- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vlubih se v kurva ;(;(
predi godina! Tq e na 13 a az na 15!![]()
Kaza 4e me haresva i po4nadasepravi na nedostupna! Mn gadno me izigra! I posle kfo/! Az te haresvam! Sled 2 meseca ne i puka za mene! Taka i ne si stanahme gj za6toto znam 4e ne e pravilno!![]()
![]()
Хах..и ти как разбра че е курва..Тфа че не й пука за тебе не значи че е курва..Пък и е само на 13..
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
da be! Hodi se sled mene, NAVSQkude i posle iz4ezva! Ne i puka!Ostaq si4ko e taka! Mn qsno 4e i kazah da se maha, 6oto q videh kfa e, ama pros sum, ta se vlubih!Първоначално написано от WindfaLL
![]()
mraza q i sum vluben v neq!![]()
![]()
![]()
По-добре не се занимавай - ти си хващай пътя и тя нейния и толкоз!![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Явно не си много наясно със эначението на думата `курва`!Може би просто е от момичетата ,които обичат да раэиграват момчетата,но това не эначи,че е курва.А и още нещо много важно-тя е на 13,а това говори много.Има още много да расте ,а и може би като на повечето момиченца на таэи въэраст и тя се нуждае от малко повече моэъчни клетки.Намери си некоя кака,та да те отрака-мани я тая лапетия
Не и тичай по гъэа.
[size=7][b][u]fosse cos
Алоо не сме в мексикански сериалПървоначално написано от Анонимко
Осъэнай се
[size=7][b][u]fosse cos
ХАхаххах!Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
mi kaji si ei ne trqq se zanimavam shtom si znaesh che e kurva i tva e.Stiga si i hodil po guza i tq shte se otkaje rano ili kusno shtoto shte i pisne.Ako tova te uspokoqva pochti vsichki jeni sa kurvi...taka che edva li shte si namerish nqkoq mnogo svestna.No vse pak... ti si momche..kvo te gree kurva li e ili ne?!
Много са малко 13 годишните който вече са се научили да мислят като нормални хора. Те са на границата между това да станат възрастни и това да са още деца. Много е трудно да се преценят чувствата им защото те още незнаят какви са. Изчакай малко пък ще се разбере като порасне малко.
Маи в тоя случеи ти си курвата
Обновения форум Teenproblem.com
Ама, ти още ли си влюбен в нея. Не ти трябва такава. И добре си постъпил, че не сте станали гаджета.Първоначално написано от Анонимко
подкрепям!Първоначално написано от TuZAra
Това, че се прави на недостъпна, далеч не означава, че е к***а.
Тфа не е курва бе, тфа е кучка... твоята кучка хухухухуПървоначално написано от Анонимко
![]()
Е това не е курва!Определено.Курва означава съвсем друго нещо!Ако си я видял да прави четврка или петорка тогава вече е!
maiko kak moje da si tolkoz prost
4esno golem ideot si batka ave kak 6i vika6 na diteto kurva be normalen li si
te lapetiite v puberteta t1i sa d1rjat ni boi sa po dobre zemi da si nameri6 nekoya macka na 15-16 godinki da ti e po ak1lo
aidi sas zdrave i ne se zanimavai pove4e s lapendura a ako iska6 da gu zaradva6 mu zemi kofi4ka i lopatka da si igrae
![]()