- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- PARANOIA
е тва вече му се вика параноя, а аз си мислих че аз хващам голями параноиПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Хахах, сещам се едно момиче как се разпищя точно на центъра, че ще я убият и сочеше някакъв минувач...Помислила, че държи нож и тръгна да бяга. А човекът си беше хванал един вестник само...много странно му стана.![]()
Цитирам брат ми .....
"Един ден моето мило братче (което е по голямо от мен) репи че ще се напуши мноо ...и първо с наща компания се напушихме мно , след това ходи на урок по математика , а след това един негов приятел му предложил и той не могал да откаже ( и се пак то отказвали сме , няма да сме груби ся) ....след като се набохали яко , отишли на кафенце и седнали , собственичката , която ги познава , защото всеки ден кибичат там (повечето пъти в такова състояние), дошла да им вземе поръчките, това разбира се не нещо нетепично , ако кафете не беше на самообслужване и половин час не могли да отидат до бара от смях ...при появата на собственичката смехът става още по истеричен , при което тя пита единия "Защо си с учила, да не си прекалил с алкохола?" ...ПЪЛЕН СМЯХ, след дълги мъки , те си поръчали и решили че трябва да викнат още някой , който да им налива и се обадили на една приятелка .....Умното ми братче говорило с нея , точно след като прекъснали дългия разговор от 40 секунди , другия го попитал "какво каза тя(с усмивка на лицею)" и той веднага казал "незнам" и пак последвал дълъг смях ..не след дълго се обадили на друго момиче и всичко се повторило отново , след 15 минути(няколко часа за тях) и двете дошли , но те били толкова зле че не помнили че са ги викали .....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
AhaHAHhHHAhAhHAha ebahti iztre6teliq e toq brat ti az vseki den sam taka na kopele edva gledam i e nekfo mn qko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()