.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Guest
    est 4e da
    daje sme go obsujdali

Guest
    Има време,майка България ще почака...

Да , искам 3 хлапенца от него!!!!!!Както и той иска!!!!!!!!!!!!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Още сме много малки и ни е рано да мислим за такива неща.Иначе си мислим от време на време. Иначе да, искам той да е баща на децата ми, колкото и странно да звучи от 16-годишно момиче.
    OFF/

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...645826#1645826 Последно - 16 или 21? По-склонен съм да вярвам в първото, но може пък да си допуснала грешка в бързината? Ако си на 16 - похвално е, че слушаш "свястна музика" от толкова рано! =D>

П.С.: Сега да не вземеш да ми изтриеш мнението или темата, защото евентуално са "неудобни"!
    Не, не си ме разбрал просто.Имах в предвид, че ако аз ако съм на 21 и съм на нейно място не бих го направила с толкова голям.

Guest
    koalka dobre laje6

Град
    Някаде по Дунав
    По скоро ...да.Да e мургаво като баща си и да има мойте очи Но някаде след 10 год
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Искам,искам,искам!!И двамата искаме,но след 1-2 години най-рано!Ще бъдем прекрасни родители,сигурна съм в това!!!!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не, не си ме разбрал просто.Имах в предвид, че ако аз ако съм на 21 и съм на нейно място не бих го направила с толкова голям.
    Да, възможно е. Аз затова и питах. Доста хора, обаче не биха те разбрали правилно, както си го написала. Както и да е. Тъй като и аз съм писал в онази тема, за протокола да уточня само, че съм роден в началото на юли 1986, не че има голямо значение в случая. Радвам се, че най-накрая ми отговори, макар и след лека провокацийка от моя страна. Чао и ще се видим на 04.07. най-късно с теб, пък дори и да не се познаем! Marilyn Manson Forever!

Поздрав с любимата ми (S)Aint и много по-добрият вариант на Sweet Dreams!

ти искаш ли шкембенце от храната която ядеш
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

С моята сме на път да имаме . Живот и здраве юли месец ще се роди \/ Да се надяваме че всичко ще мине добре [-o< На 20 съм и тя е на толкова и сме напълно готови

Град
    Milano , Italy
    Цитирай Първоначално написано от TROY
    С моята сме на път да имаме . Живот и здраве юли месец ще се роди \/ Да се надяваме че всичко ще мине добре [-o< На 20 съм и тя е на толкова и сме напълно готови
    Пожелавам ти да ви е живо и здраво и сичко да протече гладко ! И много да му се радвате : )))
    Аз съм отляво на аватара ! : )

yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !

Цитирай Първоначално написано от Totally`Erected
    Пожелавам ти да ви е живо и здраво и сичко да протече гладко ! И много да му се радвате : )))
    Много благодаря за пожеланието И разбира се че ще му се радваме. То ще бъде нашето малко бебе ! Пожелавам на всички да им се случи това ! Нямате си и напредстава колко са дълги тези 9 месеца . Направо не се издържа Айде късмет на всички ,които са на път да създадът семейство и на тези , които вече го имат

Град
    Milano , Italy
    Имате ли идея какво ще е момче/момиче ? : ) После снимки трябва да дадеш да гледаме : ))

П.П.: Наистина няма по-хубаво нещо от децата напълно съм съгласен с теб : ) Ще чакаме снимки значи : )
    Аз съм отляво на аватара ! : )

yOu`rE the preview, im ThE MaIn AttRacTiOn !

Имате ли идея какво ще е момче/момиче ? : ) После снимки трябва да дадеш да гледаме : ))

П.П.: Наистина няма по-хубаво нещо от децата напълно съм съгласен с теб : ) Ще чакаме снимки значи : )
    Ще има снимки след като се роди . Ще ги кача и ще гледате . Наистина много се радвам Иначе да имаме си идея . Има 3 краченца тъй да се каже Всмисал момче ще бъде

Да, но не сега.

Да, защо не. В Гърция вървят по 20'000 евро на парче.

Ще има снимки след като се роди . Ще ги кача и ще гледате . Наистина много се радвам Иначе да имаме си идея . Има 3 краченца тъй да се каже Всмисал момче ще бъде
    Е браво това е хубаво.
    Пожелавам всичко да мине усшено.
    После ми кажи какво е чувството което ще изпиташ определено и как се свиква с факта ала бала има много яки моменти сигурно

Пожелай, на гаджето си леко бременееене от мен!
    Може би още не го осъзнавате, обаче нямате си и представа, колко невероятно готино е да си родител А и младите родители са най - готини!
    Айде и чакаме снимки

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не мисля, че годинките ми пасват, за да мисля над такива теми. Има още ехееее време до този период. В момента други неща вълнуват главицата ми.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

:)

toi moje bi 6te bade dobar ba6ta no az sas sigornost vse o6te ne sam gotova da sam maika!jivota na 4ovek se promenq korenno tr da se poemat mn otgovornosti az prosto ne sam gotocva za tova

ami sega sum zapalena po sladki bebenca i 6te me izkefi da imam nqkuv srok primerno mesec da vidq kvo e da sum jenena e taka na 16 godini s gajeto mi i da si imame bebence i tova da e normanlo za drugite..i tuk idva golqmoto NO ..tova nqma kak da stane a i za nqkoi moje da zvu4i naludni4evo no kakto kazah bebencata v momenta sa mi maniq i mi e lubopitno kakvo e ii znam 4e ima vreme za vsi4ko :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си