- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснено ми е
Притеснявам се, защото преди седмица (без да съм правила секс) има малка вероятност по влагалището ми да е попаднала сперма..Значи болят си ме гърдите от около 5 дена някъде..закъснява ми само с 1 ден за сега, ама аз съм си голяма паника попринцип. Някой ми каза, че при някои жени симптомите за бременност могат да се появят на първата седмица..тоест това, че ме болят гърдите да не е, защото ще ми идва, а защото съм бременна?! (пак казвам не е имало акт, но има вероятност да е имало малко от предеакулационната течност по влагалището).
На мен много не ми се вярва, че след 5 дена ще ме болят гърдите, в случай, че съм бременна, ама човек като се панира въображението му става доста богато..![]()
Та според вас при положение, че ме болят гърдите (това не знам за кой път го повтарям, ама е много важен факт за мен, единственият, който ме успокоява;]) има ли шанс да е станал гаф само от тая течност проклета?
П.С Благодаря, че го прочетахте..аз като го препрочетах и се обърках честно казано, ама се надявам някой да е разбрал нещо поне![]()
Мерси![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!