- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години изглеждате?
Винаги ме оприличават на по-голяма. Нз що, уж не съм и много висока -165 съм!
Let The BEAT Control Your Body
ооо на мен ми дават винаги по-малко години от колкото съм
поне на 16 ме иэкарват, даже доста често ми искат лична карта като ходя насам-натам![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Изглеждам на колкото съм...иначе мозъка ми е малко по малко от на стайно растение![]()
а извинавай,че питам,но на колко години си?Първоначално написано от psycho_girl
като видях снимките ти .... изглеждаш на 14-15 годишна (:![]()
Ами изкарвали са ме и по-малка,и по-голяма,имам спомен в началото на тази година когато ходих на кънки,отивах да си взема обувките и жената там ме помисли за 20 годишна(на 16 бях тогава съм)
И мен са ме наричали "госпожо" и "жена", но това не означава, че изглеждам на повече години, отколкото съм. Хората се объркват![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ЧъРъДЪъъъъ!Първоначално написано от krem4et0
Пожелавам ти всичко най най
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Абе зависи си опт човека.. В повечето случаи ми дават 14-15 годинки.. ( аз съм на 15) Обаче веднъж се запознахме с някакви момичета ( момчетата, които бях не спряха да ги забиват ей... също и гаджето ми) И едната беше на 17 и каза че тя май е най-малка...
Но приятелката и вика... А не бе май не си ти... Те казаха, че тя (АЗ) е на 14...
Тцтцтц.. Много заблудени хора...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Аз съм на 13,а който не ме познава ме дава 14г.!яко![]()
Ами...непознати най-често ме мислят за 10-11 годишнаНа 15 съм, просто съм нисичка...добре, че другите части на тялото ми са се развили достатъчно и изглеждам като малко мутирала 10годишна
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
навсякъде ми казват че съм на около 25![]()
14-15 като се избръсна. като не се избръсна ми продават цигари без да ми искат лична карта
Имам една приятелка дето е на 23, скоро ще става на 24 и й дават максимум 18. Много се кефя на такива хора, пък даже и на нея до скоро й искаха лична карта.![]()
на 17 съм,Ама никога не ми искат ЛК в дискотеки и барове.))
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
men vinagi me mislqt za po golqma..daje edin ne mi povqrva kogato my kazah 4e sam na 14..misle6e 4e sam 12 klasПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
e sq sam na 15 i mi davat 9-10 klas makar 4e sam dosta nisi4ko
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
хах, честно казано зависи как ще съм облеченаако съм по дънки и маратонки ми дават моите си години, ако съм с нещо "по-така" ми дават някоя и друга годинка отгоре
![]()
абе е*а ли гиобожавам си годините и точка
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Лелиии, онзи ден на един купон ми дадоха 15![]()
Ti ne be6e li na 26 godiniПървоначално написано от cherinka
LoL
I never eat a pig cuz a pig is a cop
На колкото съм си!
Плюс огромна доза чар!!!![]()
Light The Universe
на мен винаги са ми давали по-малко години,а и аз си приличам на дете.в сравнение с момичетата от бившия мой клас,които си изглеждат на по 16 години.представям си на 30 как ще изглеждат![]()
на 14 съм
Предполагам,че това са глупости.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
az sym na 16 a nai-chesto me mislqt za 18 godishna ... koeto ne mi haresva hich![]()
![]()
![]()
Не си"гъЗар",като пушиш ДжОскА-заблуден лайнар си!Не живееш в по-РозоВ свят,като се друсаш-сам се цакаш!Живота не е музика,Ти си DJ на тВоя свят...И защо мислиш ,че върти се около теб всичко ,въртиш се ти В пералнята на илюзиата си!
Джоска ново наименование на Марихуана ли е?Първоначално написано от *Fairy-Tale*
Питам,че да знам гъзар от какво естество съм.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“