.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

vlubih se v kurva ;(;(

predi godina! Tq e na 13 a az na 15!
    Kaza 4e me haresva i po4nadasepravi na nedostupna! Mn gadno me izigra! I posle kfo/! Az te haresvam! Sled 2 meseca ne i puka za mene! Taka i ne si stanahme gj za6toto znam 4e ne e pravilno!

Хах..и ти как разбра че е курва..Тфа че не й пука за тебе не значи че е курва..Пък и е само на 13..
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WindfaLL
    Хах..и ти как разбра че е курва..Тфа че не й пука за тебе не значи че е курва..Пък и е само на 13..
    da be! Hodi se sled mene, NAVSQkude i posle iz4ezva! Ne i puka!Ostaq si4ko e taka! Mn qsno 4e i kazah da se maha, 6oto q videh kfa e, ama pros sum, ta se vlubih!
    mraza q i sum vluben v neq!

По-добре не се занимавай - ти си хващай пътя и тя нейния и толкоз!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Мега фен
    Град
    София
    Явно не си много наясно със эначението на думата `курва`!Може би просто е от момичетата ,които обичат да раэиграват момчетата,но това не эначи,че е курва.А и още нещо много важно-тя е на 13,а това говори много.Има още много да расте ,а и може би като на повечето момиченца на таэи въэраст и тя се нуждае от малко повече моэъчни клетки .Намери си некоя кака,та да те отрака-мани я тая лапетия Не и тичай по гъэа.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Алоо не сме в мексикански сериал Осъэнай се
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Алоо не сме в мексикански сериал Осъэнай се
    ХАхаххах!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    mi kaji si ei ne trqq se zanimavam shtom si znaesh che e kurva i tva e.Stiga si i hodil po guza i tq shte se otkaje rano ili kusno shtoto shte i pisne.Ako tova te uspokoqva pochti vsichki jeni sa kurvi...taka che edva li shte si namerish nqkoq mnogo svestna.No vse pak... ti si momche..kvo te gree kurva li e ili ne?!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забравия не сте били подходящи.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Много са малко 13 годишните който вече са се научили да мислят като нормални хора. Те са на границата между това да станат възрастни и това да са още деца. Много е трудно да се преценят чувствата им защото те още незнаят какви са. Изчакай малко пък ще се разбере като порасне малко.

Маи в тоя случеи ти си курвата
    Обновения форум Teenproblem.com

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: vlubih se v k***a ;(;(

Kaza 4e me haresva i po4nadasepravi na nedostupna! Mn gadno me izigra! I posle kfo/! Az te haresvam! Sled 2 meseca ne i puka za mene! Taka i ne si stanahme gj za6toto znam 4e ne e pravilno!
    Ама, ти още ли си влюбен в нея. Не ти трябва такава. И добре си постъпил, че не сте станали гаджета.

Цитирай Първоначално написано от TuZAra
    Маи в тоя случеи ти си курвата
    подкрепям!

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че се прави на недостъпна, далеч не означава, че е к***а.

Re: vlubih se v k***a ;(;(

Тфа не е курва бе, тфа е кучка... твоята кучка хухухуху

Е това не е курва!Определено.Курва означава съвсем друго нещо!Ако си я видял да прави четврка или петорка тогава вече е!

tc tc tc
    Guest
    maiko kak moje da si tolkoz prost 4esno golem ideot si batka ave kak 6i vika6 na diteto kurva be normalen li si te lapetiite v puberteta t1i sa d1rjat ni boi sa po dobre zemi da si nameri6 nekoya macka na 15-16 godinki da ti e po ak1lo aidi sas zdrave i ne se zanimavai pove4e s lapendura a ako iska6 da gu zaradva6 mu zemi kofi4ka i lopatka da si igrae

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си