- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет...
Така ето и проблема ми...Значи влюбена съм и то страшно много , в едно момче което преди ме харесваше.Той ми го казваше , самоче аз приемах всичко някак на шега , защото неговия най-добър приятел се беше хванал на бас , че ще спи с мен и това по-накакъв начин ме тормозеше и ми караше да мисля , че е същия и си преебах всички шансове с него.....сега осъзнах , че трябваше да му дам шанс и много съжалявам...извинявах му се , а той се държеше сякаш не му пука вече и аз реших , че ще го оставя да си живее живота...вчера го видях а отй се държа сякаш не ме познава , самоче нещо в погледа му ми казваше че още изпитва нещо.После разбрах , че има приятелка и ми стана много гадно.Те отидохо в едно кафе , а аз отидох в едно друго , така че да ги виждам...Той дори не я целуна...Много съм объркана и незнам какво да правя.Незнам дали просто така се държи по-принцип , а може и аз да не съм видяла просто...а може и да го е направил , за да ме накара да ревнувам...Дали да го потърся или да се опитам да го забравялнезнам какво да правя и какво да мисля.Дайте ми някакъв съвет моля ви...
Каквото почукало, такова се обадило. Направила си се на интересна, ся ти е тежко. Еми така е, живота преебава всеки, не правиш изключение. Важното е, да се поучиш от грешките си и най-вече да не ги повтаряш (поне не често)!
Ами ако те обича още,значи е много наранен и по някакъв начин трябва да ти прости.Но ако не те обича,няма смисъл да го търсиш.Може да те е ухажвал само заради баса.Най-добре поговори с него и се разберете(обаче без да се унижаваш)Пробвай да станете фр и така ще разбереш по-добре кво чувства
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Каквото посееш,това ще жънеш.Учи се от грешките си....
[size=7][b][u]fosse cos
Според мен първо реши сама за себе си какво искаш и дали наистина си заслужава и тогава прави каквото и да било!!!
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Много ме дразните като пускате такива теми та от каде да знаем ние кои кво мисли за теб виш са ако тои имаше някви реакчии по скоро не само ти да виждаш нещо с очите му и да видиш че не се челува с гаджето си може пак да го е срам щом не ти е доказал нищо с постапка дори и ч усмивка значи ЧЕ НЕ ИЗПИТВА НИЩО КАМ ТЕБ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ме дразните като пускате такива теми та от каде да знаем ние кои кво мисли за теб виш са ако тои имаше някви реакчии по скоро не само ти да виждаш нещо с очите му и да видиш че не се челува с гаджето си може пак да го е срам щом не ти е доказал нищо с постапка дори и ч усмивка значи ЧЕ НЕ ИЗПИТВА НИЩО КАМ ТЕБ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ТВА ГОРЕ БЯХ АЗ
Обновения форум Teenproblem.com
Хвърлен камък! Забрави го и не си помисляй повече така да си играеш с човешките души.
Kato izkliuchim t`va che veche hodim nishto ne izpitva okПървоначално написано от TuZAra
mersi na drugite