- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- чукам се с брат ми
zdrawete az sam na 17... po4tiDD
iskam da wi kaja 4e towa predrasadacite sa mn lo6o ne6to! imam brat4e na 15 i mn si go obi4kam ot malki wse si igraeme na semeiswo a dnes go naprawihme zaedno!!! i be6e mn prekrasno!!!
da kaja 4e ne sam nqkoq detswvena ligla imam seksoalen opit a s brat4eto mi be6e po dobre otkolkoto s mn drugi koito sam go pravila i na nego mu haresa sa6to!
moje bi za6toto toi be6e detstwen a i wse pak telata ni sa bili edno nqkoga...
taka 4e ne me interesuwa koi kakwo 6te mi kaje za6toto istinata q znaeme we4e! kogato horata se obi4at wsi4ko e wazmojno i hubawo!
est 4e mu slojih prezerwatif!
moje bi nqkoi put 6te go naprawim pak... znam li?DDDDD
S brat ti da nqmate psixicheski otkloneniq ?
Някой бързо да звъни в психиатрията
2 усмирителни ризи 1 бяла омекотена стая без джамеци и всичко ще е наред.
Искам да забременееш и да родиш темерут![]()
Умри в газова камера бе ти си извратена!!!На тва ако не знаеш му се вика кръвосмешение.Курва
imate gramati4eski otkloneniq
Това е извратено .Няма какво повече да напиша
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
ОМГ! и ТИ СЕ ГОРДЕЕш С ТОВА НЕщО?![]()
![]()
портокал с часовников механизъм....
dobre xora za6to da e izvwateno??? 6te6e da e ako go bqhme naprawili bez predpazni za da imame dete a nie prosto iskahme da widim kak 6te se polu4i i dali 6te ni haresa... e haresa ni i na dwamata ni6to pove4e ne e stanalo a toi oswen twa ne svar6i w mene a na korema
nqma posledstwiq oswen takiwa kato was koito zawijdat 6toto ne im stiska
az nqma da pi6a powe4e tuka misleh wi za po otworeni no i wie ste sa6tite obladani ot predrasadaci xora
НАИШ КОЛКО МИ ПУКА ДАЛИ ШЕ ПИШЕШ ТУКА А???? КАЖИ НА БАЩА ТИ ДА ТЕ НАКЛЕЦА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ПИШИ КАК Е МИНАЛО...Първоначално написано от portokalka90
Ta т'ва е просто секс!![]()
с презерватив или без това хич не е нормално. и това не е свързано с предрасъдъци а със самочувствието и егото на човек. но ако мислиш че това е нормално значи си за червен картон..............
ама и аз кво се занимаааам да пиша мнения на измислени теми които са пълни простотии .................
Аз пък съм съгласен с Rammstein . Другия път пробвай с баща си. Той може да е още по-добър![]()
Е верно че животните прават тая работа там с братчета и сестричета и т.н. ама се предполага че ние имаме малко повече акъл и няма да правим такива работи дори и само от любопитство
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Здравей.До тук общо взето всички те оплюха.Аз поне не бих го казала така директно.Това че се обичате с брат ти е прекрасно но това че и двамата си позволили да стигнететолкова далеч не оправдава интереса ви към нещо ново и непоззнато.От морална гледна точка също е неестествено.Сега предрасъдъците са съвсем друго нещо и съм на мнение че нямат място в тази тема за секс с брат-сестра.Замисили се обаче дали е редно не дали ви е харесвало.На този свят има много неща които ни харесват които силно желаем но въпреки това неопитваме.Защо ли-не заради предрасъзъци а заради етичните и морални норми които сами си поставяме.След време как ще се чувства брат ти.Девственоста е нещо много лично и интимно и загубата и също е един запомнящ се момент за всеки момент.Станалото станало за вбъдеще по-добре да не се повтаря.Няма смисъл да те уча на морал на човешки цености и т.н просот се замисли малко над това което вършиш.Бъди малко по-разумна и се научи не винаги да се отдаваш на желанията се пък било то и не само сексуални.Айде чао.А и това че са реагирали негативно към проблема ти не е причина да спреш да пишеш в този форум.Ама твоя си работа.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ЧИФУТИИИИ![]()
не бе ебавам се. Ми глей са-сиг наистина се обичате с брат ти ама мислете какъв е начина да изразите тази люов. Сигурно сте объркани или незнам.. някак си струва ми се странно. Ама ме кефи-нещо нетипични-разбихте ги сички. Радвате сладки създания :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
pro4etoh vsi4ko do tuk i da ti kaja spored mene nqma ni6to lo6o momi4e da go napravi s brat si ,tova e samsem normalno,vsi4ki mladi momi4eta i mom4eta sa probvali ne6to takova,q s bratq q s sestri,brat4edki brat4edi i taka natatak,v tova nqma ni6to lo6o spored mene,taka se u4i 4ovek i kato porasne posle 6te stane malko po otvoren i nqma da e nqkvo momi4e deto kato i kaje6 sex i da bqga prez glava.
spored mene si napalno normalna stiga da ne se ojenite s nego,ina4e nqma lo6o.
na 15 godini sam ,momi4e i az sam se zaigravala s brat mi i sme pravili sex nqkolko pati.
toi e na 17 i po4ti vsqka ve4er go pravim,po nqkoga ne sex a ei taka idva pri mene i me bara cqlata a az se kefq adski mnogo ,duham mu dokato se izprazni v ustata mi,ili varhu mene,v dupeto probvahme edin pat i se izprazni vatre,ama az sam si savsem normalna i smqtam 4e kato si namerq istinski priqtel nqkoi den 6te ima kakvo da mu predloja vmesto da sedq kato kufar i da 4akam da me mu6ne za 5 min i tova da e.
ne gi slu6ai mila,ne si nenormalna,ti si savsem normalna a te sa nenormalnite.
i zavijdat za6toto sa si go pomislqli no gi e strah da si priznaqt 6toto za zadrasteni i gi strah ot horskoto mnenie,stradat ot sindroma ,mnenieto na grupata,sqkoi vika 4e e gadno i izvrateno ama vsqkoi go e pravil q s brat4edka q s sestra i taka natatak
тема-ебавка![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
kvo se pravi6 na interestna kato samo perverznite tipove mogat da go napravqt a iuzglejda 4e i ti si takava
има и друг ваирант бе-аз познавам ткаива :P радват. Аз винаги смъ сикал да иам по-малка сестричка (не да я чукам а просто като сестра) ма не смъ имал за тва им се радвам.Първоначално написано от fulldelight
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз съм на 18 и се чукам с майка си, тя е на 38 и е много готина мацка.
правим го вече от 7-8 месеца и ни е много хубаво.
съгласен съм с авторката, че хората не трябва да страдат от предрасъдаци и след като нещо се харесва на двама души е хубаво да се прави и табута да няма.
Всичко е въпрос на гледна точка, моралът е нещо напълно субективно. Виж от медицинска гледна точка как е си нямам представа, не съм учил медицина...
wie go obarnahte na prostotiq...
a az prosto iskah da wi kaja kakwo sam napravila i kakwo mislq... est 4e nqma da se jenq za brat mi ne znam dali i pak 6te go naprawim be6e prosto kak da kaja... impuls :P
a wie ste otwratitelni "ne e vqrno ti si kurwa"... xora pojelawam wi nqkoi den da se oprawite