.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Liubopitka:P~~
    Guest

Побъркващ парфюм

Мом4ета я кайете усе6тали ли сте парфиум на моми4е който ви влиза под койата и изоб6то забелязвате ли такива работи?

Мега фен
    Град
    София
    Ахахах бах темата Мааа аэ съм момиче ,но ще кажа-бях чела някъде ,че новият парфюм на Нина Ричи-ябълката събуждал мъжките страсти .
    [size=7][b][u]fosse cos

В момента имам приятели само момчета(по-добри приятели са от момичетата)и мн харесват парфюма ми-Espirit на Antonio Banderas
    Не съм мн сигурна,че се пише така...

BOSS , Gucci por homme II edition blue :]

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ахахах бах темата Мааа аэ съм момиче ,но ще кажа-бях чела някъде ,че новият парфюм на Нина Ричи-ябълката събуждал мъжките страсти .
    За парфюм не знам, но един попърс определено ще събуди мъжките, че и женските страсти.

П.П. Да. Усещал съм парфюм който ме влудява и като не е с мен момичето с парфюма го надушвам навсякъде.. и само се оглеждам такъв .. хахах.
    vengeance knows no mercy

Голям фен
    5th avenu

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    BOSS , Gucci por homme II edition blue :]
    бею гею ду6а камбано само 6та светна 4е темата е за женски парфюм а por homme значи за мъже. По темата направило ми е впечатление че момичетата разделят мъжките парфюми като яки и тъпи. Същото се отнася и за момчетата марки не се помнят или е хубав или дразни.

Голям фен
    Ами,да,усещам парфюма на приятеля си.С Bvulgari e,но точно кой не знам.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Побъркващ парфюм

Цитирай Първоначално написано от Liubopitka:P~~
    Мом4ета я кайете усе6тали ли сте парфиум на моми4е който ви влиза под койата и изоб6то забелязвате ли такива работи?
    о, да
    много си падам по първичните аромати а.к.а. пот
    и под кожата ми влиза, и в ноздрите, и в мозъка

Аз съм момиче...но момчетата мн забелязват такива неща...или поне момчетата които наистина се интерисуват от теб... Моя приятел винаги усеща кога съм с нов парфюм
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си