.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 191
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея

Здравейте.Искам да Ви попитам дали харесвате стаята си в сегашния си вид.Дали искате да промените нещо в нея или я харесвате такава каквото е сега.Има ли разни необикновнеи нещица в нея които я правят интересна и необичайна.Делите ли я с някой или сте си сами.Такива подробности споделете.Аз много си обичм стаята-голяма,просторна,светла.Ст ните са нежно сини мебелите-в ярко,жълто,синьо цвят череша.Паркет-също череша.И рибка си имам даже е ваш ред е нека всеки който има желание да пише в тази темичка.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Определено мн неща бих променила в стаята ми ама я деля със сестра ми и тва е малко кофти. Най мн си харесвам гардероба - с плъзгащи врати и огледала и пердетата - едни такива мн сладурски не мога да ги опиша ама са яки ии компютъра май ми е третото любимо нещо Бих си я направила в някакъв арабски или африкански стил нз нещо интересно искам да е щото са е най-обикновена

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Голям фен
    Град
    sf
    haresvam si staqta na 100%,edinstvento,koeto o6te iskam da ima v neq e edno golqmo naduvaemo kreslo ili puk da ne e naduvaemo,no da e ot onezi plu6enite! i o6te ne6to...iskam golqm grafit na stenata!ama hubav grafit,ne ot onezi amatiorskite...

Град
    sofia
    az mnogo si haresvam staqta i bih promenila cveta na tapetite samo,no ina4e ni6o drugo ne bih promenila \/

6to li sobstvena staq si imam samo v kushtata na selo .. no dori i tam ot vreme pak ne sum sama v staqta ta ina4e.. v neq prosto bih si slojila poster4eta na nqkoq druga grupa.. 4e ve4e tuka nqam de da gi slagam :P i drugo kakvo bih i slojila pove4e igra4ki no drugo ne ne bih promenila.. iskah da imam divan4e slojih si divan4e.. drugo ne mi e nujno

Преди няколко години правихме основен ремонт и къщата стана много хубава и модерна,а моята стая си я обичам и много си я харесвам А и е в любимите ми цветове-жълто и оранжево,.

Стаята ми..еми сама съм си : ) Хих-не е кой знае кфо-неподредена/което си е типично в мой стил/,в любимия ми цвят-зелено- има си Тв,комп-тфа е най-важното.На уредба бих се изкефила.. ъъ и на диван бих се изкефила,ама не е толко голяма

delq q sys sestra mi.... ujasno e .... dobre che pone ne mi bara pC-to
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз моята също я деля,ама вече поне имам пълното право (мн. дълго и трудно извоювано) да лепя плакати и каквото и да е вътре имам си плакати от улицата,които мн. свейо сидят на стената, също и камъни в буркани и мн. други инт работи а си мечтая за тишина и спокойствие в стаята.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    V moqta staq ima mnogo neshta..i glavno igra4ki -plushki.Po legloto po poda... Zaemat stra6no mqsto..pak me e jal da gi zahvarlq Iskam da si smenq kilima,iskam nqkakv po svejarski takav...Kato cqlo iskam da staqta mi da bade po golqma s po malko neshta...
    ♥ ♥ ♥

Да, харесвам я и то много. Всичко е направено по мой вкус и не се оплаквам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

denislav.92
    Guest
    Ами и аз искам да променя мноооооооого неща в стаята ми.Сега има две лела,секция,огромна видео-стена,уредба и комп,също и една голяма кръгла маса,която много ме дразни и искам да я махна.Искам ново обзавеждане, нови стени, с графити някакви яки, всичко ново!

si_f
    Guest
    E moita staq mnou si q xaresvam cqlata e v zeleni4ko
    Skoro praixme remont i ostana samo edin 6iban 6kaf deto po4ti godina go 4akam ma se nemoga da si izbera
    ina4e s tozi 6kaf 6e e perfectnata staq :P

Imam si garderob buro i leglo po poru4ka i moi dizain , izbrax si spec laminat ozorix se dokato si namerq divan v podcodq6t zelen nuans imam vuprosniq otvaratitelen 6kaf na koito sedi TV-to no skoro (nadqvam se ) 6te go maxna imam si i dve tumbi(awe nekaf tip taburetki pak v zelen4iko) 6tori4ki v zeleno compa si mi e qk awe mnou si q xaresvam staqta

Град
    the Savage Garden
    аз много си харесвам стаята...единственото което не одобрявам е една ракла, в която лятото са ми зимните дрехи, а зимата - летните, но няма как да я махна...

Ами...аз си харесвам стаята като цяло. Наще са ми дали пари да правя ремонт, но аз предпочетох да си ги запазя в спествовен влог, за да може да оправя собственото си жилище след 2-3 години
    На който му се убива време...

Град
    Лондон
    Аз не си понаям стаята, деля я с сестра ми а сякаш я деля с още 100 човека...просто няма каде да се обърнеш в тази кутийка . Ако бях съмичка в тази стая, тогава бих изхвърлила всичко , бих пребоядисала стените, ще оставя само бюрото за компютъра, един гардероб за дрешките ми, аквариума и телевозора...а и плюшените играчки и всичко друго на буклукаааа.

Но в къщата в България имам собствена стая която си ме кефи, не е нищо особена, пълна с играчки и барбита мо е разбираемо защото бях малка когато живях там и всичко съм си оставила както е било и винаги като вляза в тази стая ми напомня за хубавите детски години...ах обичкам си я аз нея стая.

Супер фен
    Град
    в килера
    мойта стая е супер детска и розова... някак си не ми подхожда... може би някой ден ще се наканя да си махна плакатите от комикси по стените и най-важното - ще я подредя

Тапетите са ми ужаснииии!Искам да се боядиса в зелено и да се сложи още една НОВА секция за т елевизора и видеото............много неща са!Ама не схванах смисъла на темата-ако дойдеш и ми донесеш квото ми тряба аххах
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Тапетите са ми ужаснииии!Искам да се боядиса в зелено и да се сложи още една НОВА секция за т елевизора и видеото............много неща са!Ама не схванах смисъла на темата-ако дойдеш и ми донесеш квото ми тряба аххах
    Създадох тази тема от любопитство,подобно на твоята за телевизорите.Исках да разбера колко от съфорумците харесват стаята си и какво биха желали евентуално да промент в нея.Вярвам в това,че подребата на стаята,мебелировката и окрашенията показват до голям степен същтноста на обитателя-обитателите и.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

moita staq e su6to bqla i tam e syper svetno az ne iskam da e taka oba4e
    iskam da nqma prozorci si4ko da e 4erno
    i da ima plakati na lubimite mi grypi i iskam da imam akvariym s tarantyla
    People=SHIT!!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми в стаята си бих искала да има едно легло със балдехин нищо друго аз съм си я направила по вкус а в мен може би носа

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    ni6to ne iskam da promenqm ...si4ko e napraveno po moite kaprizi

absolutno ni6to ne bih promenila v staqta si!sama sam v neq i vsi4ko neobhodimo si mi e v neq-leglo,bqro na koeto e kompa,masa s 4 stol4eta v edinq ygyl,6kaf s 3 etajerki kadeto sa mi vsi4ki suvenir4eta ot priteli i grimovete mi,malak garderob za drehite mi i golqmo ogledalo na stenata!staqta mi e bqla svetla i kogato sam v ka6ti ne izlizam ot neq

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Predi delqh staqta s brat si,no ot 5 godini si e samo moq ... e razbira se nqkoi negowi weshti si ostanaha ...
    Hareswam si staqta,moje da se kaje che golqma chast e po wkusa na maika mi ... semplo no efektno ... ne bih promenqla nishto,wse pak sled nqkoq druga godina dai boje da buda studentka i taq staq shte stane neobitaema

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Имам нещо в стаята, което искам да променя... искам сестра ми да я няма там...
    Ама след лятото ше си имам моя и стая и тая ще остане за сестра ми... Компютъра ще остане за нея... щото не искам през 5 минути някой да ми влиза в стаята... А така само аз ще ходя в нейната ... В моята ще има само телевизор и евентуално ако не си купя уредба
    После.. ще имам голямо легло (а сега съм на малко) (Всъщност сега сме във втория апартамент, ама дълга и широка и сложно за обяснение...) Ще има и още едно легло-единично... Ще си имам и самостоятелна баня ... Нямате си на представа колко се радвам... защото винаги трябва да деля всичко с нея... А така ще си имам моя стая.. И ще ми е тихо и спокойно (което сега ми липсва и то много), защото няма да има кой да ми пречи да спя, когато му се гледа телевизия до късно, събудил се с рано и няма какво да прави и сяда на pc-то... Нямате си и дори малка представа колко е ужасно... Ама ще го изтърпя до... май до октомври... Че докато си свалим всички неща от единия апартамент в другия... Не е лесно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си