- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ставате ли в градския транспорт?
]Първоначално написано от LunaTriCk
i az taka![]()
ili otgore kadeto ima edni po gore kato sedalki na kleloto litvam tam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe kvi ty dami beПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
tupi prosty babi4ki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Забавно ми е
az pak su6to mislq taka,to nqma kvo da go mislime........to si e taka.........tupite durti gnusni pensii imat cql den da se motat a te ba6 kogato otivame i se vru6tame ot daskalo...![]()
![]()
iskufeli tupi starci..............
![]()
![]()
![]()
![]()
ATAKA BG e prav/a nestiga 4e lentqiastvat po cql den,a i da stavam zaradi tqx.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
ОВцо тъпа няма да гледам само твоите тъпи мнения използвай бутона за промяна на мнение
на бременни жени-да
на малки деца-не,още са млади
на възрастни-само ако са с патерици или бастун
ама тъпите бабички дето ми държат речи как изглеждам и да ми казват какво да правя...те получават само моя среден пръст![]()
На бременни жени при всички случаи
На възрастни само ако ако наистина не могат да си стоят на краката или са с прекалено много багаж.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Хм.. Тук всеки споменава, че става на бременни жени, пък аз до сега не съм засичала такива в транспорта... Явно повечето гледат да го избягват, като знаят в какво плачевно състояние е.
Ами остъпвам място да.. Не стига че им надувам главатас глупусти, оставаше и да не ставам.. Обаче има и възрастни, които не искат да сядат.. Аз ставам казвам им : "Ето седнете.. ала-бала.. вие сте по-възрастна" И тя жената НЕ та НЕ... И мястото си остава празно докато не с енамери някой изморен младеж..
Вие на хероин ли сте бе?
Аз на малки деца на по 2-3-4 годинки ставам, защото може и да са млади, но трудно ще се задържат в градския транспорт.А майка им тях ли да държи, та нея ли...
Ставам на бременни жени, на майки с малки деца и на баби с 2 бастуна. Евентуално някой е с патерици -> ДА
Всичко друго дето бяга за автобуса (визирам нахални лелки, баби и дъртаци), а вътре се прай, че не може да върви -> НЕ
Един път ми се случи да стана на една баба с някви бутилки с вода и й казах да дойде да седне, а тая "ми добре" ...егати възпитанието, тая внуци гледа сигурно![]()
Аз пък въобще не сядам!![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Ами аз не ползвам градски транспорт..е случва ми се веднъж в годината..и когато се е налагало съм отстъпвала мястото си![]()
забавно ми е,идеята ти хич не е толкова гениална,че да е сложна за разбиране.казвам ти,че такива мерки са унизителни.друго е решението на въпроса-да се синхронизират светофарите,градския транспорт да е редовен и не всеки втори автобус да се разваля оставяйки на някоя спирка всички пътници,които трябва да се качат заедно с другите на спирката на следващите рейсове..както и да вземат да го завършат най-накрая тва метро..бабите и дядовците си нямали работа.ха,че то и аз си нямам работа и се чудя коя градинка е по-готина за пийване на биричка,кво ще ми кажеш?недей така..много повърхностно разсъждаваш.
по често не ставам. нито на старци и баби, нито на бременни. може би само на слепи. има едни в метрото, ако пътувате често ще ги знаете
хахах,едни дето вонят,пеят народни песни и държат чашка от две стинки с дребни монети вътре ли?.. =D> аз заради тия направо слизам от превозното средство..
на бременни жени отсъпвам място както и на деца.но на никакви бабици и дядовци не ставам щом са тръгнали на пазар значи могът да стоят прави.а и много ме дразни някфа бабичка като се качи в трамвая и дойде при мен и започне да ми пъшка![]()
![]()
![]()
няма начин тогава ставам....
![]()
Ставам моментално на инвалиди,бременни и майки с деца.
За бабките се замислям,ама и за тях ставам,защото започват да те гледат нагло и обидено все едно си им изял* десерта...
Гледам най-често да отида на колелото,за да не се налага да ставам
Сядам като съм скапана или е празно въпросното превозно средство
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Ами аз всъщност като се замисля доста рядко седя.Обичам да стоя права ,да си се клатя в ритъма на мелодийката,която слушам,а от време на време дори може и да пея...По принцип когато все пак някой път реша да седна винаги се появява някой,заради който 'ми чувствам,че трябва да стана.За бременни и деца ставам,а и има някои много мили баби,но веднъж примерно една дойде.Аз станах,за да седне ,ча тя започна да ми опява нещо,че чанатата ми била голяма и пречела
и все пак аз нищо не направих.Нека се порадват малко старците.
![]()
You get up and somebody tells you where to go to
When you get there everybody's telling you what to do
Thank you,it's been another bloody Monday
And no one is asking what you wanted anyway
Nien...Scream it out loud!!!
Много мразя такива бабки и дядовци дето се държат сякаш целия автобус е техен и могат да седят където си искат.Ама много.Е на такива хора и пари да ми дават няма да стана.Но на бременни жени и на хора с патерици и бастуни ставам разбира се.Стига да не е мн претъпкан и да няма как.
Докато бях бременна един единствен път, една жена на средна възраст ми отстъпи място и едно момче на 16 - 17...
Имах случай, в който бабчика ми каза и подплъти искането си, като ме удари с бастун, да стана, защото съм седнала на мястото за инвалиди!Бременна - 9 месец!Станах и всички хора се нахвърлиха въхгу нея и я изритаха от автобуса!
Сега ставам само на майки с деца, разбира се ако съм без сина си и на бременни жени!Старите да се оправят както могат.Откак ме ме удари проклетата бабичка, при положение, че едва си седях на краката си, бременна, на тия изчадия няма да стана, ако ще да се осерат в транспорта!
По принцип ставам,но има някой мн злобни,които най-нахално идват и ти казват да станеш. Веднъж бях с изкълчен крак и съм си седнала и идва една и ми вика да стана,казах й че не мога да стана и се обарна и тая продалжи да ме храни ква съм невъзпитана и нз си още кво,показах и подутият си крак,който беше два пъти колкото другия и оная млъкна. Нямам против да им отстъпвам мястото си,но така нахално да ми говорят при положение няма да го бъди. Други пък носят някво бастуни,а в същото време тичат да хванат трамвайте и тролейте,а иначе кат се качат се правят едвам държащи се на краката си ....
Имах една случка преди години в столичния тролей 9- отивах на даскало и нито седнах, нито нищо - просто застанах, така че да не преча и не си свалих раницата от гърба, защото не беше издута. Някаква бабичка дето беше седнала започна да ми вика как може да не си сваля пустата раница, че съм пречела, че ми липсвали първите 7 години и тем подобни... Не й обърнах почти никакво внимание - само й казах, че е седнала и да не се занимава с мен. Не мога да ги разбера
Толкова ли няма с кого да се заяждат... Тц Понякога имам чувството, че нарочно го правят, за да имат кого "да поучават" /нямам предвид всички възрастни/. Сега, ако някой се заяде с мен по този начин - няма да си мълча, защото тогава нищо лошо не бях направила...
![]()
Аз ставам почти винаги,защото ми е неудобно да седи някое бабе до мен и едвам да гледа и аз да съм седнала.Но повечето бабички са с упер нахални...Някои може ли да ми каже защо градския транспорт е пълен с 80 годишни бабички и ние трябва да им отстъпваме?Ми те нито работят,нито учат,нито нищо...единственото,което правят е да гледат телевизия и да ходят до халите понеже им е по евтино с 5 стотинки...онзи ден имаше едно момиче на около 17,много мило и седна без да иска на седалата за бременните,но не се осети,че това е такава седалка и доиде една бабичка и почна да и крещи защо била седнала там.А то момичето просто и отстъпи мястото наи спокоино...аз затова си сядам винаги на кутията ....там поне нищо не могат да ми кажат..