- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
Ами мойте си ме кефи френски стил е нямам немерения да я ремонтирам близките две години
Искам да променя всичко в нея.
Много си е харесвам, розови стени, розови пердета, тераса, голяма е стаята, бяло килимче, голяма тоалетка и т.н![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Харесвам си стаята и сега, но искам да добавя някои неща в нея. Преди извесно време имах надуваемо кресло и ми беше най любимо ама се спукамай котката ми го спъка ама не съм сигурна де
.Искам да си сложа в стаята 1 голям аквариум и някви джаджи които още не съм ги измислила мн добре де. Искам и също така леглото ми да има такива воали от коприна
май тва е за сега
Еми мойта стая е само в оранжево.Всичко аз съм си избирала.Гардероба ,леглото,пердетата,тапетит -във всякакви нюанси на оражевото.Бюрото ми е цвят череша/за пс-то/.Доста е голяма и мн и се кефя.Ахам технологиите -телевизор,компютър,климати к,уредба.пълно е с плюшени играчки,зависи от настроението ми дали е подредена.Имам надуваемо кресло и котка,да ,и тя си има част от моята стая и преди имах голям аквариум с мн. рибки но сега са в хола.И не я деля с никой ...засега...![]()
Всъщност имам две стаи, едната е на тавана, много си я харесвам - пода, стените, има си тераса, но през зимата няма как да се отоплява и съм принудена да живея в "моята стая". Уж е нова, избрах си сама мебелите, но нещо й куца. Не е това, което исках. Но вече е късно. А аз прекарвам и много малко време в нея, така че... ми е все едно.
Дам..Много си я харесвам..Все пак всичко в нея сама съм правила..Сама съм я боядисвала...Единственото нещо, което ме дразни, е че е много пълна..Обичам да ми е по-празно..А също ме дразни, че има мноо цветя(майки, кво да ги праиш?) ..![]()
Определено харесвам стаята си..Но ще се възползвам от ремонта тази година и пак ще променя всичко в стаята си...Ще махна големите мебели..Ще сложа нещо по малко , една спалня .. Още се чудя за комбинацията от светове дали да е червено и черно или черно и бяло..Както и да е .. Обичам да променям стаята си и за това я харесвам
![]()
Napravo obojavam staqta si! Obzvedena e po moi vkus, v rozovo i oranjevo i stoi mn avangarno i gotino. I ne q delq s nikoi drug :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ща не ща ще си имам нова,но и тая си я бива!
zdraveyte
tai kato sam edinstveno dete-moq radost
iskam da vi kaja 4e sega 6te se mestim v nov blok i sa mi dali palna svoboda za novata staq (happy)
iskam saveti
idei !>
blagoadrq vi
bi4kam vi vsi4kite :P
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=38&pid=38300 моята стая е такава.Мебелите са подредени по различен,начин има много сувенирчета и т.н.Статя ми е интересна.Обичам си я.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами стаята ми е доста голяма. Има ТВ, компютър. Има паркет и килим. Стените за светло жълто. Искам да променя мебелите - мн са детски вече, и са изхабени. Искам да махна тъпата картинка на анимационни герои която е нарисувана на едната стена и която седи там откакто бях на 7 год. Ами това е. Стаята е готинка.
Стаята ми си е най-обикновенна, има PC, библиотека, TV, уредба, та общо взето нищо необичайно.Не я деля с никойКакво бих променила
... ами бих си заменила сегашния килим с някъв по-як
![]()
ami v moqta staq si4ko si haresvam i ni6o ,ne iskam da promenqm[/b]
ami v moqta staq si4ko si haresvam i ni6o ,ne iskam da promenqm[/b]
mi s nashte kato se nanesohme v kashtata ni moita staq ne i be6e praveno nishto be6e edna gola staq bashta mi izvika edna taifa maistori i az si izbrah kak da stane az si q proektirah az si izbrah kak da q boqdisat kvi etajerki da slojat kav da e parketa vsi4ko sama sam si re6evala i sega si obojavam staqta
Еми да харесвам си барлогата ,така я наричам аз.Тва е мястото ,в което съм само аз с мойте мисли и чуства.Че е разхвърляна така е момче съм ,но пък си е мое и си ме кефи.![]()
edinstveno ne mi haresva,4e q delq s brat mino mnogo skoro 6te bude izgonen
![]()
Харесвам си я, не бих променила нищо.
Но към края на годината се местим... така че ще трябва да си мисля ново обзавеждане и т.н. вече почти си го проектирах де![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Искам да си сложа Климатик , плазмен телевизор . Да си сложа светлини в компютърната кутия . Да си сложа нощтна лампа по хубава .
Да си преместя рибките в по голям аквариум който да сложа върху масичка в ъгъла , Искам нови пердета че теези са някакви стари и не ме кефят едноцветни . Искам персийско килимче , че тази черга изобщо не отива на ламината . Ново бюро разбира се ! тази ракла да я разкарам че да има малко повече място ! Да си сложа картини и тем подобни украшения . Абе пари да има стаята си ще я направя рай !
Тази в Пловдив си я обожавам като изключим ,че е обща с майка ми ,иначе тая тук в Белгия - блаххх ,скоро ще й сменя стила![]()
iskam da si smenq tapetite..nqkvi beli sas 4erni to4ni xaxa po to4no tip qponska mazilkaina4e si4ko drygo si mi e idealno ;]
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Да моята ми харесва щото скоро правихме ремонт и всичко в нея е само по мой избор.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!