- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам въпрос ?
На 16г. карам 17 а още не сам иамл приятелка ,нормално ли е това?
Нормално е , споко.Все ще си намериш приятелка някой ден
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ми незнам..на 16 вече е нормално да имаш приятелка а не като някои други в форума..но спокс пич за тва няма възраст когато ти пожелаеш и усетиш че си готов![]()
Абе нормално е.. Се ше намериш някоя...Има време не си на 30...
![]()
П.П. Да не те плаши че в тоя форум вече на 12 се е*ат... За тях си е...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Естествено, че е нормално.Първоначално написано от niki_bs
НЯААА се плашиш смело напред.пък и като погледнеш за кво ти е само главоболия
![]()
![]()
.........
![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Ми много ясно. На всеки когато му дойде времето.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да! Статистически отговор ли искаш? Погледни абитуриентите колко са с гаджета и колко без. Повечето от тези без, никога не са имали. Една нелмалка част са просто с дама за бала, близка приятелка, etc. Индивидуално е, а и какво ти пука?Първоначално написано от niki_bs
П.С.:Плюшку - внимателно с твърдия алкохол!Btw, мога лично да ти обещая, че ти няма да ти се наложи дори в най-крайния случай да чакаш до 30, дори до 20!
![]()
бтв по спокойно тя си има приятелПървоначално написано от ГостЪТ
![]()
П.П.v!k!tYyY ЛоФ Йа
takaaa se prav si samo galvoboli e teq ot foruma det sa na 14 sus neznam si kavo i sa ebat ot 12-13-14 godishni mnogo burzo shte im omruzne jivota jivotaПървоначално написано от vesuuu
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
prav si samo glavoboliqПървоначално написано от vesuuu
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
А и разходи... Пич що не събираш парички за пластична операция,не си виновен че си се родил грозен (вероятно)Първоначално написано от Adwokat
пфф човека пита най спокойно ти го направи веднага.споко пич може да е щот не излизаш но споко има време но не чакай прекалено далгоПървоначално написано от Rammstein
![]()
Нормално е , особенно ако си в такава компания в която повечете не ги греят гаджетата, понеже при мен беше така и при мен първото гадже дойде на 17 а на 19 и първия секс за всяко нещо с времето си!
За това пък имах много готино детство всяко зло за добро в крайна сметка![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от girl_in_black
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
бтв, аз от JBJ съм по-як(и скромен както е видно, де lol) във всеки смисъл на думата! Пък и както казах - има време...Първоначално написано от Sh@d0w
П.С.: Ама ти вЕрно май нЕма скоро да смениш аватара?![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Кат спре да ти пука ще дойде-така стана ис един добър фр и секи път с мене. Честно казано поставам много неща над сериозната връзак и просот си ме намира или аз я намирам от никаде :P просто не ебавай тва твътрде много.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами нормално е.Ще си намериш не се притеснявай.![]()
10x !!!!
Успокоих се !![]()
Браво! Да ти го ръгат в г*зЪ цигани манафи!
П.П.Нещо не съм на кеф.
А, така! Ама недей да го забравяш това чак, де!Първоначално написано от niki_bs
![]()
Пфф човек да не си каже мнението... Се ще се намери някой да ме цитира...Първоначално написано от ГостЪТ
![]()
Да не съм и аз оффтопик... Съвсем нормално е... Питай ваще на колко им е било първото гадже...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Обичам шегувайки се на привидно да казвам и по нещо сериозно - забелязала си, предполагам? Ако не искаш или не ти е приятно - кажи ми го (на) лично, няма проблем. Хайде чао засега, Малчо!Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
За да не съм и аз съвсем off - прочети попредишното мнение още веднъж!![]()