- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години изглеждате?
Ами сега съм на 17, а още миналата година ми даваха 24...
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
abe az sam na 101 i mi kaat 4e prili4am na 100 e kak da im se razsurdi6 kat me izkarvat po mlada![]()
бъркали са ме с 12-13 годишна...Младея :P
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
---------
Аз съм на 15, пък изглеждам като на 17-18. Така казват де.
на 5![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Аз съм на 16...а те ме мисля за 13 годишна![]()
![]()
Когато бях по-малка ми даваха 2-3-4 години отгоре.
Сега е обратното - не ми вярват , че съм на 19...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ami az sam na 16 no obiknoveno mi davat 19.sega se radvam no kato poodurteq shte iskam da izglejdam po-mlada...
Абсолютно същото се случва сега и при мен!!!Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
И не не се старая да изглеждам по-голям и никога не съм го правил..но ми става някво тъпо да съм на 19 и да не ми приемат шофьорската книжка като документ на входа на дискотеката!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Лелеее, сега се сетих за една случка - докато бях във Франция /бях навършила вече 17/ ме изкараха на 25 - не мога да го проумеяЯвно съм се била намацала с бая грим и въпреки всичко 25, хаха... Сега съм щастлива, че ме изкарват по-млада!
![]()
По принцип ме състаряват, но аз мисля, че си изглеждам на възръстта![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Сега вече си отговарям на годините, но като бях 7. клас ме бяха питали в кой университет ще се опитвам да влязаЧе и без грим бях...
![]()
92 sum, ama stranno zashto me mislqt vinagi za po-golqma.Davat mi
89![]()
♥ ♥ ♥
На 13 съм и ми дават 2-3 години отгоре![]()
Много ми е интересно колко ми давате.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/13/3104_588.JPG
на мен ми казват 19-20 ама има още мн време докат ги направа![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За по-малка ме мислят обикновено.Към 6 клас ме изкарват(а аз тази година завършвам 8 ).Не се стремя да изглеждам по-голяма в никакъв случай
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз съм 7-ми клас,ама ми дават 5-ти-вече свикнах да им гледам учудените физиономии,когато кажа,че съм 7-ми клас,така,че......![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ахам.Първоначално написано от Crazy_teen4e`f
![]()
На 16 години съм и си изглеждам на толкова (:
Миналата година ме помислиха за 11 годишен, тази година ми дават 7.... до няколко години ще съм в корема на майка си.![]()
Е чак на 24...Според мен имаш вид на момиче,което ще навърши 17 този месец...Първоначално написано от special_girl_SS
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !