.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: sramno li e ?

bezdna
    Guest

sramno li e ?

sramno li e tova che sym na 14 goddini i ne syms e bbrysnala intimnite chasti vie na kolko godini zapochnahte

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Всеки си има право на избор - ако искаш се обезкосмявай,ако не искаш-недей!Аз лично започнах от около 12-13 годишна.Така че си решавай сама.

Мега фен
    Град
    София
    Въпрос на личен иэбор.Аэ почнах от доста рано,просто эащото се чувствах по-добре.Но ако не желаеш ,можеш да ги махнеш непосредствено преди да эапочнеш да водиш полов живот.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ако не са ти толкова много и няма кой да те гледа там,няма смисъл да ги махаш
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

твой избор но по добре ще е да си ги махнеш щото те-първа идва лято полички басейни плажове........ ty si re6i sama............

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е то си е за лично удобство не че е задължително!Пък и е по-хигиенично! Аз примерно немога да трая косми, особено там
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    sofia
    ne ,za6o da e sramno,i az mai po4nah na 14ili15

Не е срамно-въпрос на личен избор е,но е по-добре от хигиенна гледна точка
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    аз лично почнах на 12
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    mi li4no tvoi si izbor az se obeskosmqvam ot 13 godi6na i spored men e po hegieni4no.nzm za teb.no ako ve4e vodi6 polov jivot e mno po dobre sda se obeskosmqva6 za6toto na pove4eto mom4eta ne im e priqtno moqt priqtel sa6to e taka ti si re6ava6

Mi kak nqma gi maxash se pak si na 14...;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Не се обезкосмявай, некои момчета харесват рунтави путки да ебат.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз пък почнах на 13! Ти сама си решаваш кога да зпаочваш да си ги махаш!

Супер фен
    Ми аз започнах на 12....нз както си решиш,ама е добре да ги махаш де
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

razbira se 4e ne!!!!!!! ... ako shte se brusnesh brusni se shtot taka iskash a ne shtoto vsi4ki go pravqt.. tva e nai glupavoto.. neska shte e za brusneneto utre shte e za drugo...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    И аз почнах някъде на 12 да се обезкосмявам, по простата причина, че на мен не ми харесваше и не се чувствах комфортно. Иначе, ако не ти пречат...

mi vseki zapo4va kogato iska v1pros na udobstvo e kakto kazvat ostanalite..

Guest
    Аз съм съгласна с Бандитка!Ако смяташ,че така ще се чувстваш по-добре, направи го,а не защото другите го правят.Някои дори не знаят защо го правят!
    А колкото до това че било по=хигиенично и здравословно,тва са тапотииииии.Писна ми да го чета написано от 12 годишни пикли!Не сте ли се замисляли,че щом ги има значи служат за нещо тея косми???!!!!
    Те предпазват от промяна в средата на влагалището...,но в днешно време на никой не му пука за това и гледа да си показва тая част от тялото насам-натам и затва си маха космите.
    А едно момче,ако те обича и харесва няма въобще да му пука дали си с косми или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си