- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kum mom4etata
mom4eta kakuv podaruk 6te vi haresa da polu4ite za 1 godina s nqkoe momi4e? kakvi podaruci ste polu4avali i kakuv bi vi haresalo da polu4ite?
Sex...ama mn. qk![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
ПАУЪРБОЛ,ТАРАМБУКА,НАРГИЛЕ![]()
![]()
![]()
А ти къде се изгуби!?Първоначално написано от Pti4i grip
![]()
Подарък за мен троика с неини съоченички екстра ще ми дойде.
Light The Universe
не е важен подаръка,важен е жеста.послушай сърцето си.по-добре да е нещо,което ще му напомня за това събитие.нз.за секс според мен не е точния подарък,който ти имаш предвид,той е за после.незнам,аз съм момиче и тва е моя съвет![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
emi ako moje nqkoi istrebitel![]()
Е то зависи от много неща не може така да се каже. Нещо което знаеш че му харесва. За една година си го опознала добре. Ти прецени.
ами не6то не стандартно например да отидем на бънджи скокове, да отидем в някое фото да си направим фотосесия, да ми завърже о4ите и да ме тормози цяла вечер с някви простотии итн използвай въображението си
потник, гащи, хавлиени чорапки (с червена и синя лента) и дезодорант "Фа", загадъчно опаковани в амбалажна хартия
![]()
Нежна целувка по бузката... после по вратлето... и най-силното ощипване по-дупето!Първоначално написано от ..............
Няма да го забравя за цял живот![]()
\
/
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.