- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- добре звучи, но дали е вярно ?
Ако не те обичат по начина, по който на теб ти се иска, означава ли това, че не те обичат от все сърце?
според мен не е вярно, а според теб ?
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Пф.. начи.. това, че не ти го показва, както очакваш не значи, че не е достатъчно силно дори може да е повече отколкото ти негоза мен е така.. не знам
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Не е вярно, разбира се.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Всеки човек е различен и е нормално да показва чувствата си по свой индивидуален начин.![]()
Така, да предположим, че някой НАИСТИНА обича, но го е страх да се разкрие и другия си мисли, че не го обичат.Първоначално написано от bungle
Ето сега така е ВЯРНО!
еми попринцип имам мнооо хора който не могат да си показват чувствата и другия си мисли че не го обича..........А всъщност не е така да верно даже неговите чувства може да са много по силни и дълбоки .........![]()
Тук не се говори, какво показва и не показва.Тук се говори за начина, самия начин.Може едно момче да те смята за приятелка(няма такова нещо като обича те като приятелка), а ти да го обичаш.Това не означава обаче, че не държи на теб.
Е, да, в този случай е така.Първоначално написано от cherinka
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
spored men kogato 4ovek ne e udovletvoren ot vryzkata si trqbva ili da promeni sebe si ilil da si nameri novo momi4e
Не винаги усещаме любовта на отсрещния така както на нас ни се иска това не означава че той-тя не ни обича от все сърце так че не съм съгласна с това твърдение![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не е вярно и според мен.Първоначално написано от puhkav_mecho
Разбира се че не е вярно,всеки обича по различен начин.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Не е вярно. Това, че искаш някой да те обича по начина, по който ти искаш, не значи, че не те обича с цялото си сърце.
Да, бе....и мене всички много ме обичат..като приятел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не те обичат по начина, по който на теб ти се иска, не означава,че не те обичат с цялото си сърце!! Да, може да те обичат като приятел,но нищо повече...(то това не е малко де)![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Според мен не е вярно. Мога да обичам от все сърце някоя приятелка, но тя да иска да обичам като гадже, примерно, и така това е друг вид любов, но не мисля, че е по-слаба, нито че е по-малко сърдечна... дори най-вероятно ще бъде и по-продължителна!
ne zna4i 4e ne te obi4a ot vse sarce-prosto razli4ni hora,razli4ni ideali![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™