.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: За Pleasuremax

Hybrid View

Guest

За Pleasuremax

Да попитам някой ползва ли от тези Durex и какви са му впечтленията. Преди две седмици изполвахме с приятеля ми такива още не мога да седна и да ходя без да ме боли (нещо като протъркване явно се получи) и мисля,че е от презервативите. Вие какво мислите за тях?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хм, на мен тези са ми любимите и само тях ползваме. Нямам никакви проблеми, а съм дооооста тясна. Не знам, явно си била сухичка и си се претъркала. Ще ти мине.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Точно от Плежърмакс забременях преди 2 месеца...поосле постинор,страх,ужас а-у!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e

Ама той Постинора не е ли за предпазване от забременяване, а не след като си забременяла? Или си тъпа или не можеш да се изказваш, което пак води до това, че си тъпа, следователно извода е един - Тъпа си!
    По темата: И аз нещУ не ги понасям тези презервативи .. протърквам се и боли.Смени ги ;)

Град
    София
    Така или иначе 15 от 100 презерватива се късат..както и да е..
    Аз почти винаги не използвам, а когато се случи си карам на LifeStyles Play серията, вършат работа
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ох, дааа, най-яко е без. И аз ги спрях. ( Не правете така, деца, аз съм вече дърта, и затова...)
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    ooo lubimata kyrvi4ka na si4ki 6a stava maika

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Така или иначе 15 от 100 презерватива се късат..както и да е..
    Аз почти винаги не използвам, а когато се случи си карам на LifeStyles Play серията, вършат работа
    Тцтц голяма статистика извади. Водя редовен полов живот от 3 години и нещо и до сега само веднъж ми се е късал Спортекс и НИТО веднъж Дюрекс.

По темата - Все презерватив

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

Ама той Постинора не е ли за предпазване от забременяване, а не след като си забременяла? Или си тъпа или не можеш да се изказваш, което пак води до това, че си тъпа, следователно извода е един - Тъпа си!
    По темата: И аз нещУ не ги понасям тези презервативи .. протърквам се и боли.Смени ги
    'НещУ' май всички ше си направиме извода за теб.Не обиждай момичето...селоУ.Или си тъпа или си или нямаш желание за натрупване на интелектуален багаж,което води до това ,че си тъпа...следователно извода е, че май тряаше да напишеш : ТЪПА СЪМ!

Град
    София
    Хахахахахахахха знаех си че ще забременееш..
    Вие на хероин ли сте бе?

mii nezi vzimaite zelen durex 6tot sa gadni samo sin i 4eren li4en opit

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Хм, на мен тези са ми любимите и само тях ползваме. Нямам никакви проблеми, а съм дооооста тясна. Не знам, явно си била сухичка и си се претъркала. Ще ти мине.
    дам и на мен са ми любими ,няма им на презервативите нищо
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    'НещУ' май всички ше си направиме извода за теб.Не обиждай момичето...селоУ.Или си тъпа или си или нямаш желание за натрупване на интелектуален багаж,което води до това ,че си тъпа...следователно извода е, че май тряаше да напишеш : ТЪПА СЪМ!

Ако ми обясниш как първо ще е забременяла, после ще е пила постинор ще те призная и ще и се извиня.И т'ва "Или си тъпа или си или нямаш желание.." много или-та станаха нещУ май а?
    P.S. Пиша си както на мен ми харесва, с "У" повече ме кефи! НещУ против?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ох, дааа, най-яко е без. И аз ги спрях. ( Не правете така, деца, аз съм вече дърта, и затова...)
    Абсолютно. Квото и да си говорим кефа със не може да стъпи на малкия пръст на кефа без, ако ще не плежърмакс, а плежърултрахипер да са...ма тва все пак за хората които знаят кво правят, аре да не разваляме тука младежта

@ CooL^GirL^^^ тва не е моя статистика, а официална такава на хора, които професионално се занимават с предпазни средства А относно спортекс - освен че са адски "чупливи" и убиват :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Оле! Писах 100 теми за Постинора който пих преди 2 месеца,ти ми отговори във всички теми,говоря за слъчея преди 2 месеца,а ти реши,че пак съм забременяла!Интресно,интер есно!
    214 malkoto_sladur4e

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

По темата: И аз нещУ не ги понасям тези презервативи .. протърквам се и боли.Смени ги
    Ааама курво заспалааа!Не виждаш ли колко се излагаш сама ве пача?Противозачатъчните са за предпазване от забременяване,а Постинора се пие след като забременееш точно до 72 часа!Примерскъсана гума,изхлузен презерватив,неволно свършване вътре)
    Не мога да ти обесня колко си проста!По-тъпо исказване от това,че Постинора бил за предпазване от бременност не съм чувала!
    Ти пък недеи обиждаи много щото за едно и също нещо става въпрос само че малко по-различно казано.

Guest
    malkoto_sladur4e, само да те уведомя, че след като си забременяла веднъж, може да те спаси само аборта Изказваш се трвърде самоуверено по тема, на която не си компетентна. Постинор се пие до 72 часа след половия акт. Това, че е станал гаф и момчето е свършило в теб не означава, че си бременна.

Моята първоначална идея беше да пиша за протриването, защото оребрените презервативи го причиняват понякога. Изпитана рецепта е разтвор на хлебна сода (и за момичето, и за момчето). Може и да звучи странно, обаче е много ефикасен метод ако сте се протъркали.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Оле! Писах 100 теми за Постинора който пих преди 2 месеца,ти ми отговори във всички теми,говоря за слъчея преди 2 месеца,а ти реши,че пак съм забременяла!Интресно,интер есно!
    Интересното в случая е , че постинора е до 72 часа , а ти би могла да разбереш че си бременна най малко след месец-два и то или при генеколог или чрез тест, каквото и да си писала по темата звучи малко нелогично.
    Първо се изясни момчето е свършило и ти си си помислила че си бременна или си била бременна (което си разбрала най-рано месец след това) и си пила поостинор който действа до 72 часа!!!
    НЕКА КАТО СЕ ЛЪЖЕМЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ В ОЧИТЕ А?!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Разбира се,че бях бременна!Гумата се беше скъсала,всичката сперма беше в мен,а аз бях в овулация...друго? Много добре знам,че Постинора е до 72 часа,и дали си бременна можеш да разбереш още след 7 дни,а не след месец два...ама както и да е
    214 malkoto_sladur4e

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Местожителство: У нас
    Пуснато на: Сря Май 30, 2007 2:59 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

malkoto_sladur4e написа:

aide pak nqkoi e tup ne ti li pisna taq duma ae smeni malko
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    Разбира се,че бях бременна!Гумата се беше скъсала,всичката сперма беше в мен,а аз бях в овулация...друго? Много добре знам,че Постинора е до 72 часа,и дали си бременна можеш да разбереш още след 7 дни,а не след месец два...ама както и да е
    Ъм... няма как да си била сигурна, че си била бременна. Най-много яйцеклетката да е била оплодена, но това пак не означава, че си бременна. Да си бременна означава, че айцеклетката вече се е прикрепила към маточната лигавица, а както вече казах, след като това е станало единственото решение е аборт.
    Един съвет от мен - оправи си понятията...

Повече от фен
    аехахех доста оффтопик...както и да е,май стана малко объркване...изказването ,че постинора е да се предпазиш от забременяване е някак си...двусмислено...излиза,че го пиеш преди секс ,за да не забременееш...за тфа става въпрос...а кфото и да си говориме обидата е налице...интелекта също

ти незнаеш какво говориш та по темата понякога рискуваме без но рядко когато сме сигурни а иначе ползвам различни щото няма значение стига да не са много евтини щото им нямам доверие но май такава тема е имало

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    аехахех доста оффтопик...както и да е,май стана малко объркване...изказването ,че постинора е да се предпазиш от забременяване е някак си...двусмислено...излиза,че го пиеш преди секс ,за да не забременееш...за тфа става въпрос...а кфото и да си говориме обидата е налице...интелекта също :mrgreen:

Явно наистина съм се изказала двусмислено.По-умните ме разбраха какво имам впредвид.Постинора е да те предпази от евентуална бременност след някой гаф.
    Малкото сладурче, да ти кажа само, че не е задължително да си бременна веднага след като е станал гафа.Т'ва можеш да го установиш седмица след случката трудно можеш да си сигурна, че е станало.Пък и на сперматозоидите им трябва малко време да стигнат до яйцеклетката, не става тъй както си го мислиш - свършва в теб и хоп след 2 часа вече си бременна.Тъй че Постинора не е за да се оттървеш от бебето, а за да се предпазиш от евентуална бременност след въпросния гаф.
    За всички, които се скъсаха да ме обиждат само ще кажа, че като не са ме разбрали или като са доста ограничени не е нужно да се обаждат.Пък и от хора, за които не ми пука не се обиждам особенно ...

Супер фен Аватара на Barbie

Тва едни такива ръмбави презервативи ли са? Аз подозирам от известно време, че от релефни презервативи се протърквам. Много странно - мисля, че нямам никакъв проблем с навлажняване и възбуда...но редовно ми се получава нещо като малка раничка, въпреки че момчето ми внимава. Но честно казано, ръмбавите не са ме впечатлили особено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си