.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Неразбрано
    Guest

Моля за помощ

Плс, кажете ми за 1я път както може да се сложи за да попие ако има кръв... дайте идейки... че не ми идва нищо на акъла, а искам да го направя... плс

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    edna golqma xybava kurpa (ako ima6 sumneniq sloji 2 )

не е задължиотелно да тече кръв ама щом питаш сложи леген

Град
    Село.София
    Не при сяко момиче тече кръв но ако се съмняваш в това една карпа колкото да попие

Не съм, съгласна не при всички тече.Но ако тече то то е малко а не литър.Става въпрос за малко количество.Не се притеснявай ако тои знае, че си девствена няма да се притесни.

Guest
    Споко, мацка, то надали ще има какво да се попива Ако момчето е нежно и внимателно към теб (а трябва да бъде задължително (!)), изобщо няма да има кръв. Само не прави грешката да го лъжеш и да му казваш, че си спала и с други момчета. Така хем ще си по-спокойна, че той е наясно с какво точно се захваща и ще подходи както трябва към теб.

ami kurpa
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Споко, мацка, то надали ще има какво да се попива Ако момчето е нежно и внимателно към теб (а трябва да бъде задължително (!)), изобщо няма да има кръв. Само не прави грешката да го лъжеш и да му казваш, че си спала и с други момчета. Така хем ще си по-спокойна, че той е наясно с какво точно се захваща и ще подходи както трябва към теб.
    Но не си мисли че ако е по-голям ще е по-добър от някой на твойте години...

Неразбрано
    Guest
    Много ви благодаря, момчето знае, че съм девствена а и е много внимателен, ние сме говорили по таз тема, даже и двамата се интересувахме по тоз въпрос и затова реших да ви попитам.. благодаря на всички... и дано всичко е наред.. ще ви пиша..

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от Неразбрано
    Много ви благодаря, момчето знае, че съм девствена а и е много внимателен, ние сме говорили по таз тема, даже и двамата се интересувахме по тоз въпрос и затова реших да ви попитам.. благодаря на всички... и дано всичко е наред.. ще ви пиша..
    Айде успех и после кажи кфо е станало

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Гледай да те възбуди първо хубаво, та да се овлажниш мъничко и да ви е по лесно и приятно и на двамата. Пък после да ръчка леко и внимателно.
    А колкото до кръвта, не се притеснявай, и една носна кърпичка ще стигне, но ако мислиш, че ще си по-спокойна си вземи цялото пакетче, така или иначе не е толкова голямо.
    И не пропускайте момента с презерватива. :P

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    Айде успех и после кажи кфо е станало

Ххаха е как ще каже после кво е станало бе човек

Re: Моля за помощ

Плс, кажете ми за 1я път както може да се сложи за да попие ако има кръв... дайте идейки... че не ми идва нищо на акъла, а искам да го направя... плс
    И да не забравиш 1 банка кръв и система в ръката да си преливаш кръв че ще умреш от загуба на кръв!

nqma tolkova mn kryv to pri men nqma6e de

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от misSsX
    nqma tolkova mn kryv to pri men nqma6e de
    Pri wsichki e razlichno!Pri men imashe leki petynca po charshafa :P Chuwala sum che pri drygi momicheta ima dosta kruw ...
    Taka che kakto kazaha po-gore ... edna kyrpichka shte swurshi rabota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си