.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Moderated: Току-що си обръснах триъгълника и много ме сърби

Току що си обръснах триъгълника и сега АДСКИ много ме сърби и ми е мн гадно някво раздразнено и боцка Ужас ще полудея,не мога да си обуя дъмките защото ми е мн гадно!Намазах се с кремче Здраве но пак е ъщоъо!Какво да направя??!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен
    za parvi pyt li si go obrasna ? ako e taka e normalno da te sarbi..posle shte sviknesh

Even heaven is hell without you

Мега фен
    Град
    София
    Еми нормално е ,особено ако ти е эа първи път.Търпиш и това е.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Кремът "Здраве" би трябвало да помогне, изчакай малко и може да ти се поуспокои кожата. Ако имаш кремче "Бочко", пробвай и с него, може и да помогне.

нормално е... аз се бръсна от няколко години отдолу и понякога яко ме сърби мн е гадно мажи го с нещо

Ако си се бръснала на сухо, е нормално да сърби и да има пъпчици.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    I na men taka mi stana parviq pat..daje i sega sled mnogobroinite pati ,pak mi stava taka ponqkoga..maji go s krem , za da se uspokoi kojata i aide Chestito!
    ♥ ♥ ♥

значи...щом си намазала с крем "Здраве" трябва вече да ти е по добре...но в краен случай се намажи със Спирт за да "дезинфекцираш" малко щипе ама ще се оправиш по лесно така

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Самобръсначка не ползвам, но при мен играе епилаторът и понякога кола-маска, като имам време да ги изчакам да пораснат. Не ме сърби нищо, но има леко дразнене. Ползвам бебешка пудра и бебешко олио. Наистина помага. Не винаги си купувам скъпи, понякога ползвам БГ марки. Излиза ми около 4-5 лв за двете и ми действа супер. Пробвай, няма да съжалиш.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Re: Moderated: Току-що си обръснах триъгълника и много ме съ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Току що си обръснах триъгълника и сега АДСКИ много ме сърби и ми е мн гадно някво раздразнено и боцка Ужас ще полудея,не мога да си обуя дъмките защото ми е мн гадно!Намазах се с кремче Здраве но пак е ъщоъо!Какво да направя??!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Щом те сърби кажи на некой да те наебе и ке спре да сърби.

Голям фен
    Град
    София
    е па да дойда да те почешам ако искаш?..

ami predi da se obrasne6 se maji s krem i sled tova pak i nqma da ima problem posle kato po4nat da izrastvat malko op malko mn 6e te sarbi i go maji sas krem "neven" - toi uspokoqva kojata i razdrazneniqta i ne e skap

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си