Kajete mi kakvo da pravq,gadjeto mi e strahotno,krasiva e obache e nimfomanka i na den po 5 puti go pravim i tova me iztoshtava mnogo.pomognete
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Тоя па се оплаква, че има кво да ч*ка.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ти имаш ли представа какво е истинска нимфоманка? Тоггава й се ебе с всички. Сега може би просто е прекалено влюбена, иска да си те има постоянно. Или поговори с нея и й кажи че се изтощаваш, или, ако за теб е само красива, но не си влюбен в нея - разкарай я. ще си намериш друга
![]()
голям проблем, нямам думи![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
qj mnogo, dori da ne si gladen pak qj, no ne kakvo da e, a nqkakvi kalori4ni hrani - vyglehidrati, te davat energiq![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Първоначално написано от Anonimnooo
da ti imam gadjeto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Говори открито с нея. Колкото и да е красива, колкото и да е привлекателна, никой мъж няма да може да издържи на такова темпо, а единственото, което се постига, е да се превърне сексът в навик, при това неприятен за момчето, тъй като изчерпва цялата му енергия и сили. Ограничете постепенно креватната гимнастика. Ако тя е сериозно и влюбено момиче, ще те разбере и ще се съгласи. Ако ли пък я вълнуват единствено изпълненията в спалнята, то значи просто няма за какво да съжаляваш, тъй като момичета от този тип се срещат днес твърде често, за съжаление.
И се оплакваш?Ти не си добре!Хората се оплакват,че партньорите им не искат да го правят често,а ти пък,че го правите по пет пъти на ден!?!?!Пфф,не знам кво да кажа.
П.П. И все пак мисля,че темата е ебавка.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Първоначално написано от Sarabi*
[size=7][b][u]fosse cos
Споко бе, не се коси. Дръж фронта и на нея скоро ще и омръзнеГаранция!
bojkeeenameril si ot ko da se oplakva6
e nema ni6to ili q tarpi6 ili q reje6 4e mn iska
haha
Първоначално написано от ™G-Baby™
purvo ima si otdelna tema za SEKS!tam moje da se oplakva6!no az se 4udq zakakvo se oplakva6 !produljavai da si q 4uka6 i tfa e!qvno na neq tova i haresva ili moje bi iska da te probva kolko 6te izdurji6!USPEH
UAJS KATO GO 4ETA VA6TE T*PI OTGOVORI I MI SE POVRA6TA .. NAPRAVO KFO DA NAPRAI MOMI4ETO 4E MU SA PRAI SEX XAXA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o da, iskam i az takiva problemi da imam
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
питай я за приятелки със същите проблеми![]()
ся сериозно
ако наистина е така не виждам нищо лошо да и се ебе постоянно, ако я удовлетворяваш желанието и сега може някой ден да и писне и да почнете по рядко да го правите. Но не си мисли че това е проблем щото може да ти се падне такава дето в месеца ще ти пуска веднъж, а това наистина ще е проблем
ebasi horata! kvo vi stabva?Първоначално написано от Sarabi*
![]()
xaxa.ne moga da ti pomogna
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
ami kat te istushtava namiri si nqkoq deto shte iska na mesec po 2 puti da go pravite
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
дай я на мен ще я откажа още първия денПървоначално написано от Anonimnooo
не ма слуша главата ко да прая???
dai mi q na mene tvoita hodi s nqkoq deto iska 1 put v meseca![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
prati q pri men .. az sha i zadovolq nujdite![]()
![]()
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Ти незнаеш какво е нимфоманка явно но и темата мисля чее базик...