- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ne moga da svursha s nego
Hora,ne moga da svursha,kogato go pravim,a sme ot dosta vreme zaedno. Dori i kogato me 4uka dylgo pak ne moga. A ponqkoga toi svurshva byrzo. Ne sym frigidna sys sigurnost.
HELP!!!!!!!
imali lubovna igra, kolko dulgo trae tq , haresvaliti po vreme na lubovnata igra kak se 4ustvash, pove4eto proglemi sa imeno vuv lubovnata igra lijelite toi![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Emi da ima igra - no az si mislq,4e toi ne predpo4ita da e dylga...za6to mn byrzo se vuzbujda...i kolkoto po-dylga e - po-golqm e 6ansa da svurshi skoro sled kato mi go vkara.
moje da mu e malak neznam vupreki 4e razmera nqma zna4enie ili neshto te mu4i vuv glavi4katatai i podsuznatelno se mu4ish ne se sshtam za drugo
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
аз знам кво е просто той неможе да те възбуди както трябва явно ти си по взискателна а и да неси явно той неможе да те предлазположи кам оргазъм говори с него намекни му че нещо куца защото така той ще е малко игоист
Нека да увеличите любовната игра, даже толкова дълга любовната игра че да свърши от нея момчето, като след като се оправи да продължите пак с нея и след това като ти го вкара хем ще е по-продължително хем и по хубаво и за двамата и така имаш реалния шанс да свършиш и ти![]()
Успех и дано подейства![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Opredeleno ne mu e malyk, daje si e mn golqm! Ot razmera mn sym dovolna! Shte probvame tova s po-dylgata lubovna igra...vypreki 4e sme go pravili i vtoria pyt toi svarshi byrzo..ne e kato da e dyrjal po-dylgo. Qvno ne pri vsi4ki vtoria pyt e po-dylyg. Mai a?
то при почти всички следващите пъти е по краткоПървоначално написано от Tq_________
![]()
Не съм съгласен!Първоначално написано от vikontiii
Аз не съм от бързо свършващите(за това и гледам да не се изнасилвам след първия път, който така или иначе е достатъчен за момичето), но от личен опит знам че втория път винаги е по дълго!!!
Това е така защото с първия път изхвърляш спермата която се е насъбрала за да освободиш място за новата, а след като си изхвърлил хормона от себе си самото желание за секса се намалява, и изобщо цялата игра става по бавно ( по-бавно получаваш ерекция , респективно и по-бавно свършваш)!!!
Голям размер на картинката! /machoka/
Ami vikontii i az taka mislq, no love_girls kaza,4e vtoria pyt 6tqlo da e po-dylgo. Posledno ?
истината е че при всеки е различно аз съм ги правил и до пет ама незнам при всеки е различноПървоначално написано от Tq_______
![]()
Просто си по-трудна.
И да уведомиш приятеля си, че има не само един начин да докара приятелката си до оргазъм.
Като започнем с по-дългата любовна игра. Казваш, че той се възбужда повече. Ами тогава нека да обърне внимание изцяло на теб... на твоето удоволствие. Аз съм същата - на приятеля ми му трябваше известно време, докато се усети какво да прави, но после всичко тръгна по мед и масло. Нека да разучи добре ерогенните ти зони, да те стимулира повече, да обръща повече внимание на теб, отколкото на себе си. Когато мисълта му е отнесена от него самия и оставя възбудата си на заден план, печелиш ти.
Освен това - той да е чувал за френска любов? Няма да е зле да пробва
В днешно време колко се изприказва за G-точката. Той някога откривал ли е твоята? Само трябва да внимава да не е твърде груб с пръстите си
Ако една жена не може да достигне до оргазъм, вина има мъжа до нея. Като положи малко повече старание, всичко ще стане![]()
mm spored men problema ne tolkova v tebe a po skoro v nego. Sexa kato takuv ne samo edno izchukvane a neshto mnogo poveche. seki poluchava neshto v zamqna na tova koeto e dal taka e i pri sexa tui che priqtelq ti neshto ne e mnogo v chas mai. shtom ti ne mojesh da poluchish orgazum kogato pravish sex s NEGO znachi TOI trqbva da se postarae malko poveche(shpatuli, erotichni masaji, celuvki po erogennite zoni) trqbva mu mai malko poveche nejnosti ruttinost. ne boi se kaji mu che ne poluchvash tova koeto se uchava ot sexa i mu kaji da se postarae malko poveche s tova da te nakara da se chustvash nezemno. gl