.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Харесват ли момичетата дорбрите момчета?

Моля отговорете на върпоса ми тъй като съм добро момче и ми се качват на главата май май...
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Голям фен
    Възможно е да ти се качват на главата, ако си прекалено грижовен и добър. Момичетата се нуждаят от силна ръка и здрав....
    Поне аз обичам лоши момчета,ама не от тия дето да ме имат за личната им к*рва Съвесем не,благодаря! Просто лоши момчета-предизвикателство бе.....!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Едно е да си добро момче, друго е да позволяваш да ти се качват на главата . Иначе така наречените 'лоши момчета' са интересни защото мечтата на 'доброто момиче' е да укроти лошото момче. Когато разбере че това няма да се случи, се ориентира към свестните момчета. Това ми е мнението
    Когато на хубав човек му е кофти, това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво, това е чалга.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от deva
    Едно е да си добро момче, друго е да позволяваш да ти се качват на главата . Иначе така наречените 'лоши момчета' са интересни защото мечтата на 'доброто момиче' е да укроти лошото момче. Когато разбере че това няма да се случи, се ориентира към свестните момчета. Това ми е мнението
    Почти съм съгласна,като изключим факта,че аз не спадам в графата "добро момиче" и мечтата да укроти дивото,вместо да се радва на питомното не е само на "добрите момичета".По принцип нали знаеш..."Дивото зове..."
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Не ни разбирай погрешно - ние харесваме добрите момчета, но се влюбваме в тези, които са по-силни от нас... Е, не всички де!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Еми аз харесвам добри мом4ета
    The really great person is the person who makes everybody feel great!

Аз отдавна съм го казал Живота Е Сложен за мен
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Град
    на плажа =)

Re: Харесват ли момичетата дорбрите момчета?

Цитирай Първоначално написано от Unnamed
    Моля отговорете на върпоса ми тъй като съм добро момче и ми се качват на главата май май...
    kakvo ima6 predvid pod dobro mom4e ???

6toto vse pak vs ima razli4na predstava .. no li4no az ( spored moqta ) haresvam dobrite mom4eta ... ne smqtam 4e ako primerno otvarq6 vratata ili pak ako si u4i6 urocite 6te otblasne6 nqkoi...

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    tvurdo -NE mnogo malko momi4eta si padat po dobri mom4eta..samo tezi spored men koito se izostaveni ot lo6o mom4e i taka pomejdu drugoto se vliubvat v dobro mom4e 6toto e blizo do tqh v podhodq6tiq moment...taka mislq az
    no exit

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Зависи си и от харектера. В крайна сметка във всяка връзка трябва да има съвместимост на характерите. Например аз нямам нищо против т.нар. добри момчета... ама те някакси не оцеляват около мене.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Аз лично не. Никога не съм харесвала добри момчета. Сиг другите не са казали това. Но аз ще каза своето мнение.

бебс
    Guest

здр

триаа да сам луда да се хвана с такав

Град
    Лондон
    Ами според мен наистина добрите момичета харесват лошите момчета... Незнам защо е така, но сам забелязала по мен и по приятелки, че наистина предпочитат лошите момчета

Мега фен Аватара на koalka
    Може да не си от онези "лоши момчета", както ги наричаш и пак да не позволяваш да ти се качват на главата.Двете са различни неща.А това вече сам си го позволяваш.

Guest
    Що така бе? добрите момчета ще ви удисват и ще ви правят подаръци, доста сте кухи

Аз си ги харесвсам добричките
    ама не прекалено .......

Ammmm moeto gadje e dobro mom4e ama..si padam mai mai po edno drygo mom4e ,,bad boy,,.Neznam po princip si msilq 4e nie sme s dobri mom4eta no vinagi ima ne6to po neznam opasno v bad boys po-seksi...po gore6to
    {{{IskbM S1 tE MilYyY}}}

Guest
    Естествено, че не обичам добрите момчета.. лошите момчета са дръзки, секси, изкусителни.. и най-вече недостижими. карат ни страдаме, затова ги обичаме... И ти разбивват сърцето.. обикновенно всяко момиче мечтае за лошо момче... дори, когато и разбие сърцето.. както се случи с мен миналото лято от един типичен бед бой, но не сам се отказала от този тип мъже.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    е няма нищо лошо да си добър.но между добър и прекалено всеотдаен.добрите момчета....просто са добрички,но понякога само на външен вид.за всеки влак си има пътници,тъй че,спокс,и ти ще си наметиш твоето добро момиче аз по принцип не обичам нито мн мекушави,нито мн лоши.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

To4no tova imah predvit.Nedostijimoto vinagi e po-sladko a pak posle pak 6te si obe6tava6 nikoga pove4e i 6te strada6 i syrceto 6te e razbito i posle pak sy6toqt krygovrat
    {{{IskbM S1 tE MilYyY}}}

Голям фен
    Ами,ясно е,че на добрите ще им се качват на главата,няма спор.Майка ми е такава и много добре знам какво е.Но аз харесвам добри момчета и никога не им се качвам на главата,въобще до сега,ако съм имала добри гаджета не съм се държала гадно с тях.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

kakvo ozna4ava "dobro mom4e" ko ne te nakazvat 6oto ne prai6 beli ?
    You are Misleading and or Homosexual

Guest
    Я верно разяснете малко какво разбирате под "добро момче" и "лошо момче"
    Аз самият се смятам за добър ама не някой мекушав тип дето се оставя да му се катерят по главата и не мога да се оплача откъм внимание

Мега фен Аватара на koalka
    Е, не мерси-да обичам някой и той да ме кара да страдам.

Guest
    Харесват умните,вече на тях им е модата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си