Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
Така като чета какво пишеш, намирам, че няма да имаш проблем с намирането на приятел, гадже, любовник, съпруг.
Хаха...не е точно така, но как да е...
След дълъг период на суша обикновено така се получава
Идеята ми беше, че имах възможността да срещна интересен човек, който да е заинтересуван от мен. Но това нямаше значение. Фактът е, че не го водя за носа, нали? Защото осъзнах какво (кого) искам...и въпреки това знам, че не мога да направя нищо. Затова е и тази страдалческа тема. Не мога да направя нищо, защото би било...хайде, да кажем - нетипично - за мен да отстъпя от принципите си. Не мразя, но го има този момент с " I wanna love you but I better not touch" (господин Купър. Алис.)
Хах.. отдавна не бях влизал в този форум и ето една от малкото хубави теми състояща се от хора (човек) които знаят какво искат.
Точно в момента съм в такъв процес, че се чудя дали да пренабрегна принципите си заради момиче.
Е, макар и странно но ти ми помогна да реша - няма да ги пренабрегна. Не че ти си ми решаващия фактор, но ти си капката която преля чашата и осъзнах какво трябва да направя.
Мерси, на все пак неволната помощ. С една тема 2 проблема се решиха. (макар че аз [предполагам и ти] съм далеч от решението, но на това ниво пак е нещо).
Айде със здраве и се надявам да не му отдаваш повече внимание от колкото заслужава.
Това си пожелавам на мен, еквивалентно и на теб.