.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Дистрибутор на Avon???

Може ли някой да ми обясни как мога да стана дистрибутор на Avon??? plsss...

otiva6 i pita6

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Mi na men mi predlagaha,no az ne iskah!6tot trea da pory4a6 tam minimum za 50-60 lv na mesec,no ako te si tursqt sig 6te spomenata kat si poru4va6 ne6to.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Като начало,ако нямаш 18 не можеш.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Добре!Мерси много зо отговорите!

To i ne si struva da si distributor na takia bokluci..;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Може би,наистина е така,но...нз...И това исках също да разбера-дали изобщо си заслужава!!!Ще си помисля...Миси все пак!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    това не е вярно сума ти мой приятелки нямат 18 са дистрибуторки
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    еми под 18 може да са..просто са регистрирани на името примерно на майка си...аз примерно съм така.. на4алото ми бе6е интересноо ...ся нямам и мн време да се занимавам ..ама е готинооо 6от бързо си намира6 квото иска6 и има доста намаления за дистрибутурите...
    иначе по въпроса...може6 да намери6 някой център на avon в града ти и там да попиташ..или провери на avon.bg може да има някво инфо

Цитирай Първоначално написано от ninsy

ахахаха,аз не говоря за - на името на мама и на тати.
    дистрибутор за мен си е вс ти да си го правиш,да ходиш да си взимаш нещата от младост,да си попълваш документите,водиш сметките,ала бала..
    иначе то по тая логика и аз съм дистрибутор..

Но ако отидеш в Ейвън и кажеш - нямам 18,може ли да стана дистрибутор,отг. ще е НЕ! За това и аз така отговорих.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

то и аз съм дистрибутор не е лошо отначало само за това мислех беше мн яко но сега не ми е толкова инт. и не е вярно че минимум 50-60 а минимум 40лв трябва да ти е поръчката. не е лошо

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    To i ne si struva da si distributor na takia bokluci..;]
    Zashto , Avon i Oriflame sa hubavi marki, na dostapni ceni i predlagat kachestvo..Makar,che ima mnogo mnogo po hubavi kozmetiki ot tiq ,no i te ne sa loshi..
    ♥ ♥ ♥

На мен пък от Avon ми предложиха да им стана динстрибутор, а съм едва на 16! Защо да трябва да си на 18?

Супер фен Аватара на j_adore2
    Като им гледаш сайта има за онлайн заявление мисля че и отгоре пише че трябва да имаш 18
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ако имаш някоя позната нека тя да те направи дистрибутор тя сиг ще знае как

Град
    чикаго
    Амии аз се занимавам с ейвън,но не съм дистрибутор .... води се че майка ми е,но тя не живее в бг така че през цялото време аз движа нещата трябва от майка ти само в началото да попълни някакви документи,забравила съм какво точно.... в сайта има подробна информация www.avon.bg

а относно дали си заслужава,мисля че си заслужава,ако имаш достатъчно клиенти дори за теб си остават парички..ее не са много ама на кой са му излишни 30лв например,в повечето случаи се печели повечко зависи от обема на поръчката ,печалбата е в проценти.Апък и си е готин да знаеш следващия каталог преди още да е излязъл в действие ии ти предлагат специални оферти,абе ако ти се занимава си заслужава

охх стига съм обяснявала а в сайта като попълниш данните и ще ти се обадят и ще те свържат с представител с градът ти айде успех

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Аз пък искам да попитам какво става, ако дистрибуторът не направи минималната поръчка (40 лв.?)?

ами не праща никаква порачка..и чака следващатата кампания на другия каталог
    { } obicham te { }

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Цитирай Първоначално написано от ninsy

ахахаха,аз не говоря за - на името на мама и на тати.
    дистрибутор за мен си е вс ти да си го правиш,да ходиш да си взимаш нещата от младост,да си попълваш документите,водиш сметките,ала бала..
    иначе то по тая логика и аз съм дистрибутор..

Но ако отидеш в Ейвън и кажеш - нямам 18,може ли да стана дистрибутор,отг. ще е НЕ! За това и аз така отговорих.

Това пък ВЪОБЩЕ не е вярно (:: да наистина на името на родителите си,но ти си попълваш абсл. всичко.Аз бях за година и половина,но се отказах,защото имах много изпити и не можех да смогна А иначе трябва да правиш минимум 40лв сметка и тогава можеш да поръчаш (:: А пък "спиди" ми носеха поръчките вкъщи,просто им показвах едно пълномощно,което ми го дадоха от Ейвън И всъщност аз ходех да си плащам сметките в банката
    What i want is obvious , what i love is unique

Супер фен Аватара на pinki
    намираш си координатор, ако нямаш 18 те пишат на името на майка ти и ставаш дистрибутор
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

A,защо пък Ейвън? В 0рифлейм няма ограничения (може и 1 червило да пуснеш) + това печалбата е 30%,а и ако нямаш 18 се попълва една декларация от маикати и бащати,че са съгласни и се регистрираш на твое име и също така в Орифлейм можеш по всяко време на каталога да пускаш поръчка,а не да се съобразяваш с това че ейвън имат примерно от 06.08-16.08 и после от 26.08-06.09

аз съм дистрибутор от няколко месеца и честно не е лошо хич, но тря да си малко по-сериозен човек, защото на мен вече взе малко да ми писва да се занимавам особено с парите ...иначе не е толко сложно колкото го изкарват-аз пускам поръчка по итернет, плащам в банката на място (а може и с карта) и поръчката винаги ми я носят до вкъщи (2лв е доставката) ...и е приятно особено когато си получиш продуктите ...а за регистрацията- аз се регнах под името на майка ми и няма никакъф проблем -аз сичко си оправям сама .. ако решиш да станеш дистрибутор, добре дошла, веднага мога да ти намеря координатор-тя ще ти каже и покаже всичко ...
    и още 1 нещо- аз много не бях сигурна дали въобще ше мога да направя над 40-50 лв за да пуна поръчка , но още първата ми беше около 170 лв (минималната сума за поръчка е 30.00лева). освен това винаги имаш поне 10лв отстъпка (15 % за над 30.00-99.99 лв ; 20% за от 100.00 до 189.99 лв и 25 % за поръчка над 190.00лв)
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

:)

Здравей те ! (на кратко) -Аз съм дистрибутор на AVON и търся сериозни хора които да ми помагат и да изкарват пари!!!Който желае да научи повече нека да ми пише в skype: viki_avon_bg ))

Мега фен Аватара на Hilary_
    Отиваш в някой от офисите им и питаш ..

Аз бях на 12, когато ми предложи една друга дистрибуторка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си