne slv,vie kak moje pak da se varjete 4e verno nqkoe momi4e moje da go misli tova,a ina4e tova nikak ne e vqrno est,prosto se razdelih s tova mom4e a toj sega iska da me narani...
Намери си още 3ма и сичко ще е ок!