.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Guest

KREM4ETO "BO4KO" e za......

iskam da vi spodelq 4e predi vreme mi kazaha 4e tozi krem e bil efikasen za otstranqvane na akne, belezi i za idealna koja na liceto i ne samo.togava tova me zainteresuva i si go kupih(za6toto az imam golqm problem s akneto),no go polzvah ot daj na vqtar.predi sedmica se namazah s fon dio ten koito qvno nebe6e fret i liceto mi stana kato na krastava jaba.prosto ne za pokazvane i trudno za OBRISUVANE.xaxaxaxa no e taka! i az re6ih da se otnesa seriozno kam BO4KO i da vi kaja ve4e TRETI den se maja vsqka sutrin s nego i licetomi po4ti se iz4istii. smqtam da oveli4a dozata kato se maja i ve4er.no samo edno ne mu haresvam 4e e krem za bebe6ko dupe i ima talk i liceto ti izvestno vreme blednee no tova ne e ni6to!
    PREPORU4VAM GO NA VSI4KI S TEZI PROBLEMI I VI GARANTIRAM NQKAKAV EFEKT ZA6TOTO GO IMA!!!!! \/ =D> =D> \/ =D> \/ \/ \/
    ZA6tOTO VAN6NIQ VID E OT ZNA4ENIE!!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Браво,честито !Мерси
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    У нас Си (=
    ХаХа Честно ли? Аз за първи път го чувам и щом е за бебета...
    Накой друг ползвал ли го е?

Ами и аз съм чувала,че помага,но не съм го пробвала.Абе трябва някой път и аз да си го купа тва
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U

аз ползвам бебешки кремове и шампоани защото съм със много чувствителна кожа

Град
    У нас Си (=
    Ааам..аз пак да питам..значи крема се казва ''Божко'' и е за бебета, така ли, че ако не съм разбрала и да вземат да ми се смеят в аптеката

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ааам..аз пак да питам..значи крема се казва ''Божко'' и е за бебета, така ли, че ако не съм разбрала и да вземат да ми се смеят в аптеката
    Да, само че се казва "Бочко", а не "Божко" Иначе се води бебешки крем...и наистина е ефикасен (не само при пъпки помага, а и при всякакви рани, изгаряния и т.н.)

User : Just another loser
    Guest
    А колко струва това кремче?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от User : Just another loser
    А колко струва това кремче?
    1.50-2lv maksimum

Мега фен
    Град
    София
    Съмнявам се да има ефект.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Еми много ясно...Бочко и Здраве са най-хубавите кремчета
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    Az si kupih. Iskam da pitam zna4i imam ne mnogo golemi daje malki pupki i to ne mnogo namazah se i znaete li za kolko gore dolu trqbva da mi minat
    PS Sori za latinicata

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica

почваш сериозно да дразниш
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    Така е. Аз също го ползвам . Много хубаво кремче!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]

Ъъ и къв е проблема? Че и е чувствителна кожата? И моята е такава и поради тази причина и аз ползвам бебешки продукти.
    По темата-да, крема е супер! особено в комбинация с един коректор на Амрита...ммм...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Guest
    _F]

a ti slu4aino da ne se kazva6 petq \/

Guest
    _F]

не се заяждай с момичето ве грозницо,вземи си махни аватара и снимката от подписа ти,че грозиш форума на теена

~[DaRk^gIrL]~
    Guest
    еми на мен проблема ми е с триъгълника защото с епилатор ме боли а за кола маска не искам и да си помислям колко ще боли и та мисля си дали е добра идея с депилиращ крем и после като израстнат малки косъмчета и с епилатора докато са още малки....дали ще се получи?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~[DaRk^gIrL
    ~]еми на мен проблема ми е с триъгълника защото с епилатор ме боли а за кола маска не искам и да си помислям колко ще боли и та мисля си дали е добра идея с депилиращ крем и после като израстнат малки косъмчета и с епилатора докато са още малки....дали ще се получи?!
    oпа...малко обърках темите ...а за Бочко много е симпатично това кремче ...разбрах за него от тук и реших да си го купя имам го от 2 дни и се мажа често и пъпките по4ват да завяхват arty:

Бочко,или Бочколино както си му казвам - перфектното кремче,аз вечер се мажех с него(като маска слагах,огромно количество) ,лягам си ,спя си с него по лицето(но не абсолютно всяка вечер),и на сутринта съвсем малко не е попило.Перфектно е !Вземе те си(въпреки че за всяка кожа е различно).
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    аз вечер се мажех с него(като маска слагах,огромно количество) ,лягам си ,спя си с него по лицето(но не абсолютно всяка вечер),и на сутринта съвсем малко не е попило.Перфектно е !.
    Хаха Аз правя същото със "Здраве" само дето сутрин и по възглавницата ми доста е попил
    Иначе както каза някой горе - Двете кремчета - Здраве и Бочко са най добрите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    аз вечер се мажех с него(като маска слагах,огромно количество) ,лягам си ,спя си с него по лицето(но не абсолютно всяка вечер),и на сутринта съвсем малко не е попило.Перфектно е !.
    Хаха Аз правя същото със "Здраве" само дето сутрин и по възглавницата ми доста е попил
    и аз така се мажех но напоследък в жегите май мн запушват порите и почнаха да ми се появяват малки пъпки с връхче ,а като спрях и те изчезнаха..

Guest
    Аз също съм чувала за него от един фр,но не съм го пробвала още..

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    и аз така се мажех но напоследък в жегите май мн запушват порите и почнаха да ми се появяват малки пъпки с връхче ,а като спрях и те изчезнаха..
    Ами за тая цел, сутрин като станеш си миеш лицето миличка, за да свалиш това което е останало от крема по лицето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си