- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Току-що си обръснах триъгълника и много ме сърби
Току що си обръснах триъгълника и сега АДСКИ много ме сърби и ми е мн гадно някво раздразнено и боцкаУжас ще полудея,не мога да си обуя дъмките защото ми е мн гадно!Намазах се с кремче Здраве но пак е ъщоъо!Какво да направя??!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Еми нормално е,особено ако ти е эа първи път.Търпиш и това е.
[size=7][b][u]fosse cos
Кремът "Здраве" би трябвало да помогне, изчакай малко и може да ти се поуспокои кожата. Ако имаш кремче "Бочко", пробвай и с него, може и да помогне.
нормално е... аз се бръсна от няколко години отдолу и понякога яко ме сърби мн е гадно мажи го с нещо
Ако си се бръснала на сухо, е нормално да сърби и да има пъпчици.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
I na men taka mi stana parviq pat..daje i sega sled mnogobroinite pati ,pak mi stava taka ponqkoga..maji go s krem , za da se uspokoi kojata i aide Chestito!![]()
♥ ♥ ♥
Самобръсначка не ползвам, но при мен играе епилаторът и понякога кола-маска, като имам време да ги изчакам да пораснат. Не ме сърби нищо, но има леко дразнене. Ползвам бебешка пудра и бебешко олио. Наистина помага. Не винаги си купувам скъпи, понякога ползвам БГ марки. Излиза ми около 4-5 лв за двете и ми действа супер. Пробвай, няма да съжалиш.
Щом те сърби кажи на некой да те наебе и ке спре да сърби.Първоначално написано от Анонимко
![]()
е па да дойда да те почешам ако искаш?..![]()
ami predi da se obrasne6 se maji s krem i sled tova pak i nqma da ima problem posle kato po4nat da izrastvat malko op malko mn 6e te sarbi![]()
i go maji sas krem "neven" - toi uspokoqva kojata i razdrazneniqta
i ne e skap