- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo pravq??
sega sam s noviq mi priqtel ot 4 mesec no prosto ne izgarqm ot jelqnie da go vidq...tragnah s nego za da prodalja na pred i da zabravq predi6niq si no prosto izglejda v men e problema....i mi e mn trudno
Зарежи новия си приятел.То така не се продължава напред
. Ако трябва - остави депресията да те обхване, след сивия период ще се появи какво или кой да те измъкне от него. Но не насилвай нещата с измъчени връзки.
Ами зарежи го и виж какво може да стане с педишния ти приятел.
Щом не изгаряш от желание да го видиш...разделете се...най-лошото нещо е човек да лъже сам себе си...по добре се изясни сама какво чувстваш и продължи напред когато си готовапък и не мисля че човека до теб го заслужава...(не заслужава да сте заедно а ти да мислиш за др)
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Еми то като нямаш желание да си с него няма смисъл, така няма да продължиш. Просто го зарежи и се опитай да продължиш напред, а вече когато си готова за нова връзка тогава потърси някой.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не се самонаранявайте излишно. Една цивилизована раздяла ще реши проблема![]()
незнам за6то с предния ти приятел не сте заедно но опитаи ако наистина иска6 да сте пак двамата да оправи6 не6тата спреди6ния за целта не го тарси поне година и после сте види6 разликата в отно6ението му кам теб а сега6ния си приятел не лажи 4е сте си бадете приятели ако го казва6 просто така и няма6 такова намерение
ami vruzkata ti s nego nqma osoben smisul... pomisli za6to nemoje6 da zabravi6 za lubofta s predi6niq i se opitai da produlj6 ama bez muje na koito ne durji6
A NIE KAKVO DA NAPRAVIM ? DA SME TUKA ..
tva e ne4ove6ko,nespravedlivo i super tapoooo!!!! kak moje6 da si s nqkoi za da prodalji6 na pred??? ei hora ne vi razbiram.... moje bi az sam s ostarqlo mislene i principi no tva e mn glupava postapka. za da prodalji6 na pred , 1 vo trqbva da nameri6 4ovek s koito naistina da si struva da go na prai6 i nai vajnoto 4ovek koito da obi4a6 sa6to taka silno
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ако имаш основателна причина да эабравиш старият си приятел,най-добре отсани с новия.Но ако е само прищявка-раэделете се и опитай отново да си върнеш бившият.
[size=7][b][u]fosse cos
Не продължавай с новия...просто той ти е помогнал до някъде да забравиш стария,но не го харесваш мн...така че няма смисъл![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Няма смисъл да си с човек, който дори не желаеш да виждаш. Още повече обичаш бившия си приятел. Няма смисъл да се измъчвате и двамата. По-добре се разделете и си дай време да забравиш бившия (ако с него няма начин да се съберете) и тогава мисли за нова връзка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Или го заобичай или няма да сте още мн заедно. По-вероятно е второто.Първоначално написано от samo aspects of the fear