.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

i na men mi doide vremeto da potarsq pomo6t

zna4i v 8 klas sym i ze trevoja za izpita po angliiski Kakvo 6te stene ako ne go mina i 6te me varnat li v staroto u4ili6te Vie mojehte li da si podskazvate i nqkoi moje li da mi dade izpita ot 2006 godina? mersi predvaritelno

Guest
    omg

Guest
    za6to omg prosti pitam ne e tolkova trudno da otgovorite

Re: i na men mi doide vremeto da potarsq pomo6t

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i v 8 klas sym i ze trevoja za izpita po angliiski Kakvo 6te stene ako ne go mina i 6te me varnat li v staroto u4ili6te Vie mojehte li da si podskazvate i nqkoi moje li da mi dade izpita ot 2006 godina? mersi predvaritelno
    Ами какво да ти кажем ние ,това не зависи от нас ,а само от теб,ако се подготвиш всичко ще е 6,така че си налягай парцалките и учи!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Какъв е този изпит по ае, след 8-ми клас? И как ще те върнат в старото у-ще?

Преди е било така,че ако не издържиш те местят в друго даскало.Сега вече няма такива неща,защото населението е значително по-тъпо и няма да остане никой в гиманзиите,ако сме още на този принцип.Оценката на изпита няма никаква по-специална тежест от другите срочни оценки,но ти все пак си научи,за да не оставаш после на поправка
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мда тя е просто текуща оценка...
    една от моя клас на изпита след 8(по френски беше нашия) имаше 1,50 ))) ибаси оценката ама факт...и си мина въпрекия всичкия си жалък успех през срока

не те връщат в старото у-ще, а отиваш на поправка и ако не я вземеш, оставаш в същия клас.
    в моя клас имаше едно момче, дето в 8ми клас не си взе изпита по френски. не си взе и поправка - и съответно остана същия клас.
    сега подобна съдба има едно друго момиче, дето 2 пъти остава в 8ми клас, заради същия изпит, но сменила класа

изводът: вземеш, не вземеш оставаш в същото у-ще, а в най-лошия случай и в същия клас
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

sladka_92
    Guest
    Аз също съм 8 клас в езикова паралелка. До колкото разбрах изпита ще е на 15 юни. Ама някой знае ли какво ще съдържа? Колкото до това дали ще останеш в същия клас ако не вземеш изпита и поправката още го обмислят, поне в нашето даскало. Миналата год е имало хора с двойки ама са си минали, дори не са карали поправка. Е така е в нашето у-ще!

Фен
    Град
    софия

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ами какво да ти кажем ние ,това не зависи от нас ,а само от теб,ако се подготвиш всичко ще е 6,така че си налягай парцалките и учи!
    Съгласна съм!
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Изпита съдържа граматика, съчинение, четене/слушане с разбиране и евентуално диктовка, ама тя май отпадна вече. Оценката от него е пише за текуща оценка, няма такива неща за поправка май. Ако имаш 2 може да те изпитат за 3 или 4 и работата спи. Миналата година в моето училище от 150 човека имаше само 1 скъсан и той нещо не беше наред с развитието. Много ще ти е трудно да не го вземеш. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си