.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 191
    Ами мойте си ме кефи френски стил е нямам немерения да я ремонтирам близките две години

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Искам да променя всичко в нея.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Много си е харесвам, розови стени, розови пердета, тераса, голяма е стаята, бяло килимче, голяма тоалетка и т.н
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Харесвам си стаята и сега, но искам да добавя някои неща в нея. Преди извесно време имах надуваемо кресло и ми беше най любимо ама се спука май котката ми го спъка ама не съм сигурна де .Искам да си сложа в стаята 1 голям аквариум и някви джаджи които още не съм ги измислила мн добре де. Искам и също така леглото ми да има такива воали от коприна май тва е за сега

Guest
    Еми мойта стая е само в оранжево.Всичко аз съм си избирала.Гардероба ,леглото,пердетата,тапетит -във всякакви нюанси на оражевото.Бюрото ми е цвят череша/за пс-то/.Доста е голяма и мн и се кефя.Ахам технологиите -телевизор,компютър,климати к,уредба.пълно е с плюшени играчки,зависи от настроението ми дали е подредена.Имам надуваемо кресло и котка,да ,и тя си има част от моята стая и преди имах голям аквариум с мн. рибки но сега са в хола.И не я деля с никой ...засега...

Всъщност имам две стаи, едната е на тавана, много си я харесвам - пода, стените, има си тераса, но през зимата няма как да се отоплява и съм принудена да живея в "моята стая". Уж е нова, избрах си сама мебелите, но нещо й куца. Не е това, което исках. Но вече е късно. А аз прекарвам и много малко време в нея, така че... ми е все едно.

Град
    Асеновград, България
    Mmmda. Haresvam si q tq si e podredena po moi vkus \/ . Ne davam na nikoi da mi se byrka v podredbata.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен
    Дам..Много си я харесвам..Все пак всичко в нея сама съм правила..Сама съм я боядисвала...Единственото нещо, което ме дразни, е че е много пълна..Обичам да ми е по-празно..А също ме дразни, че има мноо цветя(майки, кво да ги праиш?) ..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Определено харесвам стаята си..Но ще се възползвам от ремонта тази година и пак ще променя всичко в стаята си...Ще махна големите мебели..Ще сложа нещо по малко , една спалня .. Още се чудя за комбинацията от светове дали да е червено и черно или черно и бяло.. Както и да е .. Обичам да променям стаята си и за това я харесвам

Napravo obojavam staqta si! Obzvedena e po moi vkus, v rozovo i oranjevo i stoi mn avangarno i gotino. I ne q delq s nikoi drug :P
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Ща не ща ще си имам нова,но и тая си я бива!

zdraveyte
    tai kato sam edinstveno dete-moq radost
    iskam da vi kaja 4e sega 6te se mestim v nov blok i sa mi dali palna svoboda za novata staq (happy)
    iskam saveti
    idei !>
    blagoadrq vi
    bi4kam vi vsi4kite :P
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=38&pid=38300 моята стая е такава.Мебелите са подредени по различен,начин има много сувенирчета и т.н.Статя ми е интересна.Обичам си я.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Ами стаята ми е доста голяма. Има ТВ, компютър. Има паркет и килим. Стените за светло жълто. Искам да променя мебелите - мн са детски вече, и са изхабени. Искам да махна тъпата картинка на анимационни герои която е нарисувана на едната стена и която седи там откакто бях на 7 год. Ами това е. Стаята е готинка.

Стаята ми си е най-обикновенна, има PC, библиотека, TV, уредба, та общо взето нищо необичайно.Не я деля с никой Какво бих променила ... ами бих си заменила сегашния килим с някъв по-як

az i ti
    Guest
    ami v moqta staq si4ko si haresvam i ni6o ,ne iskam da promenqm[/b]

az i ti
    Guest
    ami v moqta staq si4ko si haresvam i ni6o ,ne iskam da promenqm[/b]

mi s nashte kato se nanesohme v kashtata ni moita staq ne i be6e praveno nishto be6e edna gola staq bashta mi izvika edna taifa maistori i az si izbrah kak da stane az si q proektirah az si izbrah kak da q boqdisat kvi etajerki da slojat kav da e parketa vsi4ko sama sam si re6evala i sega si obojavam staqta

Фен
    Град
    Мездра
    Еми да харесвам си барлогата ,така я наричам аз.Тва е мястото ,в което съм само аз с мойте мисли и чуства.Че е разхвърляна така е момче съм ,но пък си е мое и си ме кефи.

edinstveno ne mi haresva,4e q delq s brat mi no mnogo skoro 6te bude izgonen

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Харесвам си я, не бих променила нищо.
    Но към края на годината се местим... така че ще трябва да си мисля ново обзавеждане и т.н. вече почти си го проектирах де
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Искам да си сложа Климатик , плазмен телевизор . Да си сложа светлини в компютърната кутия . Да си сложа нощтна лампа по хубава .
    Да си преместя рибките в по голям аквариум който да сложа върху масичка в ъгъла , Искам нови пердета че теези са някакви стари и не ме кефят едноцветни . Искам персийско килимче , че тази черга изобщо не отива на ламината . Ново бюро разбира се ! тази ракла да я разкарам че да има малко повече място ! Да си сложа картини и тем подобни украшения . Абе пари да има стаята си ще я направя рай !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тази в Пловдив си я обожавам като изключим ,че е обща с майка ми ,иначе тая тук в Белгия - блаххх ,скоро ще й сменя стила

iskam da si smenq tapetite..nqkvi beli sas 4erni to4ni xaxa po to4no tip qponska mazilka ina4e si4ko drygo si mi e idealno ;]
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Да моята ми харесва щото скоро правихме ремонт и всичко в нея е само по мой избор.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си