.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    TestT
    Guest

Q:Гаджето на фр...

Значи гаджето на 1 фр си пада по мене ...отрязах я много ясно защото неискам да го прецаквам...и тя оше ходи с него ако бяхте на мое място как щяхте да постъпите и ако бяхте на негево щяхте ли да му кажете???

Guest
    ако бяхте на негово място исках да кажа щяхте ли да искате да знаете ... ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами може би да, защото (ако бяхме момче) извиняй, ама с ква пyтка съм тръгнал дет ще се зарибява с мой приятел.

Пък и има една друга възможност - ти като му кажеш, той 100% ще я попита, тя може да орече всичко и да направи така, че ти да си виновния

Град
    Far away in the universe
    Ако наистина ти е приятел, длъжен си да го предупредиш. Възможно е и да го приеме тежко, но в случая това е най-правилното решение. Разбира се, че всеки ще иска да знае - нима на някого би му било приятно приятелката да му прави подобни номера зад гърба? Ти си я отрязал и нищо не е станало, но дали и следващият след теб ще е толкова добросъвестен? Жените от този тип не се променят. След като е решила да му изневерява, не можеш да я спреш. Но пък можеш да му отвориш очите за това какъв човек има до себе си. Най-добре му кажи сега. Колкото по-дълго чакаш, толкова по-трудно ще става...

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    kaji my! ako durji6 na nego est 4e trqq da my kaje6 naistina toi 6te iska da znae taq jenka kfi gi vur6i... a ako durji na teb i ti vqrva 6te se zamisli ako mackata po4ne da otri4a... ako ne 6te izlezne6 vinoven, no posle priqtelq ti 6te ostane pre*ban...

Повече от фен
    аз не бих му казала...по-скоро бих му помогнала да разбере каква е в последствие.Няма такива филми: Ако си у приятел ,му кажи...и един съвет,момиче съм ама знам кфи кървички има,така че както каза някой преди мен доста вероятно е тя да извърти нещата,все едно ти си я свалял...примерно.А доста момчета летят по тъпите путки и не вярват на приятелите си...така де-все пак тя има дупка между краката

Голям фен
    Град
    sf
    kaji mu razbira se!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, щях да му кажа...

Мега фен Аватара на sasha_90
    На твое място щях да я отрежа както си и направил.Кажи на приятеля си как неговото"гадже" ти се е сваляло.

Град
    Vraca
    кажи на твоя фр да язарезва щом му назлава приялтеите
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    Щях да му кажа мн ясно
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си