.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73
    Guest

iskate li deca ot sega6nite si gadjeta?

ta tova e vaprosat... stava vapros za sled vreme..predstavqte li se kato roditeli...dostata4no otgovorni li sa gadjetata vi i seriozni li sa vi otno6eniqta za da mojete da si pomislqte za takova ne6to

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако го мислите от сега...най-много с разорачованията да си останете. А виждам че не е много приятно да не се сбъднат общите ви идеали за бъдещето.
    Аз нямам с кого да си мисля за семейно бъдеще

./.

НЕ ! не знам
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Mne...toi choveka si e otgovoren ama oshte nemoga da si go predstavq tva neshto ima si vreme za vsichko
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Guest
    az si mislq kakvo bi bilo da sme roditeli dvamata... da, moga da si ni predstavq. No vse pak ni6to ne se znae i 4ovek ne moje da si pravi nqkakvi planove za tolkova dale4no bude6te

Супер фен Аватара на Barbie
    Не ща да си представям такива страхотии. Обожавам деца и искам таман няколко, но след няяяяколко годинки. Сега ми е раничко дори да си го представям. Имам си далеч по-вълнуващи теми, свързани с гаджето, които да обмислям в момента.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ne mislq chak tolkowa zanapred ... wsichko moje da se sluchi,moje da ostana bezdetna,moje da ne se omuja,moje utre da me blusne kamion ...

Guest

Re: ./.

Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    НЕ ! не знам
    Не знаеш дали искаш ти или дали ще имаш гадже? Така като гледам - скоро нема стане, та за деца не бързай да се притесняваш!

Супер фен
    Не, в момента изобщо не ми е до деца. Имам съвсем други планове за в бъдеще, пък някой ден, живот и здраве, когато наистина съм готова да поема тази отговорност, и това ще стане, ама сега още не му е дошло времето

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Не, в момента изобщо не ми е до деца. Имам съвсем други планове за в бъдеще, пък някой ден, живот и здраве, когато наистина съм готова да поема тази отговорност, и това ще стане, ама сега още не му е дошло времето
    човекът гоеори за след време ако не си прочела.не те пита за сега... иначе, ако с човекът който е до мен в момента бъдем заедно и занапред и отношенията ни са толкова прекрасни бих искала деца от него,защото е най-впечатляващият човек, който съм срещала някога...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    човекът гоеори за след време ако не си прочела.не те пита за сега... иначе, ако с човекът който е до мен в момента бъдем заедно и занапред и отношенията ни са толкова прекрасни бих искала деца от него,защото е най-впечатляващият човек, който съм срещала някога...
    Е, добре де, както и да е. Все пак това е мнението ми. Пък и как мога да мисля за деца с този човек, с който съм в момента, като не се знае какво ще стане по-натам и колко време ще се задържим... за това не си и помислям за такива неща

Да и двамата искаме да имаме деца. Може би след някоя и друга годинка. Но да, представям си секато майка, а него като баща. Мисля, че и двамата сме достатъчно отговорни, за да станем родители.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, той би бил прекрасен баща. Просто усещам, че той ще е адски обичлив и грижовен.

а БЕ къде след време бе!!!!!!!!!!!!!
    Искам още сега!!!!!!!!!!!
    Поне 2-3.
    После ще се гавря с тях.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако след време (години) с приятеля ми сме заедно (аз бих искала,но не зависи само от мен),и ако се оженим, разбира се,че ще искам да имаме деца.А относно дали го смятам за отговорен - доста отговорен е и може да се справи с родителството.

Lestat357
    Guest

Re: iskate li deca ot sega6nite si gadjeta?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ta tova e vaprosat... stava vapros za sled vreme..predstavqte li se kato roditeli...dostata4no otgovorni li sa gadjetata vi i seriozni li sa vi otno6eniqta za da mojete da si pomislqte za takova ne6to
    Мне, за момента далеч не са на това ниво нещата. Аз се надявам скоро и да не стигнат, де, защото последния път, когато си бях помислил, че с удоволствие бих имал деца от нея(за друго момиче става въпрос) - горчиво съжалявах след това. Както и да го погледна, аз самият все още не съм напълно независим, камо ли за деца да мисля. Пък и тя е твърде малка за подобно нещо.

П.С.: Бих бил много щастлив, ако нещата продължат в такава посока, че до 7-8 години(може и по-малко) да съм готов за това. Винаги съм харесвал повече по-младите родители.

ISKAM NEISKAM NQMA TAKIVA .. PROSTOTII TE HEMAFRODIT4ETA 6TE SA RODQT TI MI GOVORI6 TUKA AHH MA6ALA

Re: iskate li deca ot sega6nite si gadjeta?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Исках дете от сегашното си гадже и не само едно, а поне 4!
    Засега с него сме си направили едно, чакам го да се оправи(да спре да друса) и да почваме да правим и останалите!
    За приятеля си не мога да кажа, че е супер отговорен, обаче не му липсва и доза отговорност!Отношенията ми с гаджето ми са толкова сериозни, че през 8000км. успяхме да останем верни един на друг, да поддържаме връзка, макар и само по телефона и скайп и да дочакаме да се гушнем отново!Има поне 15 човека, които се опитаха да ни разделят по всевъзможни начини - е никой не успя!
    Чувствам се страхотно, като мама!Наистина е невероятно, а гаджето ми е страхотен баща, въпреки, че е само на 19!
    Само за протокола - аз съм на 23

мне, не искам деца не заради него просто по принцип не искам мое да си осиновя някой ден
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Guest
    mne

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Mne...toi choveka si e otgovoren ama oshte nemoga da si go predstavq tva neshto ima si vreme za vsichko

i as taka mislq
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Прилича на баща ми и ще бъде сладурски баща, но самата аз не съм сигурна, че искам да родя. Ако стане, ще бъде след не по-малко от 3-4 години.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

не ми се вразва дете да бъде баща на дете не става мой човек

Супер фен
    кви деца ве? аз ако имам деца ще си ги осиновя за да мога да ги експлоатирам, да ми работят докато си лежа на хаваите с коктейлче в ръка
    жена ми също требва да бачка за мене, все пак я съм главоча на семейството!

иска ли някоя да се омъжи за мен от съфорумките, че като кажа на някоя моя план и те бегат

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Приятелят ми е достатъчно отговорен- успял е да ми го докаже неведнъж. Дори сме говорили за деца, но сега е малко раничко- може би след 5-6 години (ако дотогава сме заедно, все пак всичко се случва).
    Той би бил идеалният татко. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си