- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- sramno li e ?
sramno li e tova che sym na 14 goddini i ne syms e bbrysnala intimnite chasti vie na kolko godini zapochnahte
Всеки си има право на избор - ако искаш се обезкосмявай,ако не искаш-недей!Аз лично започнах от около 12-13 годишна.Така че си решавай сама.
Въпрос на личен иэбор.Аэ почнах от доста рано,просто эащото се чувствах по-добре.Но ако не желаеш ,можеш да ги махнеш непосредствено преди да эапочнеш да водиш полов живот.
[size=7][b][u]fosse cos
Ако не са ти толкова много и няма кой да те гледа там,няма смисъл да ги махаш![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
твой избор но по добре ще е да си ги махнешщото те-първа идва лято полички басейни плажове........
![]()
ty si re6i sama............
![]()
Е то си е за лично удобство не че е задължително!Пък и е по-хигиенично! Аз примерно немога да трая косми, особено там![]()
Let The BEAT Control Your Body
ne ,za6o da e sramno,i az mai po4nah na 14ili15
Не е срамно-въпрос на личен избор е,но е по-добре от хигиенна гледна точка![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
аз лично почнах на 12![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
mi li4no tvoi si izbor az se obeskosmqvam ot 13 godi6na i spored men e po hegieni4no.nzm za teb.no ako ve4e vodi6 polov jivot e mno po dobre sda se obeskosmqva6 za6toto na pove4eto mom4eta ne im e priqtno moqt priqtel sa6to e takati si re6ava6
![]()
Mi kak nqma gi maxash se pak si na 14...;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не се обезкосмявай, некои момчета харесват рунтави путки да ебат.
Аз пък почнах на 13! Ти сама си решаваш кога да зпаочваш да си ги махаш!
Ми аз започнах на 12....нз както си решиш,ама е добре да ги махаш де![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
razbira se 4e ne!!!!!!! ... ako shte se brusnesh brusni se shtot taka iskash a ne shtoto vsi4ki go pravqt.. tva e nai glupavoto.. neska shte e za brusneneto utre shte e za drugo...![]()
И аз почнах някъде на 12 да се обезкосмявам, по простата причина, че на мен не ми харесваше и не се чувствах комфортно. Иначе, ако не ти пречат...
mi vseki zapo4va kogato iska v1pros na udobstvo e kakto kazvat ostanalite..
Аз съм съгласна с Бандитка!Ако смяташ,че така ще се чувстваш по-добре, направи го,а не защото другите го правят.Някои дори не знаят защо го правят!
А колкото до това че било по=хигиенично и здравословно,тва са тапотииииии.Писна ми да го чета написано от 12 годишни пикли!Не сте ли се замисляли,че щом ги има значи служат за нещо тея косми???!!!!
Те предпазват от промяна в средата на влагалището...,но в днешно време на никой не му пука за това и гледа да си показва тая част от тялото насам-натам и затва си маха космите.
А едно момче,ако те обича и харесва няма въобще да му пука дали си с косми или не.