.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: PARANOIA

herza_6it
    Guest

PARANOIA

abe goni li vi paranoqta kato se napu6ite??ami kato vzemate amfeti??

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Само първите пъти като се напушвах ме гонеше параноята, после вече не. А от амфети - скромното количество, което съм взимала - не ме е гонила.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest
    mene pak me e gonila i ot joint i ot amfetki parviq pat ot amfi a ne pomna kolko pati me e gonila ot joint oba4e e mn 6it tva paranoqta

Повече от фен
    от джойнт ги гони параноята само тия ,които подсъзнателно се сдухват ,че са се напушили и им личи Който спича да не пуши !!!...You don't deserve to smoke it !

/wan`a`doo/
    Guest
    Paranoiata vsu6nost se polu4ava ot podsuznatelen strah ot neizvsetnoto pri napu6vaneto. Demek kogato pu6i6 dostatu4no, 4e da razbere6 4e ni6to nqma da ti se slu4i, vsi4ko minava. A za amfeti... hm, paranoia li?!

Guest
    аз за joint да мн пъти имам чуството че всички за мене говорят че всичко знаят няква тайна и ми се смеят целия свят и се предава от поколение на поколение(тогава не схващах че не може да се сменя поколението на останалите а аз да си стоя така ама кво да се праи) мисля си че само като се напуша виждам истината затова е забранена или че има умрели като се напуше че виждам самоче не мога да ги разпознавам защото са сред тълпата веднъж че има нещо в гардероба и само се въртях и си мислех че ще изкочи абе яко секи път се филмирам нещо се сдухвам яко

аз пък кът се напуша гледам в 1 точка половин час и си санувам иии мн трудно се пазарува кат си напафен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DirtyDogg
    аз пък кът се напуша гледам в 1 точка половин час и си санувам иии мн трудно се пазарува кат си напафен
    да бе брато верно си е аз веднъж влизам да си зимам диск да запишем филм с един фр и се хиля на оня и се завъртях с гръб към него и назад му давам парите през рамо ебаси гледката е било и то с глас се хиля та чак се задушавам иначе не можеш да си вземеш рестото да кажеш кво искаш да дадеш пари се нещо ще пропуснеш яко е

Град
    Vraca
    ти на амфетки ли си бе копеле лелееее аре до софето да ударием една десетка-вакравам 6 китна-сам о4 от тебе
    ПП:Слушаш сарафа нали
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Когато друсах, почти постоянно ме гонеше параноя, че някой ще ме обере и само си проверявах портмонето, където обикновенно нямаше нищо или пък въобще не го носех ПОбърквала съм се от тази параноя особено да - докато нагъвах амфетки
    Дрогата ме беше вкарала в такива филми, че се е случвало да тичам и да си въобразявам, че някой ме гони - ужаст!

ami az dori i ne pi6a cigarete mn rqdko puk ina4e me e strax ot asansiori i visokoto

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Ами параноя ...хмм да ... мно ме хваща параноята като видя някви полицаи или патрулка и съм мно зле ....и за да не се смея си варвя и си казвам на ум "оле полиция , оле полиция" и след тва естествено когато се отдалечихме почнах да се смея супер много ..... нз що ... или кво беше аа да или имаше един случаи дето бяхме загасили половим масур и го бях пъхнала в кутията ми с цигари и вървя олее аз загасих ли го и се спирам и почвам да вадя и глеам аа не ху успокоих се , след 5 минути същото ..а една фр ме успокояваше "спокоино няма да избухне" ...деии пуши ми се ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

аз тка с 1 фр бяхме зели една 5-ца и пафкахме малко и тръам си ходя нали и в мен останало доста тка и тръам си ходя и на подлеза на плиска излизат 2 куки и аз викам леле ся ще ме джобят ся ще ме джобят... напрао се насрах ей и като ме подминаха баси кефа

Град
    Vraca
    бе кво толко сте се филмирали да ви обли за куките бе

апък при мен е че все някой ще ме види и ще кажи на майка ми хаха или пък че всички разбират веднага че съм напушена и тн. най ме е страх в някой магазин- изправям се пред многобройните щандове и нз. какво да си купя,после не мога да си извадя парите и тн..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Poredniq
    бе кво толко сте се филмирали да ви обли за куките бе
    да бе куките яко ти качват адреналина аз само като ги видя и не смея да ги погледна в лицето само на една страна гледам и ходя направо а и на мене ми става смешно от тях обач като се разхилиш вдигаш си телефона уж и викаш аре бе ти малоумен ли си за кой път ще ми звъниш нали се разбрахме така си говориш сам ама поне не будиш подозрение

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Не, не аз като минавам покраи куките и се почва си говора на ум нещо или да си представям някви простотии за да може да не се смея .....
    Иначе също така е мно зарибено в магазина , направо незнаеш кво става (поне аз така) ..и ако тря да купуваш подарак а незнаеш кво ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Не, не аз като минавам покраи куките и се почва си говора на ум нещо или да си представям някви простотии за да може да не се смея .....
    Иначе също така е мно зарибено в магазина , направо незнаеш кво става (поне аз така) ..и ако тря да купуваш подарак а незнаеш кво ..
    разбирам за кво говориш аз или им се хиля нещо или нещо не се сещам да си зема рестото или не се сещам как да кажа кво искам после взема си всичко и още седя в магазина без да усетя че трябва да излеза или като ме питат от тоя вид ли искаш или от тоя направо само си сменям мнението бегай баси якото е

pri jointa beshe samo pyrvite dva pyti anfeti oshte ne sym upotrebqvala ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Guest
    e za6to kato minete pokrai kuki se smeete we az taka se zduhvam

Град
    Варна
    Хахах, не знам, обаче куките са яко филма. Понякога комедия, понякога трилър. Веднъж правиха някаква акция до нас и 7 коли се подредиха там, пък ние трябваше да ходим...Накрая спекохме и си хванахме такси, нищо, че трябваше да отидем само на 300-400 метра. :>

Град
    Vraca
    е у асансьора с една кука и да му речеш "тииии си халюуууууцианцияаааа" и ти е потекла лигата. Те тогава е флм ама иситнски

Guest
    a zaklu4vali li sa vi???

Супер фен
    е тфа параноята не е шега работа.. всъщност то си е болест и ако почне да те тресе яко ставаш за лудницата.. всичко може да те докара до параноя, но в крайна сметка то си е до психиката на всеки човек и от теб си зависи как я контролираш..
    аз винаги имам чувството, че някой ме следи и ме наблюдава, дори да съм си в трезво състояние.. но като се напуша или нашмъркам усещането се засилва.. в повечето случаи успявам да се контролирам като се занимавам с некфи други неща или си лафя с някой.. обаче има моменти, когато това усещане става неконтролируемо, особено ако съм сама и мн мн надрусана.. изпадала съм в паника, бягала съм по улиците, викала съм за помощ и всякфи филми.. един път претърсвах целия апартамент за камери и подслушватели хахах психика кфо да се прави хахаха просто мозъка ми вече е яко бъгнат..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Vraca
    на високо ли живееш?
    Ако да:Фарли се
    Ако не:качи се на по-високо и се фарли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си