- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Pomognetemi dayte mi saveti!!!!!!!!!!!!
Zdraveyte!! Az sam na 15 godini. Problema e tam che sam mnogo sramezliv. I kogato se sabirame s poveche prateli az vinagi ne govorq samo slusham ne vlizam v temite na razgovor nikoga samo kogato me pitat neshto otgovarqm . I nemoga d ase opravq . Za tova vi molq da mi dadete nqkakvi saveti da ne sam tolkova sramezliv.
Blagodarq predvaritelno.
Това си ти, това е твоят стил. Всеки си има характер и темперамент. Твоят е такъв, да не си лидер в групата. Това ти е чара. Хората, котио те харесват, те харесват защото си такъв. Ако се промениш, те няма да те харесват а останалите няма да те приемат такъв. Все пак гледай да си казваш мнението от време на време. И да знаеш че най-свестните хора които познавам са иманно срамежливи и страшно много ги уважавам.
priqtelu tova naistina si e do 4oveka no se promenq no se iska strahotna volq i smelost. az bqh nai-zadrustenoto mom4e v do 13 v cqloto mi daskalo no sled tova po4nah da se interesuvam ot novini, knigi, t.n. koito mi dadoha mn temi za razgovor... i sega sum golqm pi4 (ne moe li4no mnenie) + tova imam mn priqtelki :P a puk ako ne si luboznaiko prosto 4ati s hora koito ne poznava6 naprimer na mIRC - po tozi na4in dobiva6 samo4ustvie. ili puk si 4ati s momi4eta na tqh puk moje da se doverish do nqkude - nai dobre ako ima6 rodnini momi4eta na tvoita vuzrast. moje puk i prosto da vlezne6 v nqkuv klub kat futbol naprimer. are kusmet!
Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...
ЗдрИвейтИ аз пък сУм МнУогУ гУлем тИмИрУт и Ни знам куо ша праа кат видм ора и си гЪтнем езикоТ и полУчим сърцетуп???![]()
ne se bezpokoiПървоначално написано от porrero
![]()
![]()
kolkoto i na nqkoi xora da ne im se vqrva..........
![]()
![]()
i az bqx taka predi godini.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama se opravix......
![]()