- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Pleasuremax
ее във 2рия месец си вече =D> как ще го кръстите ако е момче ?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
това, че презервативът се е скъсал и той е еякулирал в тебе в никакъв случай на те прави автоматично бременна. Някои хора с години се празнят в партньорките си, здрави и прави са и няма деца!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
дори и това не означава, че си бременна! Да си чувала случайно, че не във всеки такъв случай има оплождане? Да си чувала, че само 1 от 5 оплождания водят до бременост? да си чувала, че на 13 овулцията не може да се изчисли точно? Изобщо-бебе не с прави толкова лесно. А самата бременост настъпва ПОНЕ 5 дни след половия акт, а не веднага. Спермата и яйцеклетката не летят. Уж си много компетентна, ама вземи и за това попрочети нещо, де! Ама то май в 8-ми клас се учеше това.............Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Незнам ама ти определено не си от най-умнитеПървоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Може и да не съм, но си личи, че ти представа си нямаш за нещата, ама говориш, което значи, че определено съм по-умна от теб
Хах .. това ОПРЕДЕЛЕНО е така! Няма второ мнение по въпроса.Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
![]()
П.П. Бая се посмях на тая тема и за пореден път се уверих, че децата правят секс, без да знаят, че 2+2 е 4 .
П.П.2 А по самия въпрос .. мила, щом си усетила, че си се протъркала от този кондом, пробвайте с други. Самото дразнене долу ще мине.. а ако много дълго се проточи, може да се окаже, че ти има нещо друго .. защото все пак 2 седмици и повече болка от протриване си е баячка ..![]()
Ама ти само можеш да си мечтаеш да си по-умна от мен!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ураааааа най-после ще стваш майка...дали няма да си седнеш на гъза малко
Стига,ебливке,спри се малко
Отгледай първо едното чавенце и ще чакаме после и другото
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
'Що държиш да се излагаш по няколко пъти в една единствена тема?! Мислиш ли, че не знае колко пъти си забременявала, на колко годинки са те минали за първи път, колко народ те е чукал през последните 2-3 дни и тн.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Майка ти сигурно не излиза от вас от срам, че си има такава курвентия като теб за щерка или и тя може би е като тебе ... Като се замисля - нищо чудно. Интересно ми е на колко години ще стане баба
На твое място бих се засилила отнякъде. Предпочитам го, пред това да се излагам пред толкова хора и то по такъв начин ...
na 13 e...kvo o4akva6Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
posle se hvali tuk kak se ebe s golqmoto si gadje
Naistina ima mMNN mmn mnnn mnn temi, napisani ot ZRELI hora za sexa na taq vuzrast...To sexa ne e samo RUGANE! tI OSTAVI FAKTA 4E SE IZLAGA6 S NEGRAMOTNOSTA SI..
No po dobre predi da pusne6 na nqkoi batko da te otvori PRO4ETO NQKOQ KNIJKA ILI....NAI MALKOTO- PRO4ETI V INTERNET!Vse pak i u4ili6teto e za taq cel, ama qvno o6te ne si stignala toq materiql Ne iskam da te obijdam, 6toto ne te poznavam....no tova 4e na 13 se ebe6 s golqmoto si gadje i se misli6 za "kompetentna" ne govori mn dobre
![]()