- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Не знам какво чувствам...
ne sam mnogo sigurna v 4ustvata si kam moq priqtel,naposledak mnogo se karame i ve4e nz dali go obi4am kakto predi.ponqkoga 4ustvam 4e nemoga bez nego a sled tova vse edno go mrazq i neiskam da sam s nego.i dvamata napravihme mnogo gre6ki za koito vse o6te nemojem da si prostim no v kraina smetka pak sme zaedno.![]()
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Еми след като не искаш да сте эаедно ,просто се раэделете.Имаш си глава на раменете и не е эа украса.
[size=7][b][u]fosse cos
Щом не искаш да си с него-изхода ти е ясен.Прошката е много важно нещо за една връзка и ако още не може да си простите, не знам за къкед сте...
Не се разделяйте, но си дайте време за размисъл. Разберете се няколко дена да не се виждате, да не се чувате... Струва ми се, че най-ясно започваш да усещаш какво изпитваш към даден човек, когато започне да ти липсва и видиш какво е животът без него. Или пък проведете един наистина сериозен разговор - затваряте се някъде и никой не излиза, докато не си кажете всичко в очите и не решите какво да правите - или продължавате заедно и спасявате връзката си, или всеки сам - по живо, по здраво. Грешките може да причиняват болка, но прошката е прошка - ако ще прощаваш, спираш да триеш сол на главата на "виновния".
Успех...
според мене най-добре си намери нов приятел, явно тоя вече ти е умръзнал...ама все пак и ти си имаш глава решаваи си сама
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Казва се "Напоследък съм много объркана"
=D> =D> =D>Първоначално написано от Digital
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
нормЛно е според мен.. "огледай се" и виж защо се карате, къде е грешката и дали може да се реши проблемауспех
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Дайте си малко време и двамата.Примисли добре нещата и ако виждаш , че няма смисъл да продължавате се раделете
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
А ти мъжко ли си![]()
Ако според теб няма смисъл от връзката ви, по-добре скъсай с него, но ако имаш чувства към него после ще съжаляваш.По-добре си дай време и обмисли добре нещата и чак тогава прецени.![]()
еми и аз съм в абсолютно същото положение като тебе и се чудя какво да правя.... напоследък ми се случиха много работи и доста израстнах, а той все още мисли по детски(има напредък от началото и все пак..) много ми е тъжно да съм без него, но когато сме заедно нещата не са цветя и рози. А най-болезненото е че той ме обожава и неискам да го нараня.... та какво да правя незнам
ЖЕНСКО СЪМПървоначално написано от ~egoistiC~sister
Просто ти е омръзнал ... за това на моменти се чувстваш така, хем го искаш хем не. Просто си дайте малко време, то ще покаже какво ще стане за напред. И тва не забравяй, че е игра, която няма правила. Каквото и да се опитваш да направиш, то в повечето случай става точно обратното. За туй, моят съвет, просто остави да мине малко време и се вижте, поговорете.
Първоначално написано от безумна любов
както е сладка, така е и горчива любовта... по-добре да го нараниш сега и да си искрена с него, отколкото да си мълчиш и да си в плен на вече изстиналите си чувства![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен