- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Побъркващ парфюм
Мом4ета я кайете усе6тали ли сте парфиум на моми4е който ви влиза под койата и изоб6то забелязвате ли такива работи?
Ахахах бах тематаМааа аэ съм момиче ,но ще кажа-бях чела някъде ,че новият парфюм на Нина Ричи-ябълката събуждал мъжките страсти
.
[size=7][b][u]fosse cos
За парфюм не знам, но един попърс определено ще събуди мъжките, че и женските страсти.Първоначално написано от Presley`n`Sum
П.П. Да. Усещал съм парфюм който ме влудява и като не е с мен момичето с парфюма го надушвам навсякъде.. и само се оглеждам такъв .. хахах.
vengeance knows no mercy
5th avenu
бею гею ду6а камбано само 6та светна 4е темата е за женски парфюм а por homme значи за мъже. По темата направило ми е впечатление че момичетата разделят мъжките парфюми като яки и тъпи. Същото се отнася и за момчетата марки не се помнят или е хубав или дразни.Първоначално написано от BAYO
Ами,да,усещам парфюма на приятеля си.С Bvulgari e,но точно кой не знам.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
о, даПървоначално написано от Liubopitka:P~~
много си падам по първичните аромати а.к.а. пот
и под кожата ми влиза, и в ноздрите, и в мозъка
Аз съм момиче...но момчетата мн забелязват такива неща...или поне момчетата които наистина се интерисуват от теб... Моя приятел винаги усеща кога съм с нов парфюм![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!