.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Гледам винаги да сядам от вътрешната страна и оставям моралните дилеми на съседа до мен
    ]

i az taka ili otgore kadeto ima edni po gore kato sedalki na kleloto litvam tam

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    ..а когато хич не съм изморена стоя права дори и да има много свободни места.
    Уф, това ми напомни за една случка преди 1-2 години. Отивам на даскало, 7 и 30 сутринта, едвам гледам с половин око, спи ми се, качвам се за 1 спирка в един автобус, в който по случайност имаше 5-6 всободни места, сядам си аз за около 2мин. и като наближава следващата спирка, 2 възрастни дами почват да ме обсъждат как съм седнала за една спирка... Много им се ядосах, но не казах нищо само ги изгледах пренебрежително де, спеше ми се, не ми се разпрявяше, но пък някаква жена хубаво ги нахрани.
    Забравих да кажа, че въпросните дами също бяха седнали и не съм ги ощетила по някакъв начин..
    abe kvi ty dami be tupi prosty babi4ki

Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ставала съм, нали знам, че след време и аз ще се чувствам зле, ще ми бъде ли хубаво да съм стара и болна и някакви млади хора да си стоят спокойно, докато аз едва се държа на краката си...Има много нахални и груби баби и дядовци, но не всички са такива, а ние трябва да сме малко по - добри и възпитани и да им отстъпваме, когато имат нужда.
    Виж сега...

не си права и ще ти кажа защо. Пенсионерите имат цял свободен ден за губене, които се чудят как да изразходват. Вместо да се качват в топ трафика и да ни пречат (за това им трябва малко акъм, но нали са изкуфели и не сещат) могат съвсем спокойно да се качат след 1-2 часа и да си пътуват в празен автобус.

Освен това на тях автобуса им е кажи речи безплатен и пътуват по 10 пъти на ден, а аз плащам по 60 стотинки и се возя рядко. И за това би трябвало да получавам по-качествена услуга от тях.

az pak su6to mislq taka,to nqma kvo da go mislime........to si e taka.........tupite durti gnusni pensii imat cql den da se motat a te ba6 kogato otivame i se vru6tame ot daskalo... iskufeli tupi starci..............

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    НЕ. Особено пък за пенсиите никога не ставам. Възрастта не е порок,но не е и предимство и според мен не трябва да им се правят никакви отстъпки на наглите и често НЕкъпани пенсионери. Голема работа като са стари Не стига че по цял ден лентяйстват,че и място в трамвая ше им правя
    ATAKA BG e prav/a nestiga 4e lentqiastvat po cql den,a i da stavam zaradi tqx.

Guest
    ОВцо тъпа няма да гледам само твоите тъпи мнения използвай бутона за промяна на мнение

на бременни жени-да
    на малки деца-не,още са млади
    на възрастни-само ако са с патерици или бастун
    ама тъпите бабички дето ми държат речи как изглеждам и да ми казват какво да правя...те получават само моя среден пръст

Град
    в мечтите ти
    На бременни жени при всички случаи
    На възрастни само ако ако наистина не могат да си стоят на краката или са с прекалено много багаж.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Хм.. Тук всеки споменава, че става на бременни жени, пък аз до сега не съм засичала такива в транспорта... Явно повечето гледат да го избягват, като знаят в какво плачевно състояние е.

Град
    София
    Ами остъпвам място да.. Не стига че им надувам главатас глупусти, оставаше и да не ставам.. Обаче има и възрастни, които не искат да сядат.. Аз ставам казвам им : "Ето седнете.. ала-бала.. вие сте по-възрастна" И тя жената НЕ та НЕ... И мястото си остава празно докато не с енамери някой изморен младеж..
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на koalka
    Аз на малки деца на по 2-3-4 годинки ставам, защото може и да са млади, но трудно ще се задържат в градския транспорт.А майка им тях ли да държи, та нея ли...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ставам на бременни жени, на майки с малки деца и на баби с 2 бастуна. Евентуално някой е с патерици -> ДА
    Всичко друго дето бяга за автобуса (визирам нахални лелки, баби и дъртаци), а вътре се прай, че не може да върви -> НЕ
    Един път ми се случи да стана на една баба с някви бутилки с вода и й казах да дойде да седне, а тая "ми добре" ...егати възпитанието, тая внуци гледа сигурно

Голям фен
    Аз пък въобще не сядам!
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами аз не ползвам градски транспорт..е случва ми се веднъж в годината..и когато се е налагало съм отстъпвала мястото си

Супер фен Аватара на _donna_
    забавно ми е,идеята ти хич не е толкова гениална,че да е сложна за разбиране.казвам ти,че такива мерки са унизителни.друго е решението на въпроса-да се синхронизират светофарите,градския транспорт да е редовен и не всеки втори автобус да се разваля оставяйки на някоя спирка всички пътници,които трябва да се качат заедно с другите на спирката на следващите рейсове..както и да вземат да го завършат най-накрая тва метро..бабите и дядовците си нямали работа.ха,че то и аз си нямам работа и се чудя коя градинка е по-готина за пийване на биричка,кво ще ми кажеш?недей така..много повърхностно разсъждаваш.

по често не ставам. нито на старци и баби, нито на бременни. може би само на слепи. има едни в метрото, ако пътувате често ще ги знаете

Супер фен Аватара на _donna_
    хахах,едни дето вонят,пеят народни песни и държат чашка от две стинки с дребни монети вътре ли?.. =D> аз заради тия направо слизам от превозното средство..

Guest
    на бременни жени отсъпвам място както и на деца.но на никакви бабици и дядовци не ставам щом са тръгнали на пазар значи могът да стоят прави.а и много ме дразни някфа бабичка като се качи в трамвая и дойде при мен и започне да ми пъшка няма начин тогава ставам....

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Ставам моментално на инвалиди,бременни и майки с деца.

За бабките се замислям,ама и за тях ставам,защото започват да те гледат нагло и обидено все едно си им изял* десерта...
    Гледам най-често да отида на колелото,за да не се налага да ставам
    Сядам като съм скапана или е празно въпросното превозно средство
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    В повечето случаи да.
    На възрастни хора най-вече, но не на 'нагримосани, нахални бабки' както казаха преди мен... а на хора, които 'едвам се държат на краката си'.
    Да и аз така, и на бременни бих станала

Ами аз всъщност като се замисля доста рядко седя.Обичам да стоя права ,да си се клатя в ритъма на мелодийката,която слушам,а от време на време дори може и да пея ...По принцип когато все пак някой път реша да седна винаги се появява някой,заради който 'ми чувствам,че трябва да стана.За бременни и деца ставам,а и има някои много мили баби,но веднъж примерно една дойде.Аз станах,за да седне ,ча тя започна да ми опява нещо,че чанатата ми била голяма и пречела и все пак аз нищо не направих.Нека се порадват малко старците.
    You get up and somebody tells you where to go to
    When you get there everybody's telling you what to do
    Thank you,it's been another bloody Monday
    And no one is asking what you wanted anyway
    Nien...Scream it out loud!!!

Град
    BS
    Много мразя такива бабки и дядовци дето се държат сякаш целия автобус е техен и могат да седят където си искат.Ама много.Е на такива хора и пари да ми дават няма да стана.Но на бременни жени и на хора с патерици и бастуни ставам разбира се.Стига да не е мн претъпкан и да няма как.

Докато бях бременна един единствен път, една жена на средна възраст ми отстъпи място и едно момче на 16 - 17...
    Имах случай, в който бабчика ми каза и подплъти искането си, като ме удари с бастун, да стана, защото съм седнала на мястото за инвалиди!Бременна - 9 месец!Станах и всички хора се нахвърлиха въхгу нея и я изритаха от автобуса!
    Сега ставам само на майки с деца, разбира се ако съм без сина си и на бременни жени!Старите да се оправят както могат.Откак ме ме удари проклетата бабичка, при положение, че едва си седях на краката си, бременна, на тия изчадия няма да стана, ако ще да се осерат в транспорта!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    По принцип ставам,но има някой мн злобни,които най-нахално идват и ти казват да станеш. Веднъж бях с изкълчен крак и съм си седнала и идва една и ми вика да стана,казах й че не мога да стана и се обарна и тая продалжи да ме храни ква съм невъзпитана и нз си още кво,показах и подутият си крак,който беше два пъти колкото другия и оная млъкна. Нямам против да им отстъпвам мястото си,но така нахално да ми говорят при положение няма да го бъди. Други пък носят някво бастуни,а в същото време тичат да хванат трамвайте и тролейте,а иначе кат се качат се правят едвам държащи се на краката си ....

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Имах една случка преди години в столичния тролей 9 - отивах на даскало и нито седнах, нито нищо - просто застанах, така че да не преча и не си свалих раницата от гърба, защото не беше издута. Някаква бабичка дето беше седнала започна да ми вика как може да не си сваля пустата раница, че съм пречела, че ми липсвали първите 7 години и тем подобни... Не й обърнах почти никакво внимание - само й казах, че е седнала и да не се занимава с мен. Не мога да ги разбера Толкова ли няма с кого да се заяждат... Тц Понякога имам чувството, че нарочно го правят, за да имат кого "да поучават" /нямам предвид всички възрастни/. Сега, ако някой се заяде с мен по този начин - няма да си мълча, защото тогава нищо лошо не бях направила...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Аз ставам почти винаги,защото ми е неудобно да седи някое бабе до мен и едвам да гледа и аз да съм седнала.Но повечето бабички са с упер нахални...Някои може ли да ми каже защо градския транспорт е пълен с 80 годишни бабички и ние трябва да им отстъпваме?Ми те нито работят,нито учат,нито нищо...единственото,което правят е да гледат телевизия и да ходят до халите понеже им е по евтино с 5 стотинки...онзи ден имаше едно момиче на около 17,много мило и седна без да иска на седалата за бременните,но не се осети,че това е такава седалка и доиде една бабичка и почна да и крещи защо била седнала там.А то момичето просто и отстъпи мястото наи спокоино...аз затова си сядам винаги на кутията ....там поне нищо не могат да ми кажат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си