Първоначално написано от Anonimnooo
Еиии тапак ко по хубу от това бе??
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Както се казва: Да ти имам проблемите.
Не мога да го разбера тоя човек, аз колко си мечтая за една такава кака, която да плющя по няколко пъти на ден, той са оплаква...
не ма слуша главата ко да прая???
Абе като чета коментарите ми се струва че от тука, с изключени на двама трима , всички други са опитвали секса ама само са го опитвали и то сигурно го практикуват не повече от 3 пъти на месец, а си мислят че като им става 3 пъти в месеца, ако го правят всеки ден ще им е на кокалче, е не става...
Какво да ти кажа поговори с нея че не може само да се чукате докато сте заедно , а ти трябва и малко почивка от време на време и се разберете за компромисен вариант. Разбирам те че имаш много свободно време, както и тя, обаче някак си всеки ден по 5 пъти не е нормално!
Голям размер на картинката! /machoka/
spored men problema e 4e ne q zadovolqva6 i tq zatva iska o6te,ama moje i da gre6a nz....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
oplaka li se we ???? az kakvo da kaja kato ve4e sedmica ne mi dava ,4e mn umoren ot rabota![]()
dai mi nqkolko neini pic4eta i skypa i i 6te ostane dovolna az 6e q mora a ti 1 pat v sedmicata 6e se razbereme nqkak![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual