- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- i na men mi doide vremeto da potarsq pomo6t
zna4i v 8 klas sym i ze trevoja za izpita po angliiski Kakvo 6te stene ako ne go mina i 6te me varnat li v staroto u4ili6teVie mojehte li da si podskazvate i nqkoi moje li da mi dade izpita ot 2006 godina? mersi predvaritelno
![]()
omg
za6to omg prosti pitam ne e tolkova trudno da otgovorite![]()
Ами какво да ти кажем ние ,това не зависи от нас ,а само от теб,ако се подготвиш всичко ще е 6,така че си налягай парцалките и учи!Първоначално написано от Анонимко
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Какъв е този изпит по ае, след 8-ми клас? И как ще те върнат в старото у-ще?Първоначално написано от Анонимко
Преди е било така,че ако не издържиш те местят в друго даскало.Сега вече няма такива неща,защото населението е значително по-тъпо и няма да остане никой в гиманзиите,ако сме още на този принцип.Оценката на изпита няма никаква по-специална тежест от другите срочни оценки,но ти все пак си научи,за да не оставаш после на поправка![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мда тя е просто текуща оценка...
една от моя клас на изпита след 8(по френски беше нашия) имаше 1,50))) ибаси оценката ама факт...и си мина въпрекия всичкия си жалък успех през срока
не те връщат в старото у-ще, а отиваш на поправка и ако не я вземеш, оставаш в същия клас.
в моя клас имаше едно момче, дето в 8ми клас не си взе изпита по френски. не си взе и поправка - и съответно остана същия клас.
сега подобна съдба има едно друго момиче, дето 2 пъти остава в 8ми клас, заради същия изпит, но сменила класа![]()
изводът: вземеш, не вземеш оставаш в същото у-ще, а в най-лошия случай и в същия клас![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз също съм 8 клас в езикова паралелка. До колкото разбрах изпита ще е на 15 юни. Ама някой знае ли какво ще съдържа? Колкото до това дали ще останеш в същия клас ако не вземеш изпита и поправката още го обмислят, поне в нашето даскало. Миналата год е имало хора с двойки ама са си минали, дори не са карали поправка. Е така е в нашето у-ще!![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от Sunny_stz
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Изпита съдържа граматика, съчинение, четене/слушане с разбиране и евентуално диктовка, ама тя май отпадна вече. Оценката от него е пише за текуща оценка, няма такива неща за поправка май. Ако имаш 2 може да те изпитат за 3 или 4 и работата спи. Миналата година в моето училище от 150 човека имаше само 1 скъсан и той нещо не беше наред с развитието. Много ще ти е трудно да не го вземеш. Успех!