.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Prudlata
    Guest

Ups.. ne bqh as... ;)

Abe ot mesec blizo ot kakto me izpitvaha na dyskata po fizika togava mn se pritisnih i napravo korema mi pochna da se obrushta xaxaxa super gadno be6e.. i mi pre4ernqva6e awe mnoo se 6a6nah naistina i ne mojeh da si kontroliram organizma gadeshe mi se mn be6e gadno.. i ot togava dori po fizika az imam seki den 6toto imam takuv profil i kato me iskara da re6a nqkoq zada4a ama bez ocenka dori i pak stava taka i po4vam da se potq nasqkade mn pritesnenie i neska nqmam fizika ama utre imam i po4vam da se 6a6kam i nz kvo da praq maika mi mi dade dianksid ama toi ne pomogna osobenoo .. i sq misli da mi dava valerian 6toto izlizam naistina izvun kontrol i v nas reva predi daskalo ot strah dda ne me iskara i da ne napraq nqkoq glupost mojete li da mi dadete nqkakav savet kakvo da pravq? misq mnogo

Град
    somewhere over the rainbow...
    гръмни се бе !!!в 4ас по физика когато те изкара на дъската!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Хубаво е ,че има и хора,които да ни раэсмиват!
    Амиии то това е болистно състояние.Просто се успокой-От какво се притеснямаш?Нормално е да имаш фшэшко,не се притеснявай.А и не е решение да се тъпчеш с лекарства-тея неща баба ми ги консумира щото я гони беэсъние !Бтв темата може и да е бЪэик
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest

Re: Ups.. ne bqh as... ;)

Цитирай Първоначално написано от Prudlata
    Abe ot mesec blizo ot kakto me izpitvaha na dyskata po fizika togava mn se pritisnih i napravo korema mi pochna da se obrushta xaxaxa super gadno be6e.. i mi pre4ernqva6e awe mnoo se 6a6nah naistina i ne mojeh da si kontroliram organizma gadeshe mi se mn be6e gadno.. i ot togava dori po fizika az imam seki den 6toto imam takuv profil i kato me iskara da re6a nqkoq zada4a ama bez ocenka dori i pak stava taka i po4vam da se potq nasqkade mn pritesnenie i neska nqmam fizika ama utre imam i po4vam da se 6a6kam i nz kvo da praq maika mi mi dade dianksid ama toi ne pomogna osobenoo .. i sq misli da mi dava valerian 6toto izlizam naistina izvun kontrol i v nas reva predi daskalo ot strah dda ne me iskara i da ne napraq nqkoq glupost mojete li da mi dadete nqkakav savet kakvo da pravq? misq mnogo
    Напълно те разбирам , и аз съм така само че не преди да ме искарат на дъската еми преди да имам среща или нещо подобно ... успокой се ако можеш и след 3-4 мин. всичко ще е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си