.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Ще ви липсват ли съучениците след като се разделите на лято?

ще ви липсват като се разделите на лято?особено тези които са за последна година с класа си?

opredeleno , na men ve4e mi lipsvat ot tezi malki vakanciiki po4ti ne se vijdame , vseki zminava na nqkade i taka.. a prez lqtoto vseki po4va rabota, koi e na more , koi na selo i pak nqma da si vidq drugar4etata
    pone ni ostavat o6te 3 godini zaedno =)

Guest
    НЕ!!!
    ебаси кефа че ше са разкарам от тях

Супер фен Аватара на pinki
    Отначало не ми е мъчно ама после като минат 2-3 седмици и издивявам без мойте хора Е.. не, че не се срещаме през ваканцията ама по-рядко
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Като завършиме да ще ми липсват.На мен още от сега ми се циври,па камо ли тогава.Но може на раздялата да не покажа никакви чувства,а чак след години,аз съм бомба със закъснител .Поне като завърших 4 клас не ми липсваха съучениците и никакви чувства не показах тогава,някои реваха.Чак сега чувствам липсата на този клас и ми се реве.Защото първите 4 години бяха най-яки,а и хората тогава бяха големи сладури,намираха се и изроди,но бяха малко.
    Ебаси 14 години в тоя форум

mmm mn`e veroqtno da mi lipsvat.. za purva godina sum s tqh no s pove4eto se sblijihme no se sumnqvam zashtoto vse pak shte se vijdame :P ili pone takava mi e naglastata \/

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    не няма... малко почивка да си вземем... а и нали ще се срещаме!
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Когато се разделите с училището, разбирате на кого му пука за вас. Много е смешно /и леко тъжно.../ - от класа си се виждам само с 1 човек и той е момче, с което сме се разбирали, но никога не сме били близки и не сме излизали заедно, дори в компания. Иначе колко хора ми се пишеха приятели...

Ако някой ви е приятел, и лятото, и след завършването ще се виждате с него. Ако не - да хваща пътя, не ви трябва.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Да, ще ми липсват тия растиняци Ама все пак ще се виждаме

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    СТРАШНОО МНОГО!!!

Da est ... ama nali vse pak she se vijdame \/
    LaraFairie Photography ...

Голям фен
    за последна година съм.
    но с всеки един от тях ще си се виждам, дори и да не искам.
    ще ми липсва класът. тада де, класът, не хората. когато сме всички заедно-това ще ми липсва.

ne!!!

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

понякога много здраво ми писва от тях,но въпреки тва са си моите симпатични луди дружки...
    Дам,ще ми липсват...
    на 15 ще се реве яко май..

аз пък оня ден се разделих с моите окончателно...

дали ще ми липсват? - надали

НО

дали ще ми липсват годините в училище - о0о0о0о0о ДА!!!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Завърших преди две години и никой не ми липсва. Много се радвам, че завърших и се разделихме най-после. Бяхме клас предимно от момичета, коя от коя по-лицемерни, подли и злобни. Виждам се все още само с една приятелка, защото тя си остана истинска от началото со края, колкото и препирни да сме имали, тя не ме предаде и не ми заби нож в гърба, дори когато се отнесох зле с нея, тя не се промени и ми показа какво е истинско приятелство. Всички останали не заслужават дори да ги запомня. Дори онези, които се водеха че са ми уж приятели, докато имаха полза от мен, онези, които казваха "Ще се обаждаме, ще се виждаме" и бързо забравиха за съществуването на другите, онези, които мислех за нещо повече- дори те се оказаха лицемери и позьори. Не ми липсват, училището още по-малко, безкрайно се радвам, че завърших. Може и да ставам в 4 сутринта за работа, но знам, че няма да се разправям с простачки и простаци.

Град
    the Savage Garden

Re: Ще ви липсват ли съучениците след като се разделите на л

Цитирай Първоначално написано от kell
    ще ви липсват като се разделите на лято?особено тези които са за последна година с класа си?
    еми аз ся съм 8ми клас и имам още 4 години с тея хора...и въпреки че някои от класа ми са супер дразнители и не искам да ги виждам , има хора за които ще ми е малко мъчно... но ще се виждам с тях лятото.
    най-якото нещо на даскалото е, че те задължава(така да се каже) всеки ден да се виждаш с определени хора...така се привързваш към тях и после трудно се разделяш...

Няма да ми липсват изобщооо,радвам се че ще се оттърва от тях за няколко месеца \/
    Има само две три мацки който ще ми липсват но с тях ще се виждаме лятото \/
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Последна година ми е с тях,тъй като след 7-и клас
    всеки ще кандидатства.
    Училището май няма да ми липсва,обаче тоя ненормален
    клас от 22 момичета и 5 момчета,ще ми липсва..
    Е,нали ще се виждаме,така че това не
    е болка за умиране
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    НЕ!!!
    ебаси кефа че ше са разкарам от тях

Мега фен
    Град
    София
    Ами не,эащото като свърши лятната ваканция и хоп-пак всеки ден сме эаедно и пак споделяме оттегчителното си ежедневие в училище !А ииии лятото 100% ще се виждаме ,даже с някои от тях сме эамислили аедно да ходим на моренце.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    sofia
    emi sega nqma da mi lipsvat,ama drugata godina kato zavar6im-6e proleem nekoq salza nqma na4in

Guest
    Много ще ми е мъчно, защото сме 7ми клас и се пръсваме по гимназиите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си