- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерекция проблем!
Значи - нямям никакъв опит в секса но сега си имам приятелка обаче вече 4-5 пъти става все един и същи гаф! Всичко е наред в нея - много я харесвам и много ме възбужда, обаче ерекцията ми изчезва още като надяна презерватива или започна проникването... направо вече не ми се прави секс.. приятелката ми си мисли, че тя е виновна, аз знам че аз съм виновен и това определено ще погуби връзката ни ако не се получи в скоро време! Това още повече ме плаши и когато опитваме, имам чувството, че отново съм на изпит на който пак ще бъда скъсан!
ne se pritesnqvai pi4 tova e nai obiknovennoto ne6to na sveta.
otpusni se,ne misli za tezi raboti,to 6te si doide ot samosebe si.
o6te ste novi v sexa i zatova stava taka,pravete si ne6to vazbujda6to, dokosvaite se,kato sloji6 kondoma nedei napravo da vzima6 da i go vkarva6,barai q navsqkade i tq tebe ,masajirai te se ,kvoto vi doide na akala za da se vazbudite,celuvai q navsqkade,ne misli za tova kak 6te ti padne i tem podobni,prosto se ostavi na momenta,ako ne ti stava zastanete v poza malko plunka varhu kondoma i go ,abe 4ikiq malko pravi,ama kakto si v poza i ti do puteto i,plqskai i go po puteto i go pravi malko 4ikiq,ama ne tolko da se izprazni6 a da go vkara6,da stane.edin pat vkara6 li go posle 6te ti e kato beton vatre,vkaram li go i nemoje da padne napravo na mene
Моят съвет е преди следващия път като решите да го правите, да си направите малко по романтична обстановката (притъпената светлина и хубавата романтична музика вършат работа). Купете си няколко шоколада (винаги помагат на мъжката ерекция) , карайте с любовната игра повече.
Абе снабдете се и с повече презервативчета, гледай да не мислиш за това как си се излагал предните пъти (все пак донякъде проблема след толкова неуспешни опити е на психическа основа).
Ако не помогнат тези съвети ти препоръчвам да отидеш на сексолог и да проведете няколко сеанса!
Понякой път проблемът е че просто не сме озряли за тези неща, а бързаме да ни се случат и след това оставят една трайна следа в нашия живот!
Пазете се!
Голям размер на картинката! /machoka/
Излагаш се кат п**ка бе!!! Може да се окаже че всъщност си скрит п**ал.Подсъзнателно да искаш да опъваш мъже?Жалка история.Ходи на лекар.
мдам.. сега като се замисля подсъзнателно искам да ти еба майката плешива..Първоначално написано от Рамщайн
Ласкаеш ме...Първоначално написано от TurboDiesel
от притеснение е не от друго отпусни се бре![]()
от притеснение е брато, просто решите че няма да правите секс една вечер, а после започнете баавно да загрявате и след като се отпуснете напълно виж какво ще стане![]()
Ако е при слагането на презерватива примерно накарай я да ти го сложи тя с лек масаж и повярвай ми няма да ти падне а направо ще ти се бетонираиначе това е само и единствено от притеснение
сигурно си мислиш че нямаш никакъв опит и няма да се справиш ми не мисли за това мисли само за нея и как да я задоволиш и сичко ще е наред
Така като гледам може скоро да станете роднини.. , а по темата може би се притесняваш да не се изложиш. \Първоначално написано от Рамщайн
/
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
има и друго решение,можеш да отидеш в някой сексшоп и там да си вземеш нещо с което ще си по спокоен че работата ще станеаиде пожелавам ти успех
sam ne moga :P
Братле знам какво ти е! Аз винаги съм бил 1ва пушка що се отнасяло за секс, веднъж обаче си легам с уникалната путка, сложих презерватив и ми падна НЯМА ТАКЪВ СДУХ.
после го правихме 4 пъти без. от тогава обаче не спирам да се притиснявам дали следващия път ще ми стане![]()