- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskate li deca ot sega6nite si gadjeta?
est 4e da
daje sme go obsujdali![]()
Има време,майка България ще почака...
Да , искам 3 хлапенца от него!!!!!!Както и той иска!!!!!!!!!!!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не, не си ме разбрал просто.Имах в предвид, че ако аз ако съм на 21 и съм на нейно място не бих го направила с толкова голям.Първоначално написано от Lestat357
![]()
koalka dobre laje6
По скоро ...да.Да e мургаво като баща си и да има мойте очиНо някаде след 10 год
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Искам,искам,искам!!И двамата искаме,но след 1-2 години най-рано!Ще бъдем прекрасни родители,сигурна съм в това!!!!
Да, възможно е. Аз затова и питах. Доста хора, обаче не биха те разбрали правилно, както си го написала. Както и да е. Тъй като и аз съм писал в онази тема, за протокола да уточня само, че съм роден в началото на юли 1986, не че има голямо значение в случая. Радвам се, че най-накрая ми отговори, макар и след лека провокацийка от моя страна.Първоначално написано от koalka
Чао и ще се видим на 04.07. най-късно с теб, пък дори и да не се познаем! Marilyn Manson Forever!
Поздрав с любимата ми (S)Aint и много по-добрият вариант на Sweet Dreams!
ти искаш ли шкембенце от храната която ядеш![]()
![]()
![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
С моята сме на път да имаме . Живот и здраве юли месец ще се роди \/ Да се надяваме че всичко ще мине добре [-o< На 20 съм и тя е на толкова и сме напълно готови
![]()
Пожелавам ти да ви е живо и здраво и сичко да протече гладко ! И много да му се радвате : )))Първоначално написано от TROY
Аз съм отляво на аватара ! : )
yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !
Много благодаря за пожеланиетоПървоначално написано от Totally`Erected
И разбира се че ще му се радваме. То ще бъде нашето малко бебе
! Пожелавам на всички да им се случи това ! Нямате си и напредстава колко са дълги тези 9 месеца . Направо не се издържа
Айде късмет на всички ,които са на път да създадът семейство и на тези , които вече го имат
![]()
Имате ли идея какво ще е момче/момиче ? : ) После снимки трябва да дадеш да гледаме : ))
П.П.: Наистина няма по-хубаво нещо от децата напълно съм съгласен с теб : ) Ще чакаме снимки значи : )![]()
Аз съм отляво на аватара ! : )
yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !
Ще има снимки след като се роди . Ще ги кача и ще гледате . Наистина много се радвамПървоначално написано от Totally`Erected
Иначе да имаме си идея . Има 3 краченца тъй да се каже
Всмисал момче ще бъде
![]()
Да, но не сега.
Да, защо не. В Гърция вървят по 20'000 евро на парче.
Е браво това е хубаво.Първоначално написано от TROY
Пожелавам всичко да мине усшено.
После ми кажи какво е чувството което ще изпиташ определено и как се свиква с факта ала бала има много яки моменти сигурно
Tvardo NE!!!
toi moje bi 6te bade dobar ba6ta no az sas sigornost vse o6te ne sam gotova da sam maika!jivota na 4ovek se promenq korenno tr da se poemat mn otgovornosti az prosto ne sam gotocva za tova
ami sega sum zapalena po sladki bebenca i 6te me izkefi da imam nqkuv srok primerno mesec da vidq kvo e da sum jenena e taka na 16 godini s gajeto mi i da si imame bebence i tova da e normanlo za drugite..i tuk idva golqmoto NO ..tova nqma kak da stanea i za nqkoi moje da zvu4i naludni4evo no kakto kazah bebencata v momenta sa mi maniq i mi e lubopitno kakvo e ii znam 4e ima vreme za vsi4ko :P