.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    рика
    Guest

Разлика от бански

Времето сега е лошо, но това не означава, че не можем да си поговорим и за това. Обичате ли да имате разлика от бански на мен ми се струва малко отблъскващо, но от прашка например ми се струва секси. Моят сладур много се кефи като имам разлика от прашка казва, че било много секси и го възбуждало допълнително. А при вас как е?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мен ме дразни когато гърдите са ми бели.
    За това когато има слънце, отивам да се пека на терасата от 11ч. до 13ч. (само тогава е огрята терасата ми).

Същото е и с долните бански. Също толкова много ме дразни когато ми е по-светло от другата част на тялото.
    Ама кво да се прави. Трябва да се примиряваме.
    А тези, където ходят на солариум, са уредени

Do it to it
    Guest
    Мен пък супер си ме кефи тая разлика именно. Примерно когато почернея (а аз почернявам наистина много!) и си обуя някои светли дънки първо, че супер яко се отличават на фона на тена ми и второ - съвсем малко трябва да се наведа и разликата от банския ми лъсва. Много ме кефи лично мен! По принцип мога да махам поне презрамките на горнището, за да не с еотличават, но нарочно не ги махам точно за да се вижда разлика. Кефи ме!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Do it to it
    Мен пък супер си ме кефи тая разлика именно. Примерно когато почернея (а аз почернявам наистина много!) и си обуя някои светли дънки първо, че супер яко се отличават на фона на тена ми и второ - съвсем малко трябва да се наведа и разликата от банския ми лъсва. Много ме кефи лично мен! По принцип мога да махам поне презрамките на горнището, за да не с еотличават, но нарочно не ги махам точно за да се вижда разлика. Кефи ме!
    напълно се присъединявам.Няма защо да ме дразни-напротв много ме радва даже
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    Град
    south_park
    и на мен ми харесват \/
    you should kill yourself >=D

Супер фен
    От части ми допада да имам разлика от бански... И на мен ми се струва секси, ако си се изпекла на прашка Иначе, ако гърдите са ти бели, не ми харесва, за това се пека само по монокини \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си