.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    nikoletka
    Guest

kak da go nakaram??????

kak da nakaram gadveto mi da me lije???ne iska,molq pomognete,s kakvo da go ubedq?obi4a li me ako ne iska da mi pravi?egoisti4no li e ot negova strana samo az da mu pravq

Супер фен
    пак ли ти бе, писна ни вече

Град
    Село.София

Re: kak da go nakaram??????

Цитирай Първоначално написано от nikoletka
    kak da nakaram gadveto mi da me lije???ne iska,molq pomognete,s kakvo da go ubedq?obi4a li me ako ne iska da mi pravi?egoisti4no li e ot negova strana samo az da mu pravq
    Еми кажи му че ти харесва... И както ти му правиш свирки така и ти искаш той да те лиже

Guest

Re: kak da go nakaram??????

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Цитирай Първоначално написано от nikoletka
    Еми кажи му че ти харесва... И както ти му правиш свирки така и ти искаш той да те лиже
    kazah no ne pomogna
    p.s.za parvi pat pi6a tuk,barka6 me

Rammstein
    Guest
    Човека може да го е гнус да лиже п*тка.Разбирам го.

ЩОМ ТИ ОТКАЗВА ЗНАЧИ ИМА НЯКЪДЕ ПРОБЛЕМ В ТЕБЕ!!!
    Най-вероятно го е гнус нещо от теб, или е в хигиената ти, илу е ти харесвяа долу 'цветето' или и двете.
    Особено ако го е шравилна друго но не теб не - горко ти..
    Айде другя път гледай да си перфектн във всичко! Ако трябва от банята излез направо, лосиони за тяло ала бала, бъди 'гладка' и няма как да ти откаже. Ако не... сериозно си поговорете май.

Пък може просто момчето да си има принципи.. ама щом обича да му свириш едва ли ще е това..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Не можеш да накараш някой да направи нещо, което не иска. Това обаче не означава, че не те обича.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    a az da prodaljawam li da mu pravq?
    p.s. higienata si mi e super
    za 6 meseca normalno li e izob6to da ne me e pipal dolu i da ne namekwa za seks,toi e na 19 edva li ima problem s tova...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    moje bi 4uka druga i ne iska da spi sus teb ahahahha 6eguvam se ne na vseki mu haresva da lije a ti iavno si malko nahalna

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    a ti na kolko godini si?
    a e stranno 4e za tolkova vreme ne ste govorili za ne6to takova...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a az da prodaljawam li da mu pravq?
    p.s. higienata si mi e super
    za 6 meseca normalno li e izob6to da ne me e pipal dolu i da ne namekwa za seks,toi e na 19 edva li ima problem s tova...

izliza che ti mu duhash i ne pravite sex, taka li??

ako da, znachi ima problem, spri da mu duhash i moje da proiavi jelanie za sex, ili pone shte si pogovorite

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от naia
    moje bi 4uka druga i ne iska da spi sus teb ahahahha 6eguvam se ne na vseki mu haresva da lije a ti iavno si malko nahalna
    Е кое и е нахалното начи тя може му лапа оная работа а той не може си пусне езика е на това му викам егоисти...

Guest
    na 16 sam i samo wednaj popitah i si be6e mnogo delikatno,toi kaza 4e go mislq za drug ,4e toi ne pravi takiva ne6ta.no az na wsqka sre6ta mu prawq swirka,a toj 6 meseca ni6ti4ko i mi otkaza,da go ubejdawam ,da se obijdam ili kakvo???

Guest
    Не му харесва да те лиже, но му харесва да му правиш свирки... Хм, защо не постъпиш както би постъпил всеки келеш - заинатяваш се, казваш, че няма да му свириш ако не те лиже и това е (не ме разбирай погрешно, не искам да кажа, чи ти си келеш - не знам на колко години си) Щом той не е намеквал за секс, направи го ти. Съблечи го, съблечи се и ти ако той не се усети. Има момчета, които не бързат много - една приятелка прави секс с гаджето си след 9 месеца ходене, и то тя си поиска.

За 6 месеца да не те е пипнал значи има някъде проблем...
    Да не би е някой срамежлив или да не се страхува как ще реагираш. Пробвай ти сама да му сложиш ръката там..
    Може би той има проблем с вдигането при секс ли нз
    Сигурна ли си, че не го е гнус, може да е гнуслив.
    Ама да му птавиш свирки, 6 месеца фда ходите, ти да искаш секс а той не - сериозна работа..
    Да не би теб да те ползва само за свирки, ма той тъй дабеше пак щеше да се възползвас от тебе поне долу ли нз
    Странно е, но не е нормално :S
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

na 16 sam i samo wednaj popitah i si be6e mnogo delikatno,toi kaza 4e go mislq za drug ,4e toi ne pravi takiva ne6ta.no az na wsqka sre6ta mu prawq swirka,a toj 6 meseca ni6ti4ko i mi otkaza,da go ubejdawam ,da se obijdam ili kakvo???
    Ехее на всяка среща свирка, ти да го пишаш и да ти отвърне така грубо без обяснение.
    Момиче ти май за този си само духачка.. Нещо куца работата.
    Я стига му свири... как си траяла до ся такова нещо..
    опреелено трябва да си обидена.
    И ся ако секс кажеш, че не правите - значи тоз те върти яко за свирки и само ти мъти погледа с любов... Махай са ей

Guest
    vdiga go wseki pat mnogo hubawo,bqh i samo po belio pred nego 1 pat i toi be6e gol,ama pak stigna samo do swirka,dali ne go e strah ne6to,devstwen...

Guest
    ,dali ne go e strah ne6to,devstwen...
    това значи че е девствен или че се чудиш дали е девствен??

а ти? правила ли си секс
    и на колко е той, ти си на 16 нали

Guest
    ми аз съм ама за разлика от него знам точно какво искам. след месец правя 17 а тои е на 19 както вече казах. и се виждаме един път в седмацата щото има да у4и за испити

Guest
    ми аз съм ама за разлика от него знам точно какво искам. след месец правя 17 а тои е на 19 както вече казах. и се виждаме един път в седмацата щото има да у4и за испити
    може би нашстина е девствен и се притеснява да не се изложи и тн. Така му е добре, защото е задоволен а няма как да се изложи или да забременееш.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Кажи му : "Услуга за услуга,пич! " Хахаха а да видим дали ще продължи да се дърпа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Кажи му : "Услуга за услуга,пич! " Хахаха а да видим дали ще продължи да се дърпа
    А, така! Да видим как ще се измъкне тогава...

Guest
    ela mi duhai i na mene i sex she praime ahxhxaxh

Не си ли чувала поговорката "Услуга за услуга"!?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми да спре да му лапа бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си