.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: За Pleasuremax

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Точно от Плежърмакс забременях преди 2 месеца...поосле постинор,страх,ужас а-у!
    ее във 2рия месец си вече =D> как ще го кръстите ако е момче ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    това, че презервативът се е скъсал и той е еякулирал в тебе в никакъв случай на те прави автоматично бременна. Някои хора с години се празнят в партньорките си, здрави и прави са и няма деца!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Разбира се,че бях бременна!Гумата се беше скъсала,всичката сперма беше в мен,а аз бях в овулация...друго? Много добре знам,че Постинора е до 72 часа,и дали си бременна можеш да разбереш още след 7 дни,а не след месец два...ама както и да е
    дори и това не означава, че си бременна! Да си чувала случайно, че не във всеки такъв случай има оплождане? Да си чувала, че само 1 от 5 оплождания водят до бременост? да си чувала, че на 13 овулцията не може да се изчисли точно? Изобщо-бебе не с прави толкова лесно. А самата бременост настъпва ПОНЕ 5 дни след половия акт, а не веднага. Спермата и яйцеклетката не летят. Уж си много компетентна, ама вземи и за това попрочети нещо, де! Ама то май в 8-ми клас се учеше това.............

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    аехахех доста оффтопик...както и да е,май стана малко объркване...изказването ,че постинора е да се предпазиш от забременяване е някак си...двусмислено...излиза,че го пиеш преди секс ,за да не забременееш...за тфа става въпрос...а кфото и да си говориме обидата е налице...интелекта също

Явно наистина съм се изказала двусмислено.По-умните ме разбраха какво имам впредвид.Постинора е да те предпази от евентуална бременност след някой гаф.
    Малкото сладурче, да ти кажа само, че не е задължително да си бременна веднага след като е станал гафа.Т'ва можеш да го установиш седмица след случката трудно можеш да си сигурна, че е станало.Пък и на сперматозоидите им трябва малко време да стигнат до яйцеклетката, не става тъй както си го мислиш - свършва в теб и хоп след 2 часа вече си бременна.Тъй че Постинора не е за да се оттървеш от бебето, а за да се предпазиш от евентуална бременност след въпросния гаф.
    За всички, които се скъсаха да ме обиждат само ще кажа, че като не са ме разбрали или като са доста ограничени не е нужно да се обаждат.Пък и от хора, за които не ми пука не се обиждам особенно ...
    Незнам ама ти определено не си от най-умните
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    У нас

Може и да не съм, но си личи, че ти представа си нямаш за нещата, ама говориш, което значи, че определено съм по-умна от теб

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)

Може и да не съм, но си личи, че ти представа си нямаш за нещата, ама говориш, което значи, че определено съм по-умна от теб
    Хах .. това ОПРЕДЕЛЕНО е така! Няма второ мнение по въпроса.

П.П. Бая се посмях на тая тема и за пореден път се уверих, че децата правят секс, без да знаят, че 2+2 е 4 .
    П.П.2 А по самия въпрос .. мила, щом си усетила, че си се протъркала от този кондом, пробвайте с други. Самото дразнене долу ще мине.. а ако много дълго се проточи, може да се окаже, че ти има нещо друго .. защото все пак 2 седмици и повече болка от протриване си е баячка ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Ама ти само можеш да си мечтаеш да си по-умна от мен!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ама ти само можеш да си мечтаеш да си по-умна от мен!
    Момиче, стига вече си писала глупости! Не си интересна. Темата не е направена, за да си център на внимание. Знаеш го, нали ?
    Айде млък.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Ураааааа най-после ще стваш майка...дали няма да си седнеш на гъза малко Стига,ебливке,спри се малко Отгледай първо едното чавенце и ще чакаме после и другото
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Guest
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Хахахахахахахха знаех си че ще забременееш..
    Оле! Писах 100 теми за Постинора който пих преди 2 месеца,ти ми отговори във всички теми,говоря за слъчея преди 2 месеца,а ти реши,че пак съм забременяла!Интресно,интер есно!
    'Що държиш да се излагаш по няколко пъти в една единствена тема?! Мислиш ли, че не знае колко пъти си забременявала, на колко годинки са те минали за първи път, колко народ те е чукал през последните 2-3 дни и тн. Майка ти сигурно не излиза от вас от срам, че си има такава курвентия като теб за щерка или и тя може би е като тебе ... Като се замисля - нищо чудно. Интересно ми е на колко години ще стане баба На твое място бих се засилила отнякъде. Предпочитам го, пред това да се излагам пред толкова хора и то по такъв начин ...

Град
    on the dark side of the moon

Ама той Постинора не е ли за предпазване от забременяване, а не след като си забременяла? Или си тъпа или не можеш да се изказваш, което пак води до това, че си тъпа, следователно извода е един - Тъпа си!
    По темата: И аз нещУ не ги понасям тези презервативи .. протърквам се и боли.Смени ги
    na 13 e...kvo o4akva6 posle se hvali tuk kak se ebe s golqmoto si gadje Naistina ima mMNN mmn mnnn mnn temi, napisani ot ZRELI hora za sexa na taq vuzrast...To sexa ne e samo RUGANE! tI OSTAVI FAKTA 4E SE IZLAGA6 S NEGRAMOTNOSTA SI.. No po dobre predi da pusne6 na nqkoi batko da te otvori PRO4ETO NQKOQ KNIJKA ILI....NAI MALKOTO- PRO4ETI V INTERNET!Vse pak i u4ili6teto e za taq cel, ama qvno o6te ne si stignala toq materiql Ne iskam da te obijdam, 6toto ne te poznavam....no tova 4e na 13 se ebe6 s golqmoto si gadje i se misli6 za "kompetentna" ne govori mn dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си