.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Цитирай Първоначално написано от naia
    detska rabota toi ne bi si haresal niakvo dete osven za 4ukane
    нямаш си идея колко грешиш ...има си изключения,но както и да е.
    Та по темата-ако имаш достатъчно смелост говори с него и се разберете
    just a kid۵

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми незнам много е сложна тая история. Ма за мен авторката на темата е била доста срамежлива и може би така си е пропиля шанса.

Cicofilii
    Guest
    jentata e samohodno 6asi za cici. na 4oek mu se barat golemi cici pone mu dai da gi dokosne i a go dari6 s 6tastie

Град
    Горно Нанадолнище

.

Добре е мацко имаш проблем разбирам, така според тебе има ли човек от форума, който да познава въпросния пич ? И да знае какво му е в главата и какво си мисли за тебе ? Какво толкова умуваш и мислиш. Ми кат те кефи не дей се кри от него нищо няма да постигнеш. Покажи се. Уш случайно се засечете някъде и виш какво ще направи, ако наистина има интерес ще се запознае с тебе. Като трябва върви ти се запознай с него. Ако сте и двамата страхливи и срамежливи. Излезте след това и разбери какво точно иска, ако те устройва рай. Щастливка си, кат не има и други момчета. Ко толкова си тръгнала да го мислиш ? Всичко е много просто, всички сами си го правите сложно. Преодолей тоя срам. Няма от какво да се срамуваш. Be CooL !
    ...for those 10 sec...or less...I'm free

Цитирай Първоначално написано от Cicofilii
    jentata e samohodno 6asi za cici. na 4oek mu se barat golemi cici pone mu dai da gi dokosne i a go dari6 s 6tastie
    Да знаеш, че всички момичета сме курви! А по темата: ако толкова мн го харесва да се запознат и ако и той поне малко харесва нея, а не циците и може и да стане нещо. Ама според мене за такива момчета не си струва!
    "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"

Град
    Dreamland Varna
    Уф, много мразя някакви мега дълги постове написани на латиница.
    Абе той се е интересувал от тебе, а пък ти си се държала адски лигаво като някое лапе. А кажи ми кое момче не харесва големи цици бе?!
    Ми излезте, опознайте се, може пък да е свястно момчето, що трябва да бягаш и да се криеш?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

така.. от целия ти странен разказ разбрах няколко неща...

1. Тоя е идиот...нз как може да го харесваш... то просто е очевидно кво иска...

2. Поведението ти е доста детинско... нз.. не бих постъпила така..

3.Па ако го харесваш кво ти пука ? Пхах... крещала по телефона на нз си кой щото нз си кво станало...пху.. кво щеше да ти стане ако примерно бяхте излезли на кафе... че чак си минавала от друг вход... О.о

4. Тея твойте приятелки ИЗОБЩО не са такива... бахти кво им се вързваш...

5. И кво като имаш големи цици? И аз имам и дори се радвам... Тряя се гордееш... хората дават пари за тва...

ИЗВОД : опитай се да се държиш по малко лигаво...
    Life sux but just keep smiling

5 godinki ne sa ni6to...10 ve4e vij mnogo sa.Awe za lubovta nqma granici!Emi iz4akai o6te malko da viidme 6te produlji li da se int ot tebe.Vnimavai za6toto moje da e prekaleno hitur i da iska samo s*x.Tuk si zavisi ot teb ti trqbva da go predcenish sama.Ako chuvstvash 4e e ne6to pove4e ot seksualno privlichane se vpuskai v lubovni priklucheniq ako se sumnqvash po-dobre nedei!

lelel
    Guest
    awe momi4e zemi se stegni malko ,ne si samo ti s golemi cici,kvo se vruzva6 na nekvi pederasi,tiq tvoite cici stanaha nai-komentiranite v sofiq,deeba tva li cele6e....cccccc..

Хехеххеххехехе...На мене ако ми се кефеше момиче от 12-ти клаааас.... \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си