- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskate li deca ot sega6nite si gadjeta?
Да аз още от сега мисля как да ги кръстм.. Начи едното ше е Кристиан Младши... А другото... Тъпчо..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Еми Да , що пък не.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
След някоя и друга годинка да.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Нямам гадже-не искам деца(за сега)!
Ако имах гадже пак нямаше да искам.Мн съм малка да ставам майка.
ХАха твърде малка съм, за да имам децаа относно гаджето ми - той е малък, така че засега не искам да имам деца, от никой
![]()
Да, след няколко години![]()
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Още сме много малки и ни е рано да мислим за такива неща.Иначе си мислим от време на време.Иначе да, искам той да е баща на децата ми, колкото и странно да звучи от 16-годишно момиче.
OFF/Първоначално написано от koalka
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...645826#1645826 Последно - 16 или 21? По-склонен съм да вярвам в първото, но може пък да си допуснала грешка в бързината? Ако си на 16 - похвално е, че слушаш "свястна музика" от толкова рано! =D>![]()
П.С.: Сега да не вземеш да ми изтриеш мнението или темата, защото евентуално са "неудобни"!
ahahahhahaahhahahahha mnogo laje6ti momi4eta v posledno vreme v tozi forum we[/b]
Искам.
Въпреки че не знам дали е добра идея..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Винаги съм знаела, че искам деца. Никога не съм срещала човек, с когото да посикам да ги имам. Сега вече го срещнах. Разбира се, както много от формуците казаха, още е рано за подобни планове, защото всичко може да се случи. Но по принцип съм привърженичка на младите родители, тъй че ако всичко е наред и върви така както досега, след 2-3 години... кой знае...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от bungle
![]()
и кво ще бъде?
нервен бънгъл? :P
Да 'е.
Нек'во смахнато изчадие. Дано вземе моята страст към природата, киното и хубавата музика. Дай Боже, защото ще го ритам всеки ден в бъбреците, ако се метне на баща си.
ама ти сериозно ли?![]()
Напълно. Ако се метне на него ще го спуквам от бой. И съм му казала и на мужика : ако детето ми е като теб ще го пребивам всеки ден. * той се обиди , естествено..* Да живее изродщината ми.![]()
hahahПървоначално написано от Lestat357
хахаха
hahaha
hahahahaha
Аз много често мисля за деца и си представям какви родители ще сме с моя приятелДано някой ден да си имаме
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не.
abe poprincip iskam dete ot nego no toi ne misli za takova bude6te puk i ne obi4a deca,NO e mnogo otgovoren