.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: гаф

Moly
    Guest

гаф

Ай хора, мн згафих!! Имам приятел от 4 месеца. Аз съм на 16, той - на 24. Той е мн готин и аз не съм за изфърляне Та, сичко вървеше добре - разбираме се, в леглото е страшен, паралия е (това не е толкова важно, но все пак е приятно ), но.......... преди 2 вечери бях на рожден ден на един стар приятел на неговата вила. Приятеля ми не можа да дойде, защото имаше ангажимент и отидох сама. Беше мн готино, само че аз си подпийнах доста и му се обадих по тел и исках да си говорим, защото ми беше кофти без него. Той, обаче беше мн нервен и се държа малко гадно и аз мн се ядосах. След около 20 минути, вече пияна и сърдита на гаджето, се запознах с 2 момчета, които бяха АДСКИ готини.... говорихме си, танцувахме иииии...единия ми предложи да му духам и аз се чудих, чудих и викам ОК. Отидохме в спалнята и почнах аз и тогава влезе и другия (бяха се наговорили) и той ме пита дали искам 3мата и аз се съгласих и...правихме секс. В момента мн мн мн мн съжалявам и не знам дали да призная на приятеля ми или да оставя нещата така - ако му кажа 100 на 100 ще ми се расърди, 6тото е мн ревнив, а и вече му изневерих 1 път с един от даскало и предполагам, че ще ме скъса. Но пък ако крия...ще се побъркам. Кажете кво мислите - да му кажа ли ?

ПП: Моля да си спестите коментарите от рода на "курва...как не те е срам" и т.н. - не, не ме е срам

Град
    Vraca
    Абе я спрете педофилията из тая държва-деба и задръстеняци-абе ралзиакта ви е 8 години... да ви иам повърнята ай сиктир бе
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами постъпката ти не е за похвала, но станалото станало.Не можеш да върнеш миналото назад.Дано си осъзнала грешката си и да не я повтаряш занапред.А сега по-добре кажи на приятеля си, защото ако разбере от друг става много по-лошо.А и щом е бил канен там, значи има познати има кой да му каже, вероятно все някой е разбрал че си била с тези момчета.Ти си решаваш в крайна сметка, но е по-добре да му кажеш.

Град
    Plovdiv
    Амии много ама много лоша работа Нали знаеш,че положението в което сме зависи само от собствените ни действия.Няма да коментирам другите 2 пича , обаче каквото и да решиш и в 2-та случая последиците ще са лоши за теб и то с повод иии все пак трябва да си честна с него въпреки че вероятността да скъса с теб е голяма ( е ти пък и 2 пъти ще му изневериш, горкия )
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest
    Мое да не те е срам ама пак си си курвентия

Moly
    Guest
    Ами, да има познати там, само че не е сигурно, че ще разбере, защото 2мата, с които бях познаваха само домакина...и мен в последствие Знам, че ако разбере от другаде ще е лошо, защото предишния път отиде и разби носа на онзи, с когото бях и малко кофти ми стана. Ох...не знам за кво го правя - на мен ми е хубаво с него, ама някък си не мога да се задържам с 1...и преди съм изневерявала на гаджетата ми, само че до сега с 3ма не съм.....

Град
    Село.София
    Az mislq 4e trqbva da mu kaje6 .... a neka toi preceni dali 6te ti prosti ili ne

Силвичка
    Guest
    Няма нищо лошо в това, което си направила. Но е тъпо приятеля ти да разбира. Можеш да си траеш, така няма да има поводи да те ревнува, ще ти има доверие,а ти когато ти се е доверил и те пуска по купони, ще можеш да си разнообразяваш и с други. Аз от 3 години имам връзка, на 17 съм, гаджето ми е на 26 и така си правя често. В началото ми беше съвестно, ама се свиква, като никой не разбира, нямаш проблеми

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Силвичка
    Няма нищо лошо в това, което си направила. Но е тъпо приятеля ти да разбира. Можеш да си траеш, така няма да има поводи да те ревнува, ще ти има доверие,а ти когато ти се е доверил и те пуска по купони, ще можеш да си разнообразяваш и с други. Аз от 3 години имам връзка, на 17 съм, гаджето ми е на 26 и така си правя често. В началото ми беше съвестно, ама се свиква, като никой не разбира, нямаш проблеми
    Ама, разбира се.... Такива като Вас са причината да не търся сериозна връзка поне, докато не стана на 26 и да избягвам "ангелчета" под 18, по принцип.

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата на форума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си