- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Whiskas
Дали случайно знаете някой фен на котките да е рипвал новата реклама на Уискас Джуниър - тая с малкото сиво коте?
Питай нашата съфорумка Уискас.![]()
момчета, ще ви се връща![]()
![]()
То доста хора "рипват" Уискас... във фантазиите си.
aahahahahahaПървоначално написано от exploitedteen
Недей кълниПървоначално написано от quench
![]()
вие сте сексуални маниаци бе! нямате ли си ръце та да се занимавате с тях бе?!![]()
![]()
Само с искането ще си останешПървоначално написано от exploitedteen
![]()
хъхъ..
Първоначално написано от exploitedteen
xexexe![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Някой може ли да даде линк за тая реклама. Моля виииииии!
Ти си смел, аз в Мордор не стъпвам![]()
Няма страшно, само Гандалф да си намерим, и сме там.
То и аз си мечтая за Уискас, ама, къде ти![]()
![]()
Съгласен, братко експлойтед, нека тъй да бъде. И като такива, за нас ще е възнаграждението от съфорумката![]()
Е какво да се разбираме, аз и ти водим парада, другите фенове на Уискас са наши подчинени и хийдват ауър кол![]()
Лошото е, че трябва да чуем предложенията и на другите членове на фенклуба, който в момента отсъстват. Моля, когато се появят, нека пишат тук, за да обсъдим този належащ въпрос! :P
Айде, ама ти прави, че аз вече заспивам прав пред компа и ще се отнасям към могъщото ми легло![]()
Съдбата ни е в твоите ръце, young exploitedteen :P
каунт ми ин
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не си само ти.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
моля ако някой рипне тази реклама на Whiskas Junior да ми прати линк или да ми я изпрати на sad_but_true@abv.bg
благодаря предварително
еееей, не се спира тва мумчеПървоначално написано от exploitedteen
куенч, любовта все пак замъглява погледа, да не забравяме..![]()
Ех, експлойтед е използвал момента докато ме няма да атакува целтаПрекарах се, деа :/