- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pls kajete mi
хора да ви питам ако иде6 при заболекър тои може ли да разбере 4е пу6А????
da razbira se...ili moje6 da se izmakne6 kato kaje6 4e ne si gi mie6 redovno
zavisi ot kolko vreme pu6i6! ako e ot dosta da re4em 10 15 godini i sa ti pojyltei i sa se poqvili edni 4erni raboti po tqh nZ kak to4no se kazvat zna4i tova e ot tzigarite i moje da se razbere ina4e NE
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Щом питаш във форум за съвет, не вярвам да пушиш от повече от твърде дълго => спокойно, няма да те усети. Измий си добре зъбите и всичко е ок. (Баси, почвам да звуча като нечия майка)
Ako si pushach ot mnogo vreme trqbva da si znaesh,che nqma kak da razbere ako verno si izmiesh zubite i posle edna duvchica i vsichko e na 6.Drug e vuprosa,che ako ot mnogo vreme si paFkash zubite ti shte sa leko julti i s malko cherno ot vutreshnata strana.Koeto puk moje da se mahne de. Ama to ot mnogo neshta pojultqvat zubi..taka che..chernoto gi izdava. Ti se probvai vse pak moje i da mine nomera![]()
Здравей както казаха и по горе от колкот по-дълго време пушиш толково е по-вероятно стоматологът ти да разбере за това.Един приятел ми каза че се разбра ако си погледнеш долните зъби още от основата ако там са по-жълти или имат различен от естествения цвят-признак че си пушач.Това с което мога да ти помогна ако пък те запита просто кажи че емайла ти е такъв.Но съм на мнение че ако пушиш от скоро има минимален шанс да разбере.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone