- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- OBICHAM DA MASTURBIRAM!
Zdraveite!Az sam momi4e i iskam malko saveti ot drugi momicheta.Predpolagam vsichki sa probvali da se samozadovolqt ... pri men problema e che iskam da stigam do orgazum po-barzo,a ne chak sled polovin 4as masturbaciq.Ako nqkoi znae "metodi",s koito po-lesno 6te stigna do orgazum da kaje pls![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от ligavenceee
ми намери си момче![]()
nqma6 li sgadje basi zadrastenta 6tom nqma s koi da prai6 sex ima dostata4no cigani navanka se nqkoi 6te iska da ta opane
Mi az si imam mom4e,no obi4am i sama da go pravq!
Тряа да си много тъп да дадеш такъв коментар...Първоначално написано от g071na7a
Някои момичета предпочитат самозадоволяването пред секса... Аз предпочитам чистата непорочност...
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
nqmam si na predstava..as li4no ne obi4am da mastorbiram...obi4am pove4e istinskiq polov kontakt![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
bravo be momi4e i ti si edna hodi go pravi nekade pri nekoi ako ne te zadovolqva smeni go
Знаеш ли как?пускаш душа нали да тече силно,заставаш отдолу и си разтваряш краката колкото можеш повече,отпускаш се и....готово![]()
Spoko ne gi slushai teq deto ti vikat,4e e typo da masturbira6 - normalno e da go pravish. Daje ponqkoga moje da byde i po-qko ot istinskiq polov kontakt, vyprosyt e da nameri6 svoq individualen na4inMislq,4e nikoi ne moje da ti dade syvet - nameri sama na4ina! Uspeh!
Знаеш ли как?пускаш душа нали да тече силно,заставаш отдолу и си разтваряш краката колкото можеш повече,отпускаш се и....готово da tova e istina mnogo e efikastnoa z li4no sum go probvala
купи си вибратор има много нови и супер яки за вас,ако не,обади ми се и ще кажа на моята да наточи вибраторите и почваме![]()
да предпочитате маструбация пред секс ??? тфа треа си болен![]()
Е бате при Angel Drop рацете са отстрани бреПървоначално написано от DirtyDogg
) некато на кученце
![]()
Първоначално написано от DirtyDogg
И аз съм на тва мнение.При положение,че си имаш мъж за кво ти е да мастурбираш
![]()
а да си чувал че не ръцете правят дропа ?Първоначално написано от Levane
НЕ съм на едно мнение с теб ако си без раце няма да имаш замах да го завартиш не мисли ли ?!Първоначално написано от DirtyDogg
хах учительо Йода явно неси гледал достатъчно...не се праи на разбирач пич.. а ако не вярваш как го въртя кажи кога се видим ти го демонстрирам.Имам предвид с предишния си пост че няма значение дали си ги разперил или не ако правиш ангел дроп правиш.. мога и с расперени ръце ама въртенето не е толкова плавно колкото като върна ръцете до тялото след като ги използвам за отскока...Офф осрахме темата... пиши на лс ако искаш да питаш нещоПървоначално написано от Levane
хахахах поканете ме да гледамПървоначално написано от DirtyDogg
![]()
Еми лятото има В бургас Джам такаче ще видиш как се върти ама смисал изглежда смешно като кученце ако разпериш рацете щее по якоПървоначално написано от DirtyDogg
давам идеи аз спрях с паркур и сичко тренирам спортна гимнастика и знам как се прави спокс
![]()
хах ок и публика ше събираме за 1 ангелски дробПървоначално написано от sinful`girl
![]()
е миналата седмица бях в бургас и в созопол после,Ако се съберем пак хора от сф да ходим щи пиша да ми покажеш ангелкия дробПървоначално написано от Levane
![]()
алооу минете на лично лее![]()
![]()
![]()
е няма да е само един странично нещо да става фана а пак ако някой се пребие ще бъде мноо яко вчера паднах ... при опанат конг и разтегнах.. ся 1 салто не моа вратна..Първоначално написано от DirtyDogg